Şimdi Ara

touareg mi? xc90 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2005-2006 touareg 2.5tdi ile 2005-2006 xc90 2.4 d5 kıyaslama yaparsak hangisi daha iyidir? daha çok şehirde binilecek, az km yapacağımız için tüketim çok önemli değil. volvoların şanzımanları biraz sıkıntılıymış galiba, vw nin ise airmatik sıkıntı verebiliyormuş. hangisi bize daha az sıkıntı çıkararak daha iyi bir tercih olabilir?

• Sıkıntılarını bilemem ama sadece tasarımına bakarak, touareg derim, xc 90 bana SW irisi yerden yüksek kırma bir araç geliyor. Ama motor ve teknik özellikler olarak iyi olabilir, ama SUV gibi SUV bu ikisi arasından touareg tir objektif yorumum.
  • Touaregin yol tutuşu daha iyi ve nispeten volvoya göre daha ucuz bakım maliyetleri var.
  • 98 model e 200 avangarde sürücüsü olarak 3 aydan beri toureg almaya niyetlendim yaklaşık iki hafta önce istanbulda biri sahibinden 2006 model 2.5 diğeri doktordan 2005 model 2.5 sahibinden com da en temiz araçlardı fakat tam bir hayal kırıklığına uğradım her iki aracıda çalışır çalışmaz gürültüleri hareket halinde iken gâcur macur sesler yani 98 model bir aracın sürüş konforunu veremedi bana touregden buz gibi soğudum şimdi bende 2006 model xc90 bakıyorum volvonun mercedese yakın konfor vereceğini düşünüyorum inşaallah yanılmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo xc90'nın benzinli motorları ve şanzımanları arızalı genelde, sizde 2.4 D5 motor bakmışsınız sorun yok oyüzden. Şöyle bir inceleme yazısı var internette;

http://arsiv.otomobil.ntvmsnbc.com/inceleme-t-VolvoXC90D5.asp

Vw tuareg'te ise en büyük sıkıntı havalı süspansiyonlar. Aracı galericiden alırsan genelde seni 10 gün götürür sonra bakarsınki arabanın bir tarafı aşağıda bir tarafı yukarıda.Geçiçi olarak yaptırıp aracı kapının önüne çekiyorlar. Servise gidersin tek tek yaptırmakta dert hepsini birkerede yaptırmakta dert. . Onun haricinde turbo sıkıntısı yaşabilirsin turbo olmaz ise manifoltan hava kaçırır 2.5TDI'lerde genelde olur. Gaza asılınca 2000-3000 devir bandında çığlık atar araç. Şehir içi 11-12 Lt tüketir.

Belkide hiç bir sorunla karşılaşmaya bilirsinde,birazda şans işi umarım karşılaşmazsın.

Benim tercihim Volvo'dan yana olurdu.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• 2.5 T5 Turbo Benzinli XC90 Sahibiydim bir sene kullandım ne şanzıman ne motor hiçbir sorun yaşamadım konforlu araçtır..
  • Porsche Cayenne'de bakarım yanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ds7 sonrası XC90 mı Q7 mi
    5 gün önce açıldı
    Fluence mi egea mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 2006-2007 xc90 2.4 dizel sahibinden temiz bir araca maksimum ne kadar verilir bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim birde sahibinden comda 154937914 ilan Nolu araçı almayı düşünüyorum bu araca vakti olup bakarsanız değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar

• Ben tek dış görünüşü hakkında yorum yapabilirim ve Touareg derim.

• aysalmurat A kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bende Volvo 2008 XC 90 kullanıcısıyım. Üstelik 2013 yeni E 250 AMG aracımı satarak aldım. Tabi Mercedes E 2013 ile kıyaslamak mümkün değil aracı. Araçı almamın temel sebebi geniş bir aile olmamız. Ancak aracı aldıktıktan sonra bizimle yaşayan kardeşim yurtdışına çalışmak için gitti.

Artıları :

1 Araç 7 koltuk.
    2)Araç ciddi bir güvenlik hissi veriyor. zaten aracı almamda en etkili olan bu viedo yu izlememdihttp://youtu.be/CqNITUm3WA8
    3) Yol tutuşu çok iyi
    4) Yakıt tüketimi inanılmaz. Şehirler arası yolda 6 litre yakıyor. İstanbul trafiğinde 10 litre. Araçın 4 çeker 2500 Kg ve 2.400 motor olduğunu düşünürsek bu yakıt tüketiminde 2014 model araç bulmak bile zor...
    5) Ses sistemi mükemmel 2013 Mercedesten bile daha iyi.

Eksileri:

1) Ben ses konusunda çok hassa olduğum için Bazen Kabinden gelen gıcırtılar (Özellikle kullanılan malzeme sert plastik olduğu için bağlantı noktaları gıcırdayabiliyiyor.)
    2) Pahalı yedek parça.

Benim aldığım araç Volvonun Genel müdürü tarafından kullanılmış araç araç ile ilgili bir çok update ve donanım ekelmeleri yapılmış ve kazası yok ve alındığı günden beri yetkili servise gelmiş. bende yetkili servisi kullanıyorum o bakımdan biraz pahalı. 7 aydır kullanıyorum ufak kabin gıcırtı sesler dışında bir sıkıntı çıkarmadı. Bir kere SAS halaksı sensörü arızalandı oda 1400 TL idi ancak 1,5 yıl oncede değiştiği için garantiden değişti. Yetkili servisin avantajı bu parça garantisi var.

Açıkçası resimelerden baktığım kadar baktığınız araç bir ilanda yazıldığı gibi en fullu değil. Baktığınız araç premium. En fullu ise Advanture diye geçiyor. En temel farklılıklar. 1 Xenon farlar. 2 Blis yani kör nokta uyarıcı 3. Ses sistemi farklı. 4) Jantlar 17 ve kollu jantlar.

Araç 2008 yılında en son makyajı gördü. Eğer 90- 100arası bütçen varsa bence 2008 al premium al derim... @aysalmurat

• o değilde geçen gün otobanda 160-170 gidiyorum, arkadan xc90 geldi nasıl solladı geçti gözden kayboldu hiçbişey anlıyamadım

• Kesinlikle XC 90 derim. Hele ki yaşı ilerlemiş olan araç söz konusu olduğunda en sağlam markaların başında gelir Volvo. Touareg ise sıfır alınıp 4-5 sene binilir ve daha sonra satmak gerekir. İkinci eline yaklaşılmaz düşüncesindeyim.
  • Eğer seslerden çok rahatsız oluyorsanız güzel bi trim ustası bularak aracı daha iyi hale getirebilirsini :) Belli ki aracınızı severek kullanıyorsunuz
  • Merhaba açıkçası yetkili servis bu konuda zayıf bir sprey sıkıyorlar izole ettik diyolar... Yalan... Bİldiğiniz ve önerebileceğiniz birileri varsa çok makbule geçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NYNERVOUS

Merhaba açıkçası yetkili servis bu konuda zayıf bir sprey sıkıyorlar izole ettik diyolar... Yalan... Bİldiğiniz ve önerebileceğiniz birileri varsa çok makbule geçer...

Merhaba yetkili servisten bahsetmiyorum zaten, trüm ustasından bahsediyorum...

• Xc90 der kaçtım

• toureg daha iyi :)

• NYNERVOUS N kullanıcısına yanıt
    Ilginiz için çok teşekkür ederim 135724847 ilan Nolu araç için anlaştım vaktiniz olur bu araç içinde yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü bu aracı almamda sizin yorumumuz etkili oldu gönlümden sihay geçiyordu ama grimnasib oldu saygılar hayırlı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: aysalmurat

Ilginiz için çok teşekkür ederim 135724847 ilan Nolu araç için anlaştım vaktiniz olur bu araç içinde yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü bu aracı almamda sizin yorumumuz etkili oldu gönlümden sihay geçiyordu ama grimnasib oldu saygılar hayırlı günler

bir parça lokal boya var arka tamponda diyor , fakat sol ön kapı bukalemun gibi renk değiştirmiş
  • Kesinlikle xc90

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.