Şimdi Ara

Total Recall (2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
8.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fragmanı bayağı iyi...yeniden yapım gibi şeylere takılmazsak iyi bir bilimkurgu film izleyeceğiz gibi duruyor....yaratılan atmosfer etkileyici geldi bana!...bekliyoruz!

fragmandaki şu sahne de çok hoştu!...

Total Recall (2012)
  • Fragman fena değil ama bence de tutmayacak gibi.
  • 8 gün kalmış.
  • Film çıktı mı ? İlk serisini izlemedim ama Colin Farrell de çok kaliteli bir oyuncu bence .
  • Ben umutluyum bu filmden. Remake gözüyle bakmamak gerek, sadece çıkış noktasını alınıp farklı bir senaryo yazılmış. Yeni bir film gibi bakmak ve eleştirmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski filimleri rahat bıraksınlar
  • Amerikadaki yorumlara bakılırsa film tırt çıktı, colin farrel faktörü yüzünden filme gitmem sanırım bi ısınamadım bu adama.
  • cuma günü giriyormus sinemaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colin Farrell

Varsa izlenmez.
  • Colin Farrell her filmi mundar eden bir şahıs nereden torpili var anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

Colin Farrell her filmi mundar eden bir şahıs nereden torpili var anlayamadım.

• Total Recall - 6/10

Yukarıdaki mesajdan da anlaşılacağı üzere filmden bayağı umutluydum ama maalesef hayal kırıklığı!...
    Senaryo olarak berbat,hiç olmamış....filmde durdurak bilmeyen çok kuru bir aksiyon var, yaratılan görsel atmosfer fragmanda daha etkileyici duruyordu ama film boyunca aynı tablo çok sıktı beni...diyologlar falan çok klişe, Colin Farrell çok kötü değildi ama filmi kurtaramıyor malesef, tavsiye etmiyorum!...
  • Aksiyon sahneleri yogun olan seyirlik bir filmdi diyerek yorum yaptıktan sonra asıl konuya gecicem arkadaslar :) filmde basroldeki eleman yeni anılar kazanmak icin Recall'a gidiyor hani 3 gögüslü hatunun gözüktügü sahne orada calan müzigin adını bilen var mı arkadaşlar bikac hafta önce Taksim Gezi Parkında Graffiti festivalinde de calınmıstı hard core hiphop diyebilecegimiz bi parca bilen ismini veya bi linkini yollarsa cok makbule gecer tesekkürler :)

Aradım buldum arkadaşlar dinlemek isteyen olursa bahsettigim müzik bu;

www.youtube.com/watch?v=VVq86_jbmpQ

Ses sistemiyle dinlenmesi tavsiye edilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _sekkocan_ -- 15 Ağustos 2012; 3:24:52 >

• 4/10
    Görsel atmosfer dışında çok kötü bir filmdi.Senaryo berbat olmuş.Özellikle filmin en başları çok sıkıcıydı.
    Sinemada izlenecek film değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

4/10
    Görsel atmosfer dışında çok kötü bir filmdi.Senaryo berbat olmuş.Özellikle filmin en başları çok sıkıcıydı.
    Sinemada izlenecek film değil.

Bluray bekliyoruz o zaman desene
  • ben filme hiçbir beklenti olmadan gittim ve bence gayet iyiydi 8/10
  • FİLM BERBATTI..Colin Farrell dışındaki tum oyuncular çok yapmacıktı..güzel bir atmosfer inşaa etmişler ama..diyaloglar kızların kötü oyunculuğu 1990 recall film sahnelerini farklı biçimde filme adapte etmeleri senaryoya sadık kalmamaları filme ne yapmışsnız lan dedirtti..başka isimle gelseydi bu kadar umutlanmazdık..ya aynı senaryoya sadık kalıp işleyeceklerdi ve oyuncu oarak Keanu Reeves oynatacakalrdı yada colin farrell devam edip filme başka isim vereceklerdi..1990 recall mistik gizemli faklı bir boyutu vardı bu 1800 işçi devrimleri gibi bir film olmuş..:D ne diyeyim batmana gitmedim poster ve fragmana kandım..gerçi sevgilisi rolündeki Jessica Biel hasta olduğum içinde filme girdim..neyse gitmek isteyen gitsin ama pek bişey beklemesin..yeni jenerasyon 90 yapımı arnold abimiz oynadığı filmi izlemedilerse filmden memnun kalaak çıkarlar...ulan shoran stone gibi o bebeksi yüzü hala aklımda..:D neyse herkese iyi seyirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 17 Ağustos 2012; 22:35:14 >
  • Bryan Cranston reyizin kadroda olduğunu öğrenince gideyim dedim ama her giden mi kötüler arkadaş.

Torrente düşmesini beklemeye karar verdim.
  • Aksiyon olarak oldukça cömert davranmışlar.Temposunun düşmediği ve izlerken sıkmadığı için 7,5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 18 Ağustos 2012; 12:36:29 >
  • Mükemmel filmdi izledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.