Şimdi Ara

Total Recall (2012) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinalden çok farklı bir film olmuş en azından fragmanın bende bıraktığı izlenim bu yönde.

Türü sevdiğim için bir şans vereceğim en kötü gece çalışırken işyerinde izleyip zaman geçirtir bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • r5 dvdrip fena değil kalitesi efectler fazla belli olmuyor sadece
    Film gayet güzel olmuş; sürükleyici, hareketli, müzikleri süperrrr, arnoldun filmine de bazı göndermeler var geçiş kapısındaki kadın falan
  • Neyi beğenilmemiş bu filmin anlamadım: Biri kötülemiş diğerleri domino taşı gibi devrilmiş.

Filmin öncelikle kurguladığı gelecek profili harika. Efektler müthiş. Aksiyon desen hiç durmuyor.

Tek takıldığı noktası oyunculuk ki, forumdaki genelin aksine onu da Colin Farell ve bir kaç kişinin kurtardığını düşünüyorum. Bayanların performansı iyi değildi sadece.

Senaryo ise bence başarılı. İlk filmin yeniden çekimine göre senaryo çok iyi hatta. Daha nasıl bir senaryo çıkartılabilirdi ki.

Ben başarılı buldum. Ve aksiyon ve bilimkurgu seven kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 3 Kasım 2012; 9:14:39 >
  • merak ettiğim filmlerin arasında kısa zamanda izleyeceğim nasipse
  • sinemada izledim pek beğenmedim dvd indirdim yok yaa yine beğenmedim sinemadaki gibi yarıda bırakıp çıkmadım8;para verdik) bunda 20 dk dayanamadım kapatıp sildim çok çöplük olmuş film 90 lardaki filmin aynısını yapsalar izlenirdi ama başka konu anlatıp 90 lardaki filmden alıntılar yapınca böööö oluyorum..hele şu kadınların oyunculukları çok yapmacık neyse kısaca çöp film..
  • uzun zamandır böyle güzel aksiyon dolu hareketli film izlememiştim ilaç gibi geldi diyebilirim senaryo biraz kötü olmuş tam oturtamamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

sinemada izledim pek beğenmedim dvd indirdim yok yaa yine beğenmedim sinemadaki gibi yarıda bırakıp çıkmadım8;para verdik) bunda 20 dk dayanamadım kapatıp sildim çok çöplük olmuş film 90 lardaki filmin aynısını yapsalar izlenirdi ama başka konu anlatıp 90 lardaki filmden alıntılar yapınca böööö oluyorum..hele şu kadınların oyunculukları çok yapmacık neyse kısaca çöp film..

aynen kardeş ayıp olacak ama benim puanım 1 hadi çalışan emekçi gardaşlarım adına 3 vereyim.

oda işte ışıkçı, çaycı, getir götürcülere ayıp olmasın ortada bir hammallık falan var onlara saygım var başroldeki adama yok.

ama dur dur onada var nasıl bu kadar yeteneksiz olunur kendisinden kurs almak isterim.

• Adam gibi eleştiride yapılmıyorki kardeşim, biri diyor eski film, biri diyor colin farell, çok fazla ön yargılı yorum var.
  • sıradan, orijinal değil. her şeyden biraz arak.. matrix ten tut star wars'ın stormtrooperlarına kadar. ama kendisini izletiyor orası ayrı. bir de belirtmeden geçemeyeceğim Walter reise saç gitmemiş.
  • Fragmanı gerçekten beğendim ve meraklandırdı. Aldım listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Adam gibi eleştiride yapılmıyorki kardeşim, biri diyor eski film, biri diyor colin farell, çok fazla ön yargılı yorum var.

önyargı yok kardeş..eski filmi yeniden farklı bir konuda çekmişler..ama 90 larda çevrilen filmin yerini tutmuyor sen hd olarak arnold abimizin total recall filmini izle sonra ne demek istediğimizi anlarsın belki..collin ferall bana göre filmi tek kurtaran adam diğer tüm oyuncular hikaye ve senaryoda dahil berbat..hele yönetmenin sanki bir acelesi var gibi hızlı hızlı sahneler çekmesi ve devamlı yenilikleri gösterme çabasında olması ve 90 lardaki filmden alıntıları bir anda seyircinin gözüne sokması filmi berbat yapan nedenler..mesala 3 göğüslü hatun ne ayak hiç anlamadım hadi 90 lardaki filmde oksijen yetersizliğinden marsta genetik bozulmalar oluyor ve insanlar mutantlaşıyor 3 göğüslü kadının olma nedeni bu..ama bu filmde biranda memeler gözünüze dayatılınca bu nerden çıktı neden çıktı ve nasıl çıktı gibi sorularla filmde bir şok yaşıyorsun sonra bunun gibi baya bir sahne var sırf galiba 90 lar total recall filminin kilişeleşmiş sahneleriyle hafızalarda yer edineceğini sandı yönetmen ve senarist..neyse filmi bu kadar ezmek yeterli.. bence yeni bir film çekselerdi daha iyi olurdu..konusu fena değildi aslında farklı bir hikaye ve farklı bir film olabilirdi tabi ki 90 total recall karıştırmasalardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 3 Kasım 2012; 17:21:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Adam gibi eleştiride yapılmıyorki kardeşim, biri diyor eski film, biri diyor colin farell, çok fazla ön yargılı yorum var.

önyargı yok kardeş..eski filmi yeniden farklı bir konuda çekmişler..ama 90 larda çevrilen filmin yerini tutmuyor sen hd olarak arnold abimizin total recall filmini izle sonra ne demek istediğimizi anlarsın belki..collin ferall bana göre filmi tek kurtaran adam diğer tüm oyuncular hikaye ve senaryoda dahil berbat..hele yönetmenin sanki bir acelesi var gibi hızlı hızlı sahneler çekmesi ve devamlı yenilikleri gösterme çabasında olması ve 90 lardaki filmden alıntıları bir anda seyircinin gözüne sokması filmi berbat yapan nedenler..mesala 3 göğüslü hatun ne ayak hiç anlamadım hadi 90 lardaki filmde oksijen yetersizliğinden marsta genetik bozulmalar oluyor ve insanlar mutantlaşıyor 3 göğüslü kadının olma nedeni bu..ama bu filmde biranda memeler gözünüze dayatılınca bu nerden çıktı neden çıktı ve nasıl çıktı gibi sorularla filmde bir şok yaşıyorsun sonra bunun gibi baya bir sahne var sırf galiba 90 lar total recall filminin kilişeleşmiş sahneleriyle hafızalarda yer edineceğini sandı yönetmen ve senarist..neyse filmi bu kadar ezmek yeterli.. bence yeni bir film çekselerdi daha iyi olurdu..konusu fena değildi aslında farklı bir hikaye ve farklı bir film olabilirdi tabi ki 90 total recall karıştırmasalardı..

Film iyi veya kötü olabilir, ben şahsen bir başyapıt beklemiyorum, zaten filmi henüz izlemedim, benim sıkıntım filmle alakasız yorumların çokluğuydu.

• mesala..?burda herkes filmden bahediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

sıradan, orijinal değil. her şeyden biraz arak.. matrix ten tut star wars'ın stormtrooperlarına kadar. ama kendisini izletiyor orası ayrı. bir de belirtmeden geçemeyeceğim Walter reise saç gitmemiş.

bu yorumuna looper filmi daha yakın gibi..
  • 720 p çıksada izlesem :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmin hatırına izledim beklediğimden iyi çıktı, kurgu olarak da başarılı buldum normal olarak efektler ve aksiyon sahneleri ilk filme göre daha iyiydi, bence kesinlikle izlenmeye değer bir film. Bu arada ilk defa Colin Farrell'ın oynadığı bir filmi beğeniyorum, diğer oyuncuların katkılarını da unutmamak lazım.
  • Türkçe dublajı çıkmış
  • Extended DC Bluray çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 9 Kasım 2012; 9:19:00 >
  • Total.Recall.2012.1080p.EUR.BluRay.AVC.TrueHD.5.1-BLUEBIRD (46.27 GB)
  • Güzel filmdi. Hikayeyi bir kurcalasalar daha tatlı olabilirdi gibi. Kate Beckinsale ve Jessica Biel ile güzelliğe doydum resmen.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.