Bildirim
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (371. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Benim plakalarda da ufak tefek buna benzer pürüzler var ama bir sıkıntısı yok. Zaten bu madde doğal olduğundan/yüzeyinde kaplama olmadığından sağlık açısından bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de Bayberty üstad bir baksın. (Hatta benim plakalar bundan daha pürüzlü )
-
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Benim plakalarda da ufak tefek buna benzer pürüzler var ama bir sıkıntısı yok. Zaten bu madde doğal olduğundan/yüzeyinde kaplama olmadığından sağlık açısından bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de Bayberty üstad bir baksın. (Hatta benim plakalar bundan daha pürüzlü)
Evet hocam. hatta fabrikasini aratip sormustum. dokum once kuma dokulerek yapildigindan illaki pruzler olur dedi aradigim kisi. onda sorun yok. ama iste fotolarda sanki soyulma var gibi geldi bana. ozaman Bayberty üstadı etiketleyelim hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyro06 -- 19 Ekim 2017; 17:23:21 >
-
bugüne kadar birkaç şikayet mesajında dökümix plaka resimleri gördüm, aralarında en düzgün plakalar sizde ...
@tyro06 -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayberty
bugüne kadar birkaç şikayet mesajında dökümix plaka resimleri gördüm, aralarında en düzgün plakalar sizde ...
@tyro06
eyvallah üstad. içimi rahatlattınız valla. ozaman hemen makinayı yağlama işlemine geciyorum. -
geç bile kaldınız haydi mesaiye ...
hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
@tyro06 -
Kullanma kılavuzunda da yağlayıp bırakın yazıyor. Bu yağlar sonraki kullanımda yanıyor. Sağlıksız değil mi?
Bu arada dökümix te ben bez kullanmıyorum bez paramparça oluyor ve ızgarada kalıyor parçaları. En iyisi sünger ve tel ile temizlemek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Homend 1314 349 tl hbde satıcı homend görünüyor
Almalımıyım 👀
quote:
Orijinalden alıntı: tuna1979
Kullanma kılavuzunda da yağlayıp bırakın yazıyor. Bu yağlar sonraki kullanımda yanıyor. Sağlıksız değil mi?
Bu arada dökümix te ben bez kullanmıyorum bez paramparça oluyor ve ızgarada kalıyor parçaları. En iyisi sünger ve tel ile temizlemek.
Aynen öyle, bezdir peçetedir nafile. En güzeli tel fırça. Tertemiz çıkıyor. -
Arkadaşlar Dökümix almayı düşünüyorum ama yağlama işi düşündürüyor. Bu konuda bilgi verebilecek bir arkadaş varmı? Ortalama haftada 3-4 gün kullanılacak makina her seferinde yağlayıp mi kaldırmak gerekiyor?, küflenme olayı varmı?
Aklımda bunun gibi deli sorular,plakaların çıkmaması da çok sıkıntı değil ama temizliği, yağlaması dert gibi duruyor. Bu sebeple Korkmaz A 310 granit te düşünüyorum ne dersiniz?
Homend stokları yenilendi . N11 yada gittigidiyorda henüz yok. Kendi sitelerinde satışta ama fiyatları bence yüksek. %25 Indirimle bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 24 Ekim 2017; 9:37:14 >
quote:
Orijinalden alıntı: happymtl
Arkadaşlar Dökümix almayı düşünüyorum ama yağlama işi düşündürüyor. Bu konuda bilgi verebilecek bir arkadaş varmı? Ortalama haftada 3-4 gün kullanılacak makina her seferinde yağlayıp mi kaldırmak gerekiyor?, küflenme olayı varmı?
Aklımda bunun gibi deli sorular,plakaların çıkmaması da çok sıkıntı değil ama temizliği, yağlaması dert gibi duruyor. Bu sebeple Korkmaz A 310 granit te düşünüyorum ne dersiniz?
Yağlama işi ilk kullanımdan önce yapılıyor sadece. Onun dışında normal kullanırken zaten tostunuzu yağlıyorsunuz ya o yeterli oluyor. Hem tostu hem makineyi yağlamış oluyorsunuz. Tel fırça yardımıyla kırıntıları temizleyip kaldırıyorsunuz, sonraki kullanıma hazır oluyor. Yapışmıyorda bu şekilde. Ama plakalarda kalan yağ sürekli ısındığı için bir zararı olur mu emin değilim. Çok içime sinmezse arada bir kağıt havlu ile yağlarını iyice temizler tekrar yağlarım.
-
merhaba üstadım ;
şu ürün hakkında bilginiz var mı ?
Genel olarak Schafer çok up bir markadır ama bu ürünü nasıldır acaba ?yukko.com
Schafer Grill Haus Tost Makinesi - Siyahhttp://www.yukko.com/schafer-grill-haus-tost-makinesi-siyah-v-50050995
,,,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 24 Ekim 2017; 18:37:27 >
-
selam,
ben bu ürünü daha önce nasıl görmedim hayret, gerçekten ilgimi çekti ... dikkatiniz için teşekkürler ...
keşke bir mağazada görsem de incelesem ... gövde, bağlantı kolları ve plakalar gayet iyi görünüyor ...
daha uygun fiyatlı siteler de varmış, hatta inox ve bakır gövde renklileri de mevcutmuş ...akakce.com
Schafer Grill Haus 2000 W Granit Tost Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-schafer-grill-haus-fiyati,74082623.html
@akabey_55
-
rica ederim üstadım ;
benimde çok ilgimi çekti,
bir de markası Schafer olunca iyice dikkat kesildim,
ilk sayfayı inceledim tavsiyeler arasında göremeyince sorayım dedim,
Ağustos 2017 Tarihli bir inceleme videosu da buldum seyretmekte fayda var,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 24 Ekim 2017; 19:58:21 > -
videoyu izledim, sanırım bu arkadaşa açılmış ve biraz kullanılıp yeniden paketlenmiş ürün göndermişler, kendisi de ürünü ilk açtığında durumu farkediyor ama belirtmiyor plakalarda yağ var ...
plakaları çıkarıp makine denemek de ilginç bir test tekniği olmuş ...... yine de emeğine sağlık ...
videodan gördüğüm kadarıyla plakalar biraz ince, çok dolgulu alüminyum-döküm değil ... gövdesi ve üst kapağı da hafif gibi ...
@akabey_55
-
Selamlar
Homend 1314 aldın fakat aklım 1304te kaldı dökümmüş yeni öğrendim.
Acaba granit ile döküm arasındaki farkı açıklayabilir misiniz?
Şayet döküm daha iyiyse iade edeceğim 1314 ü
Döküm dediği benim bildiğim alimünyum döküm üzerine teflon kaplama. 1304 'ün plakaları 1314 de takılıyordu ayrıca önceki sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı . Plakaların farkı konusunda @Bayberty daha iyi bilgi verecektir.
@Metrekare gerekenleri yazmış sağolsun ben de teyit edeyim 1304 döküm değil alüminyum, plakalar aynı aralarında sadece kaplama farkı var, iade etmenize gerek yok zaten sıfır 1304 bulamazsınız ...
@JonVaynen @Metrekare -
Çok teşekkürler bilgilendirme için kargom gelmiş
Akşam kullanım öncesi gerekenleri uygulayıp sabaha ilk tostu deneyeceğim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X