Şimdi Ara

Tostçu Erol Hakkındaki Videom Zorla Kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tostçu Erolun Gerçek Yüzü ismiyle yüklediğim video telif hakkı adı altında zorla kaldırılmış Gizza Network yani Tostçu Erolun çalıştığı saçma sapan youtuber fenomenler çıkartan ajans tarafından. Şimdi böyle bir şeye nasıl hakları oluyor ben anlamıyorum. Sonuç olarak ben hiçbir ithamda bulunmadan olanı gösteriyorum, insanların bilgi alma özgürlüğü olan bir ülkede bu nasıl mümkün olabilir anlamıyorum.

Zorunlu edit:

Ben videoda sinek hakkında hiçbir şey yazmadım zaten emin olamadığım için. Bim Sularını Satan arkadaş Tostçu Erol'un çırağı falan heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gym Rat -- 2 Şubat 2017; 0:1:5 >

• tostçu erol bir marka. markayı karalayamazsın
  • 2 fazla izlenceniz diye adamı ekmeğinden etmeyin be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş adamın seni dava etmediğine sevin.

o video bir iftira ve markanın değerini düşürüyor.
    dava etse senden para alır.bloodda alabilir belli olmaz.

bu arada saçma sapan youtube fenomeni demişsin.
    onlar en azından parayı götürüyor..sen azcık izlenme alayayım diye video atıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 1 Şubat 2017; 23:39:13 >
  • Lol ben videoyu paylaşırken herhangi bir ithamda bulunarak paylaşmadım arkadaşlar o yüzden iftira kapsamına girmiyor. Sinekse yeme de mükemmel bir mantıkmış, bu kafayla çok kazık yersin ileride diye düşünüyorum.

Ayrıca marka değerini zedelemek sandığınız kadar basit bir kapsama girmiyor bir sürü hukuk mezunu arkadaşım var onlarla konuştum hiçbir şey yapamazlar dedi hepsi. Ondan bilmeden sallamayın isterseniz.
  • Yakında mahkeme kağıdın evine gelir.
  • Ne diye geldin agliyon ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİM Sularını Satan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Gym Rat

Lol ben videoyu paylaşırken herhangi bir ithamda bulunarak paylaşmadım arkadaşlar o yüzden iftira kapsamına girmiyor. Sinekse yeme de mükemmel bir mantıkmış, bu kafayla çok kazık yersin ileride diye düşünüyorum.

Ayrıca marka değerini zedelemek sandığınız kadar basit bir kapsama girmiyor bir sürü hukuk mezunu arkadaşım var onlarla konuştum hiçbir şey yapamazlar dedi hepsi. Ondan bilmeden sallamayın isterseniz.

Arkadaşlar Tostçu Erolun Gerçek Yüzü ismiyle yüklediğim video

Konu kilit,üye ban.

Ayrıca o çok sevdiğiniz cips vb. ürünlerde neler var sinek yine iyi

Tostçu Erolun Gerçek Yüzü kalıbı marka değerine zarar veriyor olarak geçseydi hukuk terminolojisinde, emin ol bir tane gazete çıkmazdı günümüzde. O yüzden çok kasma istersen. Ben cips de yemiyorum kardeşim, sen sinek yemeye devam edebilirsin. Videoda kaşarın üstündeki ölmüş sinek çünkü, ama ben buna dair hiçbir şey belirtmedim. Adam tabi ki çıkıp normalde böyleyim, tosttaki de sinek demeyecekti nasıl bir video çekeceğini bekliyordun anlamadım. Duyduğuna inanmaya bu kadar meyilli olmasan keşke. Hukuki işlemler de yola çıksın ben bekliyorum, ateş olsa cürmü kadar yer yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gym Rat -- 1 Şubat 2017; 23:48:51 >

• Sevim koş duyarcı geldi.

Stop making stupud famous.evet.

• Kardeş adam açıkladı dava edecem diye. gg izi inş ceza alırsın bb
  • Yav bırakın kardeşim millet üzerinden prim yapmayı baydınız artık. Herşey kabak gibi ortada hala nerden koparsam derdindesiniz. Dava da açar şikayet de eder haklı adam bildiğiniz iftira atmak bu noktadan ilerisi.

• Bu ülkenin niye böyle olduğunun çok güzel özeti oldu bu post.

Marka değeriymiş iftiraymış primmiş geçin bunları, hepiniz kraldan çok kralcısınız, modern ve demokratik bir ülkede her konu tartışmaya açık olmalı, saygı sınırları içerisinde her şeyin haberi yapılabilir ve paylaşılabilir olmalı, adam olan da çıkıp öyle olmadığının ispatını yapar bahane bulmak veya dava edeceğim diye videolarda ağlamak yerine, ispatını yapamazsa da oturup izler. Video kaldırtmak üçüncü dünya ülkesi mantığından ibaret, siz de bu konjonktürü çok güzel temsil ettiniz.

Hele Bim Sularını Satan saygıdeğer kardeşim, Mehmet abinin çırağı falansın heralde yoksa başka bir açıklama yapamıyorum. Sizi kendinizle baş başa bırakıyorum.

Tbr. Aeo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gym Rat -- 1 Şubat 2017; 23:55:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gym Rat

Bu ülkenin niye böyle olduğunun çok güzel özeti oldu bu post.

Marka değeriymiş iftiraymış primmiş geçin bunları, hepiniz kraldan çok kralcısınız, modern ve demokratik bir ülkede her konu tartışmaya açık olmalı, saygı sınırları içerisinde her şeyin haberi yapılabilir ve paylaşılabilir olmalı, adam olan da çıkıp öyle olmadığının ispatını yapar bahane bulmak veya dava edeceğim diye videolarda ağlamak yerine, ispatını yapamazsa da oturup izler. Video kaldırtmak üçüncü dünya ülkesi mantığından ibaret, siz de bu konjonktürü çok güzel temsil ettiniz.

Hele Bim Sularını Satan saygıdeğer kardeşim, Mehmet abinin çırağı falansın heralde yoksa başka bir açıklama yapamıyorum. Sizi kendinizle baş başa bırakıyorum.

Tbr. Aeo.

buyur ispatı.Ayrıca sinek olsa o tost yapılırken çeken ve yiyen kişi niye demez?
    https://m.youtube.com/watch?v=VTDIil5j-jY

Kardeşim ne diyorsun üste dizdiği kaşarların oradaki cisimden bahsediyorum ben zaten, sosislerin arasına döktüğü sinek değil zaten. SS falan alamıycam şimdi neyi kastettiğim hakkında, zaten ben videomda sinek muhabbetini kesinlikle yapmadım emin olamadığım için, konu nereye geldi te allam. Allaha emanet ol sağlıcakla.

• nelerle ugrasıyonuz yav erol kı tostcu ne
  • yav şu tostçuyu kafaya takanın, tostun üstüne sürdüğü margarin kadar aklı yok.
  • Videoyu çeken ı biz o sosis kırıntılarına sinek demiyoruz kaşarın üstündeki siyah şey sinek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Videoyu çeken ı biz o sosis kırıntılarına sinek demiyoruz kaşarın üstündeki siyah şey sinek

ya sinek değilse adamın elındeki bir kırıntıysa,belki sosisleri dökerken oraya sıçradı???

Belkide yaşadığımız hayat tostçu erol un rüyasından ibarettir ha ne dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu tip

Sevim koş duyarcı geldi.

Stop making stupud famous.evet.

hocam akmaral siz misiniz acaba?

• arkadaş adam alt tarafı tost yapıyor yav, bu kadar memleket meselesi haline nasıl getiriyorsunuz herşeyi
  • Tanımıyorum ama zaten kendimi de pek tanidigim soylenemez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.