Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 100 tl ye kadar genelde hafta sonraları tost falan yapmak için güzel bir makine öneriniz var mı?
    Karar veremedim.
  • sizce hangisi

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/kenwood-hg400-izgara-ve-tost-makinesi-P15979946

www.hepsiburada.com
    Emsan Feel Steel Midi Tost Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mtemsfeelsteelmidi&categoryId=22014

fiyatlarını da göz önünde bulundurarak yazarsanız iyi olur.
    bu arada kenwood modelinde akan yağların birikebileceği bir hazne var mı yok mu anlayamadım. bu önemli çünkü. hatta 3 model için de belirtirseniz sevinirim. veya siz başka modeller önerin çok pahalı olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

sizce hangisi

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com

www.hepsiburada.com
    Emsan Feel Steel Midi Tost Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mtemsfeelsteelmidi&categoryId=22014

bu arada kenwood modelinde akan yağların birikebileceği bir hazne var mı yok mu anlayamadım. bu önemli çünkü. hatta 3 model için de belirtirseniz sevinirim. veya siz başka modeller önerin çok pahalı olmasın.

kesinlikle arzum ar-225...

kenwoodda yağ tahliye kanalı yok, hazne de olmaz...arzumda tahliye var ama dışarıya veriyor, emsan resimde görülüyor zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Arkadaşlar 100 tl ye kadar genelde hafta sonraları tost falan yapmak için güzel bir makine öneriniz var mı?
    Karar veremedim.

kenwood hg400'den aşağısını tavsiye etmem, bir kere alın en azından memnun kalın...
    ama 100 lira sınırını aşamam diyorsanız;

-ar-213 prego,
    -arnica ayvalık 3000
    -arnica marmaris 4000,
    -vestel v-brunch 2000,
    -vestel v-brunch 1000 beyaz
    -vestel v-brunch 1000 kırmızı...
  • evimde FAKİR CREA kullanıyorum tasarımı ve kullanımı çok güzel ve şık ama performans sıkıntısı var biraza
  • quote:

Orijinalden alıntı: asli1992

evimde FAKİR CREA kullanıyorum tasarımı ve kullanımı çok güzel ve şık ama performans sıkıntısı var biraza

haklısınız,
    aynı sorundan bahseden başka üyeler de olmuştu, zaten ilk sayfada buna değinmiştim...
    kullandıkça öğreniyoruz, fakir'in başka bir modelini de ben almıştım, neyse ki tek kullanımda problemi farkedince iade etmiştim...
  • quote:

sizce hangisi

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arzum-ar-225-tostcu-tost-makinesi-127156654?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

Arzum ar225 kullanıyorum.Yukarıda görebilirsiniz.Yalnız bahsettiğiniz emsanın midi modeli.Diğerlerinden küçük olabilir.Arzumda yağ tahliyesi var ama kap şeklinde.

• cevaplar için teşekkürler. babam çıkarılabiilir modellerden bakıyormuş. king p625te karar verdik. heralde onu alacaktır.
  • Düşünenlere arzum ar225 ile kenwood hg400 arasındaki bir farktan daha bahsedeyim.Bugün kipada kenwood hg400 ü birdaha inceledim.Bizdeki arzumun plakalarının kenwooddan daha derin olduğunu gördüm.Hatta eşim de ilk bakışta plakaların farkını gördü.Yanlış anlam çıkmasın.Kenwood kullanan çok kişi var ve memnunlar.Kenwood da benim işimi görürdü.Fakat ben tercihimi arzum ar225 den yana kullandım.
  • Camilla kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Arkadaşlar 100 tl ye kadar genelde hafta sonraları tost falan yapmak için güzel bir makine öneriniz var mı?
    Karar veremedim.

kenwood hg400'den aşağısını tavsiye etmem, bir kere alın en azından memnun kalın...
    ama 100 lira sınırını aşamam diyorsanız;

-ar-213 prego,
    -arnica ayvalık 3000
    -arnica marmaris 4000,
    -vestel v-brunch 2000,
    -vestel v-brunch 1000 beyaz
    -vestel v-brunch 1000 kırmızı...

hocam bunu almayı düşündüm ama güvenilir mi bilemedim:

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arzum-ar213-prego-izgara-ve-tost-makinasi-126699311?keyword=&gclid=Cj0KEQjw7b-gBRC45uLY_avSrdgBEiQAD3Olx0b831ZdJHyFjPUGp7ethB5lH4lt1VXDB0tKxxmB_xIaAk7i8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

arzum ve arnica modelleri çok yerde satılıyor, fiyatlar muhtelif arasıra düşüyor...

ürün fena değil ama satıcı hakkında fikrim yok...

yine de iyi düşünün, kenwood hg400 benim için sınır çizgisi gibidir, o ve üstündekileri "tavsiye ediyorum" ama altındakiler konusunda sadece model adı yazıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Camilla kullanan var mı?

kullanan var mı bilmiyorum ama o modeli tavsiye etmem...
  • quote:

cevaplar için teşekkürler. babam çıkarılabiilir modellerden bakıyormuş. king p625te karar verdik. heralde onu alacaktır.

king p-625 en çok tavsiye ettiklerimiz arasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arzum-ar213-prego-izgara-ve-tost-makinasi-126699311?keyword=&gclid=Cj0KEQjw7b-gBRC45uLY_avSrdgBEiQAD3Olx0b831ZdJHyFjPUGp7ethB5lH4lt1VXDB0tKxxmB_xIaAk7i8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

arzum ve arnica modelleri çok yerde satılıyor, fiyatlar muhtelif arasıra düşüyor...

ürün fena değil ama satıcı hakkında fikrim yok...

yine de iyi düşünün, kenwood hg400 benim için sınır çizgisi gibidir, o ve üstündekileri "tavsiye ediyorum" ama altındakiler konusunda sadece model adı yazıyorum...

o çok pahalı hocam. bu alet 2 sene öğrenci evinde kullanılacak 2 sene idare etse yeter yani.

• ilered İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba; tost makinesini uzunca bir süredir kullanmış olmalısınız. Memnun musunuz diye merak ettim? Çabuk ısınıyor mu? kolay temizleniyor mu? Ağırlığı çocuk ve kadınların kullanımına uygun mu? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Bende bu topic teki yorumlara bakarak King P625 Maxima tost makinası aldım. Düşünenler için bilgi paylaşayım.

Ürün bir çok farklı yerde söylendiği üzere sağlam ve oturaklı bir yapısı var. Üst kapağı yeterli ağırlıkta, plakaları fena değil ve hiçbir şekilde tost,peynir vs yapışmıyor. Bu sebeple temizlemesi çok kolay. Yapı yönünden memnun kaldım.

Gelelim asıl vazife olan tosta ki maalesef aynı iyi görüşlerimi bu noktada söyleyemeyeceğim. Ürünün ısıtma kısmı yenilikçi bir tasarıma sahip. Plakaların altında ısıtıcı borular yerine düz tepsi gibi bir yapı var ve maalesef bu yapının ısıtma performansından memnun kalmadım. Ürün ortadan ısıtıyor ve tostların orta tarafları kızarırken yanları kızarmıyor. Yani plaka yüzeyi eşit ısınmıyor. Ayrıca sıcaklık ayarı en yüksekte olmasına rağman genel ısıtma performansından da pek memnun kalmadım. Yani ızgara sıcaklığı yüksek seviyelere ulaşmıyor. Tost bir şekilde idare edilebilir ancak bu makine ile ızgara yapmak isteyenler gerekli sıcaklığı bulamayabilir. Eski 2 kademeli Rowenta tost makinem de 1. kademede bile ızgara yüksek sıcaklığa çıkmasına ve kısa sürede tost yapmama rağmen maalesef King de aynı kızarıklığa ulaşabilmem için bir miktar daha beklemem gerekiyor.

Bu sebeple önerir misiniz derseniz sağlam yapısı olmasına rağmen pişirmesinden çok memnun kalmadığım için diğer tavsiye edilen modelere bakmanızı öneririm...

• Arkadaşlar bana tek kişilik (en küçük boydan) çok pahalı olmayan bir tost Makinesi tavsiye eder misiniz? Yanlız ben şu sanayi tipi olan üst kısmı ağır planları daha çok seviyorum. O tarz yapabilecek ve normal bir tost Makinesi şeklinde 2 farkli kategoride tavsiye verirsesinz sevinirim. Fiyat olarak ta aklıma 150tl civarı var. Ama oynama yapabilirim.

• eagle58 kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden kullanıcı deneyimi çok önemli.

Açıkçası King, marka algısı olarak da bende hiç iyi bir yer edinmemiş bir firma. Annem yazlığa bu marka bir elektrik süpürgesi almış, gel gör ki çekim gücü sıfır yani kendisi çöp. Yine yazlıkta King olması lazım tenekeden bir tost makinesi almışlar kendini zor ısıtıyor.
    Burada bahsi geçen ürün ise gördüğüm kadarıyla öyle çok ucuz da değil. Açıkçası 200TL civarı Breville gibi dünyaca ünlü firmaların tost makineleri varken bunlara kanmamak gerekli.
    Sizin adınıza üzüldüm, can sıkıcı bir durum ve iyi ki paylaştınız.
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Arkadaş paylaşmıştı 1-2 sayfa önce, küçük ve güzel bir şeye benziyor.

Not: Gittigidiyor gibi sitelerde kargo dahil 140TL civarı fiyatlar gördüm, bence uygun. Beşir arkadaş da son izlenmilerini yazsa okusak.
    Orijinalden alıntı: besir99

Homend Grillant 1304 Tost Makinesi

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 11 Eylül 2014; 19:27:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.