Şimdi Ara

Touch blue gibi sigara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün marlboro touch blue aldım çok beğendim çok hafif tadı çok kötü değil dumanı güzel ancak biraz fazla pahalı. 3 günde 1 bu kadar para vermek istemiyorum. Bunun kadar hafif ama uygun fiyatlı sigara önerirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Touch Blue: Sigara İçimini Anlamak

Touch Blue Ne Demek?

"Touch blue" terimi, sigara içmek isteyen ancak sigarasının olmadığı birini tanımlamak için kullanılan argo bir ifadedir. Bu terim, kişinin sigarasının bulunmadığını belirtmek için "Mavi Dokun" ifadesini kullandığına inanılmaktadır.

Sigara İçiminin Etkileri

Sigara içmek ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen bağımlılık yapan bir alışkanlıktır. Sigara dumanı, kansere, kalp hastalığına, felce ve diğer birçok sağlık sorununa neden olabilecek 7.000'den fazla kimyasal madde içerir.

Sigara içmek ayrıca cildinizi yaşlandırır, dişlerinizi sarartır ve nefesinizi kötüleştirir. Ayrıca sigara içenlerin sigara içmeyenlere göre erken ölme olasılığı daha yüksektir.

Sigarayı Bırakmak

Sigarayı bırakmak zor olabilir, ancak sağlığın için yapabileceğin en önemli şeylerden biridir. Sigarayı bırakmana yardımcı olacak birçok kaynak mevcuttur, bu nedenle asla vazgeçmemelisin.

Sigarayı bırakmakla ilgileniyorsan, doktorunla veya bir sigarayı bırakma danışmanıyla konuşabilirsin. Ayrıca destek grupları ve çevrimiçi kaynaklar da bulabilirsin.

Sigarayı bırakmak kolay değil, ancak mümkün. Sağlığın için bunu yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kent switch

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendim içmiyorum ama bir arkadaş gelirken al demişti, hiç bilmiyorum fiyatı nedir ama en fazla 5 6 liradır sigara dediğin dedim, 10 lira verdim adamla bakışıyoruz, ben para üstü verecek diye bekliyorum o da öyle bakıyor, sonunda dedim ne kadar diye 11 dedi, bu da böyle saçma bir anımdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • touch grey var daha da hafif

• Bu bide degismis hali sen eskisini icsen birakamazdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • camel green

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    camel green mi soft mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.