Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sinbo SSM-2530
    Aksu T-32
    Vestel V-Brunch 1000 kırmızı
  • Merhaba,
    Aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz ?
    Arzum AR2023 Grandia
    Arnica GH26243
    Dökümix

Çizilmeyen, uzun ömürlü bir makine istiyorum ama çıkarılabilir plaka olmasınıda istiyorum.. fakat bunların hepsini barındıran bi makine yok sanırım...
    Üstten basınca sağı solu oynamasın, malzemesi kaliteli olsun..
  • Homend 1321 tost makinesi alıp da memnun olan var mı burada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    bazılarına defolu ürün gönderildi onlar iade etti, alıp kullananlardan da foruma dönüş olmadı ...
  • cocainer kullanıcısına yanıt
    selam,
    aslında cevapları da kendiniz vermişsiniz ...
    çıkarılabilir plakalı olsun dediğinizde dökümix direkt elenir ...
    arnica tostit maxi iyi bir seçenek ancak arzum grandia'nın işçilik/malzeme daha kaliteli ve daha şık, ayrıca kademe ayarı da var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

bazılarına defolu ürün gönderildi onlar iade etti, alıp kullananlardan da foruma dönüş olmadı ...
    Ben bir yere kaldırmıştım, 3-4 aydır duruyordu orada. Geçenlerde paketledim yine servise yollayacağım bakalım ne olacak.

Benden başka defolu ürün gönderdikleri var diyorsunuz yani.

homend bunu çok yapıyor, sanırım iflas furyasına kapıldı bahane arıyor ...
  • 200-300 TL arasında ızgara da yapabilen bir tost makinesi arıyoruz ve bir sürü seçenek var sizlerin önerebileceği ne var ?
  • Teruvirgo kullanıcısına yanıt
    -arnica tostit maxi granit
    -king k-462 grillmaster
    -goldmaster gm-7450 tostmix
    -arzum ar-2025 kantintost
    bunlar aynı makine sadece markaları farklı ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için.
  • 10 senelik Kenwood HG400 sanırım emekliliğini istemek üzere. Demir döküm plakalı tercihen inox kasalı aşağıdaki makineleri bulabildim piyasada. Bunlar arasından öneriniz veya bildiğiniz farklı bir alternatif var mı?

İtimat 1063 Atom Çelik Tost Makinesi - İnox - 210TL
    urun.gittigidiyor.com
    Ürün Açıklaması Sayfası
    https://urun.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/421541149

Dökümix 1800W - İnox - 210TL
    www.hepsiburada.com
    Dökümix Inox Döküm Organik Tost Makinesi 1800W Ev Tpi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dokumix-inox-dokum-organik-tost-makinesi-1800w-ev-tpi-p-HBV0000044KZG?magaza=bizdeneve

Tuğra Döküm Ev Tipi Tost Makinesi - 180TL
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07MBHM116/ref=asc_df_B07MBHM11658748476/

Tac Life Nirvana - İnox - 226TL
    urun.n11.com
    Tac Life Nirvana Döküm Tost Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/waffle-makinesi/tac-life-nirvana-dokum-tost-makinesi-P243374661

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aygunal A kullanıcısına yanıt
    piyasada bilinen, kullanıcısı çok, memnuniyet oranı yüksek olduğundan bence dökümix ...
  • Peki bu deemirdöküm plakalı tost makinelerinde plakaları neden çıkarılabilir yapmıyorlar yıkanınca plakalarda bi sıkıntımı oluyor çünkü hem sağlıklı hemde temizliği kolay olunca çok satar bu makineler almayi düşünüyorum ama temizliği zor olurmu

• Merhaba,

Tostçularda kullanılanlara benzeyen şekilde kapanan (başka nasıl anlatabileceğimi bilemedim tam :) ), doküm levhalı ve yağ hazneli bir tost makinesi almayı düşünüyorum. Çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok ama almışken iyi bir makine almak istiyorum. Çok sınırlı sürede yaptığım araştırmada "Arzum AR2023 Grandia Izgara ve Tost Makinesi Paslanmaz Çelik" ile "Hotpoint Ariston 88410 Cg200Axo Tost Makinesi" arasında kaldım. Başta anlatmaya çalıştığım özelliği de fotoğraflarına baktığınızda anlayacaksınız diye düşünüyorum :) Bunlar arasında yönlendirme yapabilecek olan ya da bambaşka bir tavsiye verebilecek olan varsa cevap dönebilirse müteşekkir olurum. Herkese iyi forumlar.

Bütçe soracaklar için çok net bir cevabım olmamak ile beraber 500-600 bandının da üzerine çıkmasına ne derece ihtiyaç olur bilemiyorum. Bunun üzerindeyse bunlarda olmayan çok kritik özelliklerin olması durumunda değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Firebringer -- 25 Mart 2019; 15:47:28 >

• utkan35 U kullanıcısına yanıt
    döküm plakalar çok ağır, çıkarırken veya yıkarken kazayla yere düşerse kırılır, ayağın üstüne düşerse fena ezer ...
  • The Firebringer T kullanıcısına yanıt
    selam,
    ikisi de gerçek döküm değil alüminyum plakalı ama yine de seçimleriniz güzel, ilk sırada arzum ... hotpoint iyi ancak markanın geleceği meçhul ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkürler. İkisinin de döküm olmadığını mesajı yazdıktan sonra fark ettim ama döküm olanlarda (yani Dökümix'te :) ) yağ/sıvı haznesi olmadığı ve tabakalar çıkmadığı için beni kaybetti.
    Tavsiyenizi dinleyerek Arzum'a yöneldim. Tek sorum Arzum AR2023 Grandia modeli ideal midir yoksa bunun yerine verebileceğiniz başka bir model önerisi var mıdır?
  • The Firebringer T kullanıcısına yanıt
    bütçenize uygun homend 1321 var ancak tavsiye etmeye çekiniyorum, ya makinenin üretiminde bir sorun var yada teşhir/defolu ürünleri gönderiyorlar, homend ne yapmaya çalışıyor anlamak zor ...
    tefal gourmet minute modelini de inceleyin, şu an 500'e satan bir site gördüm ...
    arçelik k-2395-tg modelini arçelik mağazalarında araştırın, ben henüz denk gelmedim ...
    daha şık ve teknolojik bir model olarak delonghi cgh-1012d var ama onun fiyatı ayırdığınız bütçenin iki katı ...
    sonuç; bence arzum ar-2023 bütçeniz dahilindeki en uygun f/p seçenek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 26 Mart 2019; 16:37:9 >
  • Bugün yine gönderdim Homend 1321 tost makinemi, yine benzer bir sorun yaşarsam, ya da bozuk ürünü aynen bana geri yollarlarsa bu sefer çöpe atacağım makineyi, parası batsın.

müşteri hizmetleri ve servis konusunda "homend çok iyi" diyorlardı ancak bu eskilerde kalmış sanırım, gerçekten bu duruma üzüldüm inşallah homend hatasını telafi eder ...
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.