Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.697
Cevap
224
Favori
1.585.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

siz baştan 400 liralık tavsiye isteyip özellikle de breville sorunca ben direkt tamam demiştim, ancak korkmaz a-328 de iyi makinedir ...
    arada illaki fark olacaktır çünkü breville üst kapağı ağırdır ancak korkmaz anne-babanızı mutlu eder merak etmeyin ...
    bence de kardeşinizi dinleyin ve a-328 alın ... korkmaz plakaları büyük ve kalındır, yedekleri serviste 50-60 liraya bulunuyor ...

Barbety bey ilginiz için teşekkürler.
    Son kararımız Korkmaz alacağız inşallah.
    Breville benim için bir uhteydi. Ancak Babam için hor kullanma şartları da düşünülünce ( son 10 -12 yılda dört beş adet tost makinesi eskitti.) Breville ısrarına gerek yok. Korkmaz'ın tost alanı daha geniş sanırım bu da biraz etkili oldu.
    Tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

Kardeşiin N11 de sürekli alışverişi olduğu için indirim kuponu varmış.
    Bende ürün alışverişini ona bıraktım.
    Kardeşim diyor ki...
    Bir tost makinesine 400 tl vermeye gerek yok. Bu ürün biraz da küçük gibi geliyor bana.
    Ben snin yerinden olsamn 180 tl ye ( 20 tl indirimmi ile 160! a geliyor) korkmaz Korkmaz A329-06 Tostkolik Tost Makinası alırım diyor.
    sorularıma geçelim;
    64 yaşındaki babam ve annemler için düşünürsek;
    1- Breville kalitesini tostları içi lokum gibi çıkarmasını falan Korkmazda çok ararmıyız.
    2- İki tost makinesi arasında büyüklük farkı çok var mı
    3- Özellikle Baybert bey siz olsanız ne yapardınız.
    Saygılar
    korkmaz a328 döküm diye kıymetli galiba,a329 dan da pahalı iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 16 Kasım 2016; 2:12:46 >

• Merhaba, 200 liraya kadar çıkarılabilir granit plakalı ve 3-4 kişilik modellerden (2 küçük uno tost ekmeği sığan modeller, fırından alınan tost ekmekleri için küçük geliyor) önerebilir misiniz?
  • Bıgün tost makinası değişimden geldi. Bu sefer doğru gönderdiler. Teşekkürler bayberty

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    a-328'in gövdesi daha iyi (krom-çelik) ...
  • the turk T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, gözünüz aydın ...
  • -Apeiron- kullanıcısına yanıt
    selam,
    200 liraya kadar olan granitler;
    Arzum ar-2006 panini granit
    era SM-24 press granito

daha iyi sayılabilecek 200 üstü modeller;
    korkmaz a-329-16 / a-329-12 / a-329-13
    karaca biogranit tost makinesi
  • Merhaba,
    https://www.cafemarkt.com/
    Endüstriyel (Sanayi Tipi) Tost Makinesi Modelleri ve Fiyatları - Cafemarkt
    http://www.cafemarkt.com/tost-makineleri?srt=3
    adresinden çeşitleri inceleyebilirsiniz.

• Arzum güzelmiş benim de o ilgimi çekmişti biraz küçük sanıyordum ama teknoseyirde incelemesini gördüm idealmiş. Teşekkürler.
  • ESSE/ESSENSO ÜRÜNLERİNİ ALACAKLARIN DİKKATİNE ...
    GEÇEN SENEYE KADAR TOST VE IZGARA MAKİNELERİNİ, DÖKÜM TAVALARINI TAVSİYE ETTİĞİM "ESSE/ESSENSO" MAĞAZALARI ZOR DURUMDAYMIŞ ...
    KENDİM DE ÇOK SAYIDA ÜRÜN ALMIŞTIM FORUM İSTANBUL MAĞAZASINDAN ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    yani hocam alabilirsiniz ama kapanma durumundan dolayı servis vb. sıkıntılar ile karşı karşıya kalabilirsiniz mi diyorsunuz?
  • gizmoz G kullanıcısına yanıt
    EVET, "ESSENSO" ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ İLERİDE GARANTİ, SERVİS, VB. SORUNLAR YAŞANMA İHTİMALİ AKLIMA GELİYOR ...
    SORUN ÇIKTIĞINDA MUHATAP BULAMAMA DURUMLARI YAŞANABİLİR ...
  • Bu hafta itibari ile tost makinesi alma ve araştırma serüvenimize nokta koymuş bulunmaktayım,
    çünkü kararsız kaldığım 2 iki model arasında kararımı verdim:

Biri Homend Grillant 1304
    Diğeri ise Korkmaz A328 idi.

Bayberty hocamızın yönlendirmeleri ve bana da şık ve kaliteli geldiğinden kararımı
    Homend Grillant 1304 modelinden yana kullandım. Korkmaz A328 de çok kaliteli ve şık ama bir şekilde
    karar vermemiz gerekiyordu, bunu almasaydım kesin Korkmaz A328 modelini alacaktım
    ve size tavsiyem ürünleri -imkanınız varsa tabi- canlı gözle görmeye çalışın, alın derim.Ama bu iki modeli de iki gözünüz kapalı bir şekilde alın derim/diyebilirim. Ürünü n11 mağazasından 11.11 fırsatları ile 180TL aldım tabi şu anki fiyatı 240 lara çıktı.

Homend 1304 bir kere şık, ebatları ne küçük ne de büyük tam kararında, plakalar çok rahat takılıp-çıkarılabiliyor. Gelir gelmez tost yapmaya
    koyulduk, gerçekten harika tostlar yapıyor, bastırmanıza bile gerek yok, kendi ağırlığı yetiyor, arkası da kesinlikle kalkmıyor.
    Izgara özelliğini açıkçası daha denemedim ama o özelliğin de iyi işler çıkaracağını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahonifirarda -- 17 Kasım 2016; 18:52:38 >

• mahonifirarda kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahonifirarda

Bu hafta itibari ile tost makinesi alma ve araştırma serüvenimize nokta koymuş bulunmaktayım,
    çünkü kararsız kaldığım 2 iki model arasında kararımı verdim:

Biri Homend Grillant 1304
    Diğeri ise Korkmaz A328 idi.

Bayberty hocamızın yönlendirmeleri ve bana da şık ve kaliteli geldiğinden kararımı
    Homend Grillant 1304 modelinden yana kullandım. Korkmaz A328 de çok kaliteli ve şık ama bir şekilde
    karar vermemiz gerekiyordu, bunu almasaydım kesin Korkmaz A328 modelini alacaktım
    ve size tavsiyem ürünleri -imkanınız varsa tabi- canlı gözle görmeye çalışın, alın derim.Ama bu iki modeli de iki gözünüz kapalı bir şekilde alın derim/diyebilirim. Ürünü n11 mağazasından 11.11 fırsatları ile 180TL aldım tabi şu anki fiyatı 240 lara çıktı.

Homend 1304 bir kere şık, ebatları ne küçük ne de büyük tam kararında, plakalar çok rahat takılıp-çıkarılabiliyor. Gelir gelmez tost yapmaya
    koyulduk, gerçekten harika tostlar yapıyor, bastırmanıza bile gerek yok, kendi ağırlığı yetiyor, arkası da kesinlikle kalkmıyor.
    Izgara özelliğini açıkçası daha denemedim ama o özelliğin de iyi işler çıkaracağını umuyorum.

evet hocam hayırlı olsun, ben de ordan aldım ama sağolsunlar henüz daha elime ulaşmadı!!! Bakalım sizin gibi ürünü beğenicek miyim?

• Bayberty çok teşekkür ederim homend1304 geldi araştırmalarım sonucu buradan sizin sayenizde hiç aklımda olmayan bir makine aldım ama sağolun beklentilerimin üzerinde bir ürün tekrar teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canfezzz C kullanıcısına yanıt
    tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • Fakir Valery almaya karar verdim ben de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

diğer önerilerim;
    HOTPOİNT-ARİSTON CG-200
    KARACA BİOGRANİT TOST MAKİNESİ

teşekkür ederim yardımlarınız için..

bu arada optimum mediamarktta haftasonu breville tost makinesi 370 tlye inmişti.
  • gzd.krts G kullanıcısına yanıt
    breville aldınız mı ?..
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.