Şimdi Ara

Toto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çocukken hep bir hayalim vardı bu toto yada kinder supriz merkette gördüğümde 1-2 tane alırdım hatta o zamanlar totonun 3lü olanı vardı şimdi varmıdır bilmiyorum yaş oldu 25 arada hala alırım markette kinder supriz Neyse hayalime geçelim şimdi ben çocukken hep şu şekilde komple almak istemişimdir

Toto

bunu toptan en ucuza nerden alırız
    kinderde olabilir farketmez fiyatı nedir bilen var mı?

• Adama dersin böyle almak istiyorum diye verirler mi bilmem ama bugün markete gitmiştim bende kinder ve toto yumurtaları gördüm aklıma direkt çocukluk anılarım geldi. Zor oyuncakları babama yaptırırdım hep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

Beyler çocukken hep bir hayalim vardı bu toto yada kinder supriz merkette gördüğümde 1-2 tane alırdım hatta o zamanlar totonun 3lü olanı vardı şimdi varmıdır bilmiyorum yaş oldu 25 arada hala alırım markette kinder supriz Neyse hayalime geçelim şimdi ben çocukken hep şu şekilde komple almak istemişimdir

Toto

bunu toptan en ucuza nerden alırız
    kinderde olabilir farketmez fiyatı nedir bilen var mı?

ahaha çok iyiymiş ya,metroda ne kadardır acaba? kinderde olur,benim hatuna yılbaşı hediyesi veririm:p

• 150 falandır tahminen
    Pathos'ta Old Warrior Earring
    15 yıl önce açıldı
    warrior ve dex
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.