Şimdi Ara

Total Recall (2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

quote:

Benim de pek hoşuma gitmedi film ya , mekan felan hoşuma gitmedi sonu da pek iyi değildi.

Hangi mekandan bahsediyosun hocam sen ya? Sonunda da nereyi beğenmedin bi anlatsana.Sırf post kasmak içn mesaj yazan arkadaşlar kendilerini o kadar çok belli ediyor ki,anlayana..

1. Mekan derken filmin çekildiği alandan bahsediyorum ANLAYANA

2. Sonu derken sonundan yani bitişinden bahsediyordum ANLAYANA

3. Sen bilmeden etmeden ne diye ,neymiş post kasmak içinmiş diye aşağılıyorsun üstelik nerden biliyorsun filmi izlemediğimi .

İlla sen beğendin diye ben de mi beğeneceğim filmi??

quote:

1. Mekan derken filmin çekildiği alandan bahsediyorum

Şu yaptığın açıklamalarla dahi belli ediyorsun zaten izleyip izlemediğini birşey söylemeye gerek yok ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim de pek hoşuma gitmedi film ya , mekan felan hoşuma gitmedi sonu da pek iyi değildi.

Hangi mekandan bahsediyosun hocam sen ya? Sonunda da nereyi beğenmedin bi anlatsana.Sırf post kasmak içn mesaj yazan arkadaşlar kendilerini o kadar çok belli ediyor ki,anlayana..

1. Mekan derken filmin çekildiği alandan bahsediyorum ANLAYANA

2. Sonu derken sonundan yani bitişinden bahsediyordum ANLAYANA

3. Sen bilmeden etmeden ne diye ,neymiş post kasmak içinmiş diye aşağılıyorsun üstelik nerden biliyorsun filmi izlemediğimi .

İlla sen beğendin diye ben de mi beğeneceğim filmi??

quote:

1. Mekan derken filmin çekildiği alandan bahsediyorum

Şu yaptığın açıklamalarla dahi belli ediyorsun zaten izleyip izlemediğini birşey söylemeye gerek yok ..

Tamam hadi pmden sor istediğin kısmı cevaplıcam film alanı bilgisayardan hazırlanmış eğer ondan bahsediyorsan ,bitişinde de karısı bildiği polisin patlamadan kurtulması saçma geldi! Sorabilirsin istediğin kısmı ama pm olsun sonuçta post kasıyomuşuz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonunda filmi dün izledim. başrol oyuncusu bir arnold olmasa bile bence gayet başarılı bir film olmuş. özellikle efektler mekanlar ve aksiyon sahneleri gayet güzel. bence izlenmeye değer kesinlikle.
  • İzlicem bi ara , editlerim .
  • matrix'in kolpası mı olmuş bu film. biraz da arnold filmlerine benzemiş. farklı birşey yok ortada yani. dövüş sahnelerindeki kamera açıları çekti dikkatimi fragmanda. aktif kamera sistemiyle yapılmış bu sahneler. hoştu.
  • Çocukluğumda baktığım filmle pek alakası yoktu ama çok da kötüydü diyemeyeceğim. İndirdim, izledim, iyi vakit geçirdim bana yeter.

Yalnız filmin sonunda
    Lori Hauser'ı öldürecekken ne halt etmeye uyanasıya kadar bekledi? Sıksaydı ya kafasına hemen.
  • filmi orjinali mars'da geçiyordu bu dünyada geçiyor

arnold marsda görmüştü 3 memeli kadını, bunda dünyada da 3 memeli kadın var nasıl oluyor o iş anlamadım.

• Dün Digiturk'te izledim. Senaryosunu çok beğendim. Bir ara Matrix'e döndü diyordum olmadı. İyi ki olmamış.

• İzlenir mi beyler?
  • İzlenir tabi ki.Üzerinde tartışabileceğin bir film
    adam Rekall'da makineye bağlandıktan sonra mı ajansın dediler bağlanmadan gerçekten de ajan mıydı? cart curt
    izle görürsün
  • merak ettiğim bir film en kısa zamanda izlerim inşallah
  • Filmin ucu açık falan bırakılmamış anlatıyorum.

1. ipucu dövme muhabbetiydi makineye bağlanırken yapılan dövme daha sonra kaybolmuştu.
    2. ipucu arkadaşı seni buradan çıkarmaya geldim dediğinde insanüstü hızda hareket etti.
    3. ipucu yine arkadaşı seni buradan çıkarmaya geldim dediğinde bir sahne iki kez tekrar etti. Bu elbette ki filmin hatası değil tüm olanların kahramanımızın beyninde olduğunu anlatmak amacıyla koyulmuş en büyük ipucu.

Film boyunca olacakların makineye bağlanmadan makine görevlisi tarafından anlatılmasından bahsetmiyorum bile. Filmin sonunda kahramanımız da farketti makinede olduğunu ancak bu durumdan memnundu.
  • bugün izledim ve anlamadığım yerler var

Son sahnede dövme yoktu kolunda makinede olduğundan dolayı mı ve arkadaşının hale makinadasın öldür onu uyan falan demesi hayal mi gerçek mi hayalse filmin başında adamın gördüğü rüya neydi
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt

filmin ilk başında gördüğü rüyalar neydi peki hocam orası da muallakta bırakıyor insanı
  • İzlemeye değer mi ilk film
  • Filmi şimdi izledim. Aksiyon ve bilim kurgu seven biri olarak film çok hoşuma gitti, özellikle görsel açıdan. Ama dövme olayı benim de kafamı çok kurcaladı. Yaşanan olaylar gerçek de olsa hayal de olsa film güzeldi.
  • Filmi önceden izlemiştim güzel filimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jessica Biel ve Kate Beckinsale için bile izlenir güzel film.
  • ağır spoiler izlemediysen bakma

ve sonunda kahramanımız uyanır ve dünyalar güzeli karısının yanına döner.
  • Gördüğü rüyalar neydi yahu peki kafam kaldı orada bak

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.