Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ItsYaO Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç yıldır kullanıyorum,bir şikayetim yok hala da sağlam

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmat

Altına su konulan üstü kapatılarak kullanılan ızgaralardan bim den almıştım.Ucuz bişeydi.Balık yaptık fena değildi fakat tavuk köfte vs haşlama gibi olmuştu.Buhar içinde olduğundan olsa gerek.

kullanma kılavuzundaki "susuz çalıştırmayın" uyarısını bazıları fazla ciddiye alıyor, cihazın çalışması suya bağlı değil, bazen susuz da çalıştırmak istenebilir sırf ızgara gibi olsun diye, mesela ben bazen su koymuyorum veya en fazla 1 bardak su koyarım ilk pişirmeye yardımcı olsun diye, su bir süre sonra buharlaşınca içindekiler kızarmaya ve ızgara olmaya başlıyor, dolayısıyla haşlama gibi olmuyor...zaten tavukta balıkta yeterli su var, kapağı kapatınca buhar döngüsü başlıyor...
    ancak üstü açık ızgarada ısı havaya karışıyor ve yüksek sıcaklık bir türlü oluşmuyor ama kapak iç ortamı tam anlamıyla taş fırına çeviriyor bence...bu bakımdan ızgaraya bir kapak illaki lazım...

Sizin kullandığınız cvs hangi model?

• quote:

quote:

quote:

Altına su konulan üstü kapatılarak kullanılan ızgaralardan bim den almıştım.Ucuz bişeydi.Balık yaptık fena değildi fakat tavuk köfte vs haşlama gibi olmuştu.Buhar içinde olduğundan olsa gerek.

kullanma kılavuzundaki "susuz çalıştırmayın" uyarısını bazıları fazla ciddiye alıyor, cihazın çalışması suya bağlı değil, bazen susuz da çalıştırmak istenebilir sırf ızgara gibi olsun diye, mesela ben bazen su koymuyorum veya en fazla 1 bardak su koyarım ilk pişirmeye yardımcı olsun diye, su bir süre sonra buharlaşınca içindekiler kızarmaya ve ızgara olmaya başlıyor, dolayısıyla haşlama gibi olmuyor...zaten tavukta balıkta yeterli su var, kapağı kapatınca buhar döngüsü başlıyor...
    ancak üstü açık ızgarada ısı havaya karışıyor ve yüksek sıcaklık bir türlü oluşmuyor ama kapak iç ortamı tam anlamıyla taş fırına çeviriyor bence...bu bakımdan ızgaraya bir kapak illaki lazım...

Sizin kullandığınız cvs hangi model?

cvs dn-210 parilla...alalı yıllar oldu...

• Bendeki de buna benziyor.Fakat yukarıda bahsettiğim essenso ile bunun arasında fiyat farkı çok.Veya era ile.Bu ürünler performans olarak farklı değiller mi?
  • quote:

Bendeki de buna benziyor.Fakat yukarıda bahsettiğim essenso ile bunun arasında fiyat farkı çok.Veya era ile.Bu ürünler performans olarak farklı değiller mi?

bizimkiler üstten ısıtmalı daha basit yapıda cihazlar...
    diğerleri döküm ızgaralı ve gizli rezistanslı, cam kapakları var ve kasa malzemeleri daha kaliteli...
    plaka üzerinde ızgara yaptığı için mangal keyfine daha yakınlar...fiyat farkı olması normal...
  • Yarın özdileğe gidicem.Orada da bulabilirsem ürünleri incelemeye çalışıcam.Fakat bu essensonun cam kapaklı modeli gayet kaliteli geldi bana.Emsan feel steeli yakından görsem iyi olacak.
  • quote:

Yarın özdileğe gidicem.Orada da bulabilirsem ürünleri incelemeye çalışıcam.Fakat bu essensonun cam kapaklı modeli gayet kaliteli geldi bana.Emsan feel steeli yakından görsem iyi olacak.

essenso look cook modelini ben de beğenmiştim, vatanda kampanyası olmuştu 149'a orada incelemiştim ve gayet iyiydi, ayrıca şık bir makina...
  • incelemesi var mı? videolu... nasıl gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

incelemesi var mı? videolu... nasıl gözüküyor?

hangisi...
  • Yarın bakcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw e36

Yarın bakcam.

• essenso look cook modeli... tasarımı ilginçmiş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yarın bakcam.

/>

• Homend Grillant 1304 Tost Makinesi Video İncelemesi !! Çok Yakında !!

Uzun zaman önce buraya yazmıştım ve bu üründe karar kıldım. Homend'i seçmemdeki en büyük etken Türk markası olmasıydı.
    Hatta video inceleme hazırlıyorum şu anda. Kesinlikle önerebileceğim bir cihaz.

Video inceleme henüz hazır değil ama birkaç fotoğraf paylaşmak istiyorum.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 18 Ağustos 2014; 17:06:38 >

• Tost yapan makinaları alın tamam işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClearNOS -- 18 Ağustos 2014; 17:24:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fakirin bu ürünü de essenso ile aynı gibi.Görmüştüm fakat incelememiştim.
    COOKWELL ELEKTRİKLİ IZGARA
    www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/cookwell-elektrikli-izgara.html

• quote:

quote:

quote:

Yarın bakcam.

/>

...

• erhanmat E kullanıcısına yanıt
    erhan hocam,

ızgaralar konusunu ilgili başlıkta paylaşsak nasıl olur?..

http://forum.donanimhaber.com/m_78705928/f_//tm.htm#78705928

@erhanmat
  • Haklısın.Izgaraları orada paylaşalım.Konu dağılmasın.
  • erhanmat E kullanıcısına yanıt
    Baberti hocam;
    Arzum ar 225 i kenwood hg400 e göre daha çok tavsiye etmiştiniz.Arzumu maalesef bulamadım.Bunların arasında sadece özellik farkı mı var?Yoksa plaka farkı da var mı?254 ü gördüm.225 in plakaları 254 e göre nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.