Şimdi Ara

Total War serisine başlayacağım yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar total war tarzı oyunlara başlamak istiyorum. Hangisinden başlamamı önerirsiniz hangisi daha eğlencelidir ? Oyunun haritası geniş olsun istiyorum böyle alan falan geniş olsun. En eğlendiren yada başlangıç için en iyisi hangisidir ?

• alan geniş derken ne demek istedin? Bence Medieval total war 2 den başlıyabilirsin yada napoleon total war game play videolarını bakarak seçimde yapabilirisn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General00

alan geniş derken ne demek istedin? Bence Medieval total war 2 den başlıyabilirsin yada napoleon total war game play videolarını bakarak seçimde yapabilirisn.

alan genisten kastim haritanin buyuk olmasiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total war serisinin en büyük haritası Empire total warda var ama direk ondan başlarsan biraz zorlanabilirsin sana tavsiyem Rome yada Medieval 2 den başla biraz total war serisine alış sonra direk Empire'a dal
  • Medieval 2'den başlarsan Empire'a alışman biraz zor olur.Bence direk Empire'dan başla
  • rome 1 den başla derim hacı.
  • Direk empiredan başla 1-2 günde alışıyorsun ve zorlanmıyorsun vede haritası gerçekten büyük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    empire total war bir kaç sorun
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Arkadaşlar total war tarzı oyunlara başlamak istiyorum. Hangisinden başlamamı önerirsiniz hangisi daha eğlencelidir ? Oyunun haritası geniş olsun istiyorum böyle alan falan geniş olsun. En eğlendiren yada başlangıç için en iyisi hangisidir ?

O tarz oyun arıyorsan civilization serisine bi bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinin geçtiği dönem farklıdır yani oyunlar total war 1-2-3-4-5 vs diye gitmez.Tarihte hangi dönem daha çok ilgini çekiyorsa onu oyna.Rome 2 çok sorunlu ve saçma sapan özellikler koymuşlar çoğu güzel şeyi de çıkarmışlar o yüzden bundan şimdilik uzak dursan iyi olur.Empire için ise darthmod olmadan bir işe yaramaz modlu halde çok farklı oynancaksa kesinlikle darthmodlu olmalı.Bunların haricinde Medieval 2-Shogun 2-Rome hepsi birbirinden güzel seçim senin.Tabi çıkış yıllarına bağlı olarak grafik konusundan hiç bahsetmiyorum.
  • Ben en çok ilk Medievel i seviyorum ya, tuhaf bi adamım galiba :/
  • Bence total war 2den başla bence oyunun mantıgını önce ondan anlarsın hem daha kolay alışırsın oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta Rome II'yi yükledim. Pek hoş gelmedi baktım böyle. Şimdi Empire Total War'ı indiriyorum inşallah güzeldir.
  • quote:

En başta Rome II'yi yükledim. Pek hoş gelmedi baktım böyle. Şimdi Empire Total War'ı indiriyorum inşallah güzeldir.

Abi naptın serinin bence en kötü oyunu Rome 2 hiç adını kullanan yanlışlıkla yazan gördünmü Rome 1i kastetmiştim. Neyse olan adil kullanım kotasına olsun sağlığımıza birşey olmasın zorlansanda inat et oyna çok tatlı oyundur Empire
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

En başta Rome II'yi yükledim. Pek hoş gelmedi baktım böyle. Şimdi Empire Total War'ı indiriyorum inşallah güzeldir.

Abi naptın serinin bence en kötü oyunu Rome 2 hiç adını kullanan yanlışlıkla yazan gördünmü Rome 1i kastetmiştim. Neyse olan adil kullanım kotasına olsun sağlığımıza birşey olmasın zorlansanda inat et oyna çok tatlı oyundur Empire

Grafik kalitesinden dolayı çok da eskilere gitmek istemedim hocam. Rome II den hiçbirşey anlamadım zaten. Empire'de osmanlı ile başlasam çok zorluk çeker miyim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

Grafik kalitesinden dolayı çok da eskilere gitmek istemedim hocam. Rome II den hiçbirşey anlamadım zaten. Empire'de osmanlı ile başlasam çok zorluk çeker miyim ?

Osmanlı ile biraz zorlanabilirsiniz çok düşmanı var ve asker kalitesi üst seviye değil. Bence Rusya isveç daha iyi olabilir.

• aynı sorunu Alexander ve Barbarian serilerini yüklerken almıştım uyuz oldum kırıp attım cd'leri,Rome II oynuyorum şuan arada bir tur atlama sırasında atıp durdu farkettim antivirüs programının tarama anına denk geldiğini onun haricinde hiç bir problem yok aldığın cd'ler yada yükleme yaptığın linklerde bir eksiklik olabilir belki evet Rome I 'e göre farklılıklar var ama ikisinin arasında bir tercih yapacak olsam II.sini tercih ederim.
  • Napoleon tw benm için bir numara, öneririm
  • Medieval 2, rome1, empire
  • Medieval 2 den başla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.