Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (398. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Laptopta oynuyorum AMD HD8750 2 gb ekran kartı, i5 çift çekirdek 2.6 ghz işlemci. İlk çıktığında beni de oyundan çok soğuttu ama bir Sparta ile bir de Roma ile bitirmeme engel olmadı. :)

Savaşların hepsini kendim yapıyorum, bilgisayara kalınca gereksiz zayiat veriyor.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukla bilgisayara oynatıyom. Şehir savunmalarında kendim oynarım.
  • Bu oyunu başlatmama sorunu ile karşılaştım. Oyun Steam üzerinde yüklü, oynamaya çalıştığımda launcher ekranı geliyor, oradan Play Game diyorum Intor müziğini duyuyorum bir kaç saniye sonrası hiçbişey yok. Bunun çözümü bilen varsa lütfen yadımcı olsun. :)Çözene Mount and Blade: Warband oyununu armağan edeceğim. :)

Forumlarda birkaç çözüm önerisi yapılmış, ama onlar bir türlü işimi görmedi.
  • Geçenlerde savaş hayvanları dlc sini aldım. Almadan önceyle sonra arasında hiçbir fark göremedim. Şuan yüklü görünüyor. Nasıl bir dlc bu neyi değiştiriyor veya ne ekliyor bilen var mı ?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 11 Aralık 2014; 2:06:32 >
  • Arkadaşlar oyun şuan hangi sürüm de final olarak ve oynanabilirlik durumu nedir ?
  • Arkadaşlar, oyunu yeni aldım yapay zeka ile ilgili sıkı bir mod önerebilir misiniz? Makedonya oldum. Hard'da oynuyorum ortalığı birbirine katıyorum kimse bir şey yapamıyor. Oyunun tadı kaçtı.
  • beyler sparta ile çok büyük ilerleyiş yaptım neredeyse dünyanın 4/3 nü fetih ettim sıkıldık şimdi hangi devletle başlayayım roma var aklımda
  • Roma ile oyna, yüklemediysen en son çıkan Emperor edition'ı yükle, zorluk seviyesini en zora al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Roma ile oyna, yüklemediysen en son çıkan Emperor edition'ı yükle, zorluk seviyesini en zora al.

emperor u yükledim tamam romayla başlıyorum
  • Steam 602.1 mb güncelleme yaptı , içeriği ne acaba ?
  • Oyunda eskiye göre çok düşük fps alıyorum tadı kaçtı çözüm için bişeyler denedim ama olmadı 23 fps özel( orta ) aldığım değerler test sonucu
    630m ekran kartım 8gb ram i5 lenovo laptop soğutcu ile birlilte kullanıyorum, yani bende çok yüksek performans beklemiyorum laptoptan ama kasmadan oynayabiliyordum savaş haritasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karapuma_ -- 17 Aralık 2014; 23:00:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaş haritası bende de aşırı kasmaya başladı üstelik detaylarla ne kadar oynasamda fps artışı sağlayamıyorum. Bir de Grand Campaign' e sıfırdan başladığımda çok uzun süre loading ekranında kalıyorum.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Wrath of Sparta diye bir DLC gözüküyor o gelmiş herhalde.
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Oyunu dün aldım ancak savaş alanında crash veriyor oyun. rastgele bir zamanda ilk dakikasında da olabiliyor savaş bitiminde . Benimle aynı sorunu yaşayan yada çaresini bilen yok mu acaba ?
  • ya beyler bu oyuna başlamayı düşünüyorum belki geç kaldım biraz ama ilk olarak videolarda izlediğimiz total war 2 haricindeki dlc paketleri oyunda ne gibi değişikliklere yol açıyor veya en son sürümü şudur bunu kurarsan hepsini oynarsın gibi bi durum söz konusumu ? bana yardımcı olabilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.
  • Geçtiğimiz eylül ayında çıkan Emperor Edition versiyonu şimdiye kadar olan tüm DLC'leri içeriyordu. Birkaç hafta önce onun üstüne bir DLC daha çıkardılar Wrath of Sparta diye. Emperor'u kurarsan bir tek Sparta DLC'si eksik kalır.

DLC'lerin bir kısmı oyuna kan-yeni birimler gibi eklentiler getiriyor. Bir kısmı da ana campaign'den bağımsız yeni campaign'ler getiriyor.
  • Beyler Rome2 20 lira iuan alıyımmı?Ne dersiniz atilla çıktıktan sonrada yine kalabalık bir multyplayerı olurmu yoksa oyuncular bırakırmı?
  • Bu oyunda optimizasyon namına birşey yok , üst seviye sistemlerde dahi campaign haritasında kasma mevcut uzun süredir resmi forumlarda konu açılıyor ama çözüm yok. O kadar patch geldi hala adam olamadı oyun. Rome 1 nerde bu oyun nerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 21 Aralık 2014; 15:42:45 >
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.