Şimdi Ara

Tostçu Erol Hakkındaki Videom Zorla Kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir insan bir tostçunun videolarını niye izler anlamadım. İnsanlar koyun misali her saçmalığa sürü psikolojisiyle girmeye devam ediyorlar.

Tek videosunu dahi izlemedim.

Gece vakti tost çektirdiniz canımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİM Sularını Satan Adam

e iftira atıyorsun adama sinekli tost diye SİNEK DEĞİL O VİDEOYU İYİ İNCELE sosisler kısmında birsürü var o kırıntıdan.Yahu hic tost yapmadınız mı?Sinekse yeme izleme gitme o mekana kardeşim o zaman adama ne iftira atıyorsun ne karalıyorsun?Bal gibide haklı adam sırf sizin gibiler yüzünden adamın haksız yere müşterisi gidiyor.

edit:Adamın yeni videosunu izledin mi? Adam o saatlerde YOĞUNMUŞ ÇOCUĞA DEMİŞ DAHA SONRA YAPSAK OLUR MU diye.Ayrıca orum kısmına yazmış BABASI AKCİĞER KANSERİ OLMUŞ.Adam o videoda ağlamaklıydı nerdeyse o kadar üzgün ki (bence üzgün) birde bu kırıntı yüzünden video atıyor.OHH İYİ OLMUŞ ADAMI HAKSIZ YERE KARALARSANIZ CEZASIDA BU OLUR.HELAL BE TOSTCU BABA.VİDEODA DEDİĞİ GİBİ ADLİ İŞLEMLERDE YOLDA...

edit 2:SİNEKÇİ TAYFA BU VİDEOYU BİR İZLEYİN
    https://m.youtube.com/watch?v=VTDIil5j-jY

edit 3:konu sahibi bir empati yapsın.Adamın her bir videosu bayağı izleniyor.ve o seyirciler hakkınızda kötülem yapıyor ülkede meşhur oluyorsunuz sinekli tost nedeniyle.halbuki sinekli tost değil.Sadece empati.

Nesin sen? Tosçu Erolun oğlu filan mı? Abuk subuk insanlara prim vermekten bıkmadınız bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• videoda başka şey gösteriyor sinek dediğimiz şey o değil ki hijyen yoksa tabiki insanlar biliçlendirilmeli bunda ne var adam da sinek olduğunu anlamış ki başka bir şey gösterip kırıntı diyor eldeki videolarıda kaldırıyor sinekli tost yemeye devam edin siz boşverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

videoda başka şey gösteriyor sinek dediğimiz şey o değil ki hijyen yoksa tabiki insanlar biliçlendirilmeli bunda ne var adam da sinek olduğunu anlamış ki başka bir şey gösterip kırıntı diyor eldeki videolarıda kaldırıyor sinekli tost yemeye devam edin siz boşverin

Saçta kavrulan ciğerden yapılmış ciğer sıkmasını yerken az daha sinek yediğim için sineğin kızardıktan sonra nasıl olduğunu biliyorumBu pek sineğe benzemiyor.

Sineği boşver bu tostlar yenmez lan zaten. İçine sosisi dolduruyor adam yağı basıyor. Bi kez yemiştim öyle bi tost saatlerce sosis geğirdim tiksindim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

videoda başka şey gösteriyor sinek dediğimiz şey o değil ki hijyen yoksa tabiki insanlar biliçlendirilmeli bunda ne var adam da sinek olduğunu anlamış ki başka bir şey gösterip kırıntı diyor eldeki videolarıda kaldırıyor sinekli tost yemeye devam edin siz boşverin

Saçta kavrulan ciğerden yapılmış ciğer sıkmasını yerken az daha sinek yediğim için sineğin kızardıktan sonra nasıl olduğunu biliyorumBu pek sineğe benzemiyor.

Sineği boşver bu tostlar yenmez lan zaten. İçine sosisi dolduruyor adam yağı basıyor. Bi kez yemiştim öyle bi tost saatlerce sosis geğirdim tiksindim

aslınd proteindir sinek böcek filan ye iyidir adamın içine koyduklarından daha faydalı sinek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 2 Şubat 2017; 1:13:0 >

• Bildiğimiz tost ve onu yapan tostçu ülke gündemini meşgul eder oldu. Tel derdimiz tostçuydu. Şu adamlara prim yaptırmayın

• Kardeşim senin videona gulmustum o videodaki müziğin ismini soylermisin

• Gerçekten milletin yaptığı terbiyesizlik ilk videoları üzerinden prim yapıyorlar sonra adamın ekmeğiyle oynamak olsada mesele yine prim yapmaya çalışıyorlar hele birde karakterine laf atmazlarmı yok iki yüzlü falan diye ulan youtubeda izlediğiniz 1 tane adam %100 samimi değildir zaten.Kısacası kendiyle alakası olmasa bile konunun adama hiç şeyinde olmadan karalama yapıyorlar 3-5 k*ç* b*klu ergen kendilerini izleyip abone olucak diye.
  • ne tostçuymuş arkadaş, geçen sene dalga geçerdik şimdi herkes arkacısı olmuş.
  • Çekemediğinize hemen iftira atın yok sinekmiş falan adam orda hastayım diyor zaten tanımam etmem fakat markalaşmış işini yapıyor hakkıyla para kazanıyor kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz!!!
  • Bu youtube'daki telif hakkı sistemi nasıl çalışıyor anlamak güç. Arkaplana müzik vs. koymayıp youtube'un telifsiz müziklerinden koyuyorum,
    alakasız bir videoma number one tv sahip çıkıp üzerinden para kazanıyor. Youtube bu gibi saçma telif hakkı iddialarını takip etmiyor mu ki?
    Youtube'u da değnekçiler bastı herhalde.
  • iyi olmuş, prim kasmak uğruna millete bok atmayın
  • Kardeşim hala söylemedin videoda kullandığın müziğin ismini :((

Şehit falan diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 2 Şubat 2017; 13:23:7 >
  • İlk açtığın konuyada yazmıştım . Bu adama karşı yapılanlar şerefsizliktir diye

Şimdi de 2. Videoya baktim adamı açıp özür dilemişsin umarım affetmez, çamur at izi kalsın yok öyle cezan neyse çek

• adamın hijyenik olmasa idda ettiğin gibi o kadar kişi gelip yemez, işinin erbabı demekkki hem videosu bu kadar izleniyor hemde beğenilerek gidiliyor. şu nusrete video çeken yozgatlıdan bi farkın yok .
  • Bu ne lan haykırdım b0Ni yi moni yapmış ceylanada tecavuz yemis gibi gozlerine siyah film çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 2 Şubat 2017; 13:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Bu ne lan haykırdım b0Ni yi moni yapmış ceylanada tecavuz yemis gibi gozlerine siyah film çekmiş

• Adam haberlere çıktı siz daha konuşun
  • tostçu erola biraz ara verin, karşınızda reklam yapacam diye malzemenin bkunu çıkaran tostçu gibi tostçu video baya eski ama komik, hepsini izlemek istemeyenler için 2:03, 3:05 ve 3:30 sonraları bomba :D

• Tostçu Eroldan,Tostçu Erol duyarı yapan veletlerden ve youtube saçmalığından nefret ediyorum ya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.