Şimdi Ara

touch alacağım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.nesil touch almayı düşünüyorum ama arkadaşlar yeni nesil touch ne zaman çıkar ona göre bekleyeceğim?

• her yıl Eylül ayında yeni nesil çıkıyor.yerinde olsam 5. nesili beklemezsin bile 4. Nesilin özellikleri yeterince iyi
  • iyi de kardeşim almışken iisi olsun diye bekleme şansım var eylülde peki türkiye ye de gelir mi tahminen farklı bi özellik ekler belki apple
  • Bence 5.nesil ipod touch çıkmayabilir
  • Yeni nesilde fazla değişiklik olucağını sanmıyorum.İşlemci ve grafik birimi aynı kalır belki ramde bir yükseltme yapılabilir
  • zaten 1 aydan önce alma şansım yok o yüzden soruyorum arkadaşlar
  • kamera ve retina ekran önemli değilse 3g bile yeterli bende 3g 32gb var çok iyi çok hoş tabi şimdi bana sorsanız 4. nesil alırım
  • biraz beklemek en iisi galiba yine de
  • normalde her sene çıktığı için bekleme al derdim ama bu sene 5. nesil çıkmayacak gibi bakalım yeni ne çıkacak şimdi 4. nesil alırsan apple hiç beklenmedik bişey yaparsada çok farklı bir platformda çok farklı bişey çıkarırsa üzülürsün, bu yıl sonuna kadar bekle bence
  • bende öle düşünüyorum hocam tsklerr...
  • ben olsam alırdım 4.Nesılı. Hem 5.nesıl cıkmayabılır cıkarsa bıle baya gec. Sımdı alın 5.nesılde cok ozellık farkı olursa kı olmayacak bellı, bunu satıp uzerıne 100 150tl koyarsanız 5.nesıl alırsınız ..
  • acelem yok hocam en azından bi müddt bekleyeceğm :)
  • ben ıpodsuz bırgun gecıremıyorum o yuzden bır an once alın dıyorm :) sız bılırsınız tabı
  • touch alacagm camnda 2 ufak çatlak var 32 gb 4.nesil. Dokunmatiğinde sorun felan yok ve gayet güzel çalışıyor ve inanılmaz uygu na geliyor. Tamiri ne kadar tutarki ? Dokunmatiğinde sorun olmdğnı düşünerek sadece digitizeri kırık diye dşnyorum. Tamiri ne kadar tutar ? Almaya değer mi ? 200 tlye maledebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aacuna
    acelem yok hocam en azından bi müddt bekleyeceğm :)

Hoca sen zaten beklemeye karar vermissin mesajlarını sırayla okursan rahatça anlaşılıyor daha niye soruyosun ki??
  • sonbaharda iPhone 5 tanıtılacak dolayısıyla iPod touch in yenisi Eylül'de duyurulmaz bence 4 alin
  • apple tarafından onaylandı mı sonbaharda cıkacagı?
  • Bekle bence en azından kamerası megapikseli atar.
  • forumda sonbahar dediler aciklamaya gerek var mi :) bu arada turkce karakterleri yazamiyorum bi de yazarken turkce yazilarin altini kirmizi ile ciziyor Bazen de otomatik duzeltmeyi ingilizce yapiyor nasil duzeltebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 27 Haziran 2011; 23:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

forumda sonbahar dediler aciklamaya gerek var mi :) bu arada turkce karakterleri yazamiyorum bi de yazarken turkce yazilarin altini kirmizi ile ciziyor Bazen de otomatik duzeltmeyi ingilizce yapiyor nasil duzeltebiliriz

Ayarlarda Uluslararası diye bir yer var, orada idi sanırım klavye ayarı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.