Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.584.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yılı aşkındır kullandığım aura marka tost makinasının plakaları çizildiği için acilen yeni bir makina almam lazım servise plakalarını sordum ve üretiminin bittiğini ellerinde olmadığını söylediler. Migrosta yüzde 30 indirim var ve Fakir Alacarte modeli mevcut 90 tl ye, tavsiyeleriniz üzerine ya bunu alacağım ya da 25tl ye PREMİER PTM 3460 alıp bozulana kadar kullanacağım. Tavsiyeniz ne olur?

Edit:https://www.morhipo.com/homend-1312-toastbuster-tost-makinesi/16566919/detay?depid=198

Homend 1312 modelini de değerlendirebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert969 -- 21 Ekim 2016; 17:12:19 >
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    alacarte benzeri bir fakir alıp ertesi gün iade etmiştim ... fakir'in o modeli yerine fakir camilla önerebilirim ...
    premier'i de es geçelim ... homend 1312 alınabilir ...
  • Migroslarda touchme yd 209 model mini tost makinesi var nasıldır? Kutu içinden yedek plakalar çıkıyor waffle yapmak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihatyc N kullanıcısına yanıt
    bu sınıfta kenwood sm-650 modeli var, eğer onun benzeriyse ve fiyatı da uygunsa iş görür ...
  • Hocam homend 1304 tavsiye edilmiş ama 1305 modeli daha ucuz bulunuyor o da aynı kalitede midir?1305 1304 ün yeni modeli midir tavsiye eder misiniz?

• Bu arada kenwood sm 650 migrostaki touchme nin ikizi sanki.

• Nihatyc N kullanıcısına yanıt
    1305 daha alt model aynı kalitede değil ... homend 1304 daha iyi ...
  • @baybert 'e başlıktaki emeğinden dolayı teşekkürler.
    Allah razı olsun.
    HOMEND 1304 aldım arkadaşlar.
    Tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle.
    1) Pazartesi 15.45'te internet sitesine kaydolup siparişi verdim. 10 TL ek indirim çeki demek bu.1 arkadaşı maille davet ediyorsun siteye. 200 TL üstüne 20 TL indirim bu da. Ama ürün 199 TL. 5-10 TL'lik birşey varsa ekleyin. 10 TL ek indirim. Elektronik alette indirim iyidir arkadaşlar.
    2) Salı günü öğlen geldi ürün. Açıkcası çok kaliteli bir metal ve plastik bölüm beklemiyordum. Daha mat bir ürün bekliyordum. Ama beklediğimden kaliteliymiş ürün. Delonghi 900 bulsam onu alacaktım ama bulamadım 200-250 TL civarı. Şuan yok piyasada o fiyatlara.
    3) Saat ayarı olması güzel. Saatli bomba gibi ses çıkarıyor açıkken ve kapanınca salondan duyulan bir ses çıkarıyor. Benim için iyi. Unuturum korkum yok.
    4) Üst parlak kısımda ÇİZİKLER vardı 4-5 tane. Kullanılmış mıdır nedir?bu diye şüphelendim fakat boş çalıştırmam da fabrikasyon duman kokusu çıktı ve plakalar&gövdede kullanıldığına dair emare görmedim. Çiziklere o yüzden takılmadım ama firmaya yazdım. 2 saat içinde dönüş yapıldı nazik bir üslupla. Beğendim. İade etmedim ürünü yüzeysel çizik sebebiyle. Kargoda da olmuş olabilir. Hanımlar dikkat ediyor böyle mevzulara. Bizde çok yok.
    5) Alttaki yağ akan tabakayı ızgara yaparken az geri çekin ki ortalansın. Yoksa üst kapağın yağ akma deliği direkt yere akıtıyor akan yağı.
    6) Tostlar cidden lezzetli. Askerde yediğim tostu bana hatırlattı. Gülümsedim hatta ilk yerken. Vay be anılar:) Tost için iyi bir kaşar markası var mı bu arada bildiğiniz?
    7) Makina cidden kaliteli arkadaşlar. Şahsen bu alet,delonghi 900,Korkmaz a 328 modellerini not aldım bu başlıkta beğenilen ürünler. Fiyat olarak uygununu alın derim. Ek olarak; plakalar çok kalın değil. Köfte harici et kızartmam ben. Yine de tercih meselesi. Demir döküm tava kullanmayı düşünüyorum et için.
    8) Homend 1304'ü öneririm 200 TL altı fiyatlar için kısaca. Sorun yaşarsam yazarım ilerde. İnşallah yaşamam. Sevmiyorum kargoya git-gel yada kargo gelsin alsın mevzularını. Herkese Allah kolaylık versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ttow -- 21 Ekim 2016; 23:12:43 >

• hayırlı olsun, Allah sizden de razı olsun ...
  • Bayberty hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Son olarak homend 1304 ile korkmaz a328 arasında kaldım.Hangisini tercih etsem doğru karar vermiş olurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihatyc

Bayberty hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Son olarak homend 1304 ile korkmaz a328 arasında kaldım.Hangisini tercih etsem doğru karar vermiş olurum?

korkmaz'ın plakalarını daha çok beğenirim ...
    homend'de gövde ve bağlantı kolları daha iyi, üst kapak kademe ayarı var, fazladan bir de tımer var ama benim pek ilgimi çekmez ...
    bu durumda homend f/p olarak önde ...
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam. Dogru şimdi baktim benim aldigim satici yok. Bitmis herhalde.

• BU site güvenilir mi acaba? Yada daha uygun alabileceğim bir yer var mıydı?

https://www.sayardan.com/index.php?route=product/product&product_id=445&search=D%C3%96K%C3%9CM%C4%B0X&ref=akakce&source=mobil&v=0.68.9

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genel anlamda balik pişirme için kullanacamda bu dokumix tost makinesinimi almalıyım yada ızgara tarzı bir aletmi almalıyım.Diger ızgara konusunada baktım fakat bir karar veremedim.Tavsiyeniz ne olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpsoylu81 A kullanıcısına yanıt
    Arzum Ar 278 den memnunmusunuz acaba? Artıları ve eksilerini paylaşırsanız sevinirim. Aldığım ürün hasarlı gönderildiği için iade ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

Hocam ben genel anlamda balik pişirme için kullanacamda bu dokumix tost makinesinimi almalıyım yada ızgara tarzı bir aletmi almalıyım.Diger ızgara konusunada baktım fakat bir karar veremedim.Tavsiyeniz ne olur.

Merhaba, hocam tost için ayrı ızgara için ayrı ürün bakabilirsin. Ben de tost için Dökümix marka almayı düşünüyorum yakın zamanda. Izgara içinse döküm tava aldım. Gerçekten ızgaranın hakkını veriyor. Balık işi extra koku olayı yaptığı için bayanlar genelde çift taraflı tavaları yoğun olarak kullanıyor.

https://www.sayardan.com/index.php?route=product/product&product_id=445&search=D%C3%96K%C3%9CM%C4%B0X&ref=akakce&v=1.93.2
    www.hepsiburada.com
    Schafer Diva Granit Grill Pan Çift Taraflı Tava Siyah 32 cm Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/schafer-granit-gloria-grill-pan-cift-tarafli-tava-siyah-32-cm-yeni-mekanizmali-kapak-p-MTGLORIA30SYH

http://www.lavashops.com/lava-metal-sapli-dokum-demir-izgara-tava-26x32-cm-kirmizi/

Döküm tavayı aldım denedim ve memnun kaldım. Tost makinesi ve Balık için çift tarflı tavayı da bu hafta alıp kombinasyonu tamamlayayım diyorum. Sen de bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkan83 -- 22 Ekim 2016; 13:01:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

balık için dökümix almayın ...
    size uygun ızgara modelleri yazayım;
    OLİMPİST IZGARA
    AKSU T 30 ŞİŞFİSH (balık ızgarası var)
    ARÇELİK K-2210 (kapaklı)
    ERA SM-18 balıkçı (tepsili)

not: bende olimpist var, hem evde hem piknikte kullanıyorum ... ayrıca aksu-era benzeri bir ızgara daha var sadece evde kullanılabilir ... bunların hepsi balık için uygun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 22 Ekim 2016; 13:23:35 >
  • zuzu_aslı Z kullanıcısına yanıt
    ürün henüz elime ulaşmadı evde durmadığım için bir arkadaşımın adresini verdimiştim.ürünü almış ama bana getirmedi işleri varmış 1-2 güne getiririm dedi bende olur dedim.
  • arkdaşlar korkmaz tost makinem var 4-5 sene olmuştur. Plakalar soyulmaya başlamış, hergün kullanıyoruz. Bunun plakaları nerde bulabiliriz? Servisler satıyor mu fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Bir de sermaik mi alayım yoksa teflon kaplama mı?
  • enorton E kullanıcısına yanıt
    servislerde satılır, fiyatları plaka tipine göre değişir, eski tip ince plakalar 20-30, yeni tip kalın plakalar 50-60 civarı olabilir ...
    seramikler dayanıksız çıktı, granitlerin durumu henüz netleşmedi, bence en iyisi teflon plaka almak ...
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.