Şimdi Ara

Total Video Converter sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, çok ilginç bir sorunum var, yardımcı olursanız sevinirim.

Total Video Converter 3.60 dan (bu versiyonda bende herşey normal) sonraki tüm versiyonlarını hemen hemen denedim ama ne hikmetse videoyu dönüştürdüğümde görüntü tersine dönüyor. ilk başta playerden sandım ama farklı playerlarda da denedim. ilkkez böyle birşeyle karşılaşıyorum.

şimdi yeni versiyonu çıkmış, onu da denedim yine dönüştürdüğümde video tersine döndü. sorun ne olabilir? teşekkürler

• K- Lite Codec Pack ile dene bir de.

Ekleme : Bu dediğim programı yükle. Videoyu öyle çevirttir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 15 Ağustos 2010; 23:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

K- Lite Codec Pack ile dene bir de.

teşekkür ederim ama k-lite codec herzaman kullanıyorum. onunla da birşey değişmiyor yine goruntu ters oluyor. işin ilginç tarafı, total varken k-lite kurmaya çalıştığımda uyarı veriyor. a3 filter.... vs

uzun bir açıklama idi ama içinde total video converter ile ilgili birşey de yazıyor. o uyarı birkere çıktığı için ekran goruntusu koyamıyorum, malesef.

edit:

sanal sunucu ile denedim. total varken k-lite kurmaya çalıştığımda şu şekilde bir uyarı çıkıyor.

http://img204.imagevenue.com/img.php?image=07556_tttttttt_122_26lo.jpg

fakat ben vista kullanıyorum temiz xp de denedim yine ters dondu video :( hiçbişey anlamadım bu işten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekentli46 -- 17 Ağustos 2010; 4:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efekentli46

quote:

teşekkür ederim ama k-lite codec herzaman kullanıyorum. onunla da birşey değişmiyor yine goruntu ters oluyor. işin ilginç tarafı, total varken k-lite kurmaya çalıştığımda uyarı veriyor. a3 filter.... vs

uzun bir açıklama idi ama içinde total video converter ile ilgili birşey de yazıyor. o uyarı birkere çıktığı için ekran goruntusu koyamıyorum, malesef.

edit:

sanal sunucu ile denedim. total varken k-lite kurmaya çalıştığımda şu şekilde bir uyarı çıkıyor.

fakat ben vista kullanıyorum temiz xp de denedim yine ters dondu video :( hiçbişey anlamadım bu işten

Filtre'lerden birisi eskiymiş, kaldırmanı tavsiye ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efekentli46

quote:

edit:

Filtre'lerden birisi eskiymiş, kaldırmanı tavsiye ediyor.

ne filteri olduğunu bilmiyorum ama nasıl kaldırabilirim? teşekkürler

• Bu total çok problem çıkarıyor youtube'den indirdiğim flv dosyalarının bazılarını çeviremiyor hata veriyor ama nette sitelerden online bile çevirebiliyorum
  • mp3 leri track a çevireceğim.
    ama seceneklerde,if you want to burn mp3 CD slect data dıyor :s
    bayagı oldu track yapmayalı,şimdi mi böyle oldu?
    öcenden sanki audıo yu seciyordum
    yakınca track oluyordu şarkılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free Youtube Mp3 Converter Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu sorunu hala çözemedim :( ilk eklediğimde zaten önizleme resminde video ters duruyor. çevirince de ters çeviriyor?
  • arkadasim videoyu listeye ekleyince sag altta remove tuşunun yaninda filter var ona basiyorsun orada upsidedown onu isaretleyince ters dönme problemi kalkiyor. ama bende diger bi problem daha var siyah beyaz olup video egik duruyor onu cözemedim :D
  • diger sorunda cözüldü :D videoyu listeye ekleyince videonun hemen kenarinda internal decoder yaziyor. onu deistirip MS directshow yapinca problem olmuyor :D
  • quote:

Abi ben çok şey denedim ama sorun Total Video Converter'daymış.Videoyu WNW boyutuna alıyorum fakat video siyah olarak dönüşüyor.Nasıl yapıcaz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.