Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.693
Cevap
224
Favori
1.587.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WayneJoseph

Hocam evde tost makinası var ama tost makinası demeye bin şahit ister hiç kullanmıyorum tostun tadını kaçırıyor, her gün büfede yiyorum 10 tl bayılmaktan sıkıldım ama tadı çok güzel cidden. Bu tadlarda yapmak için hangi makina iyidir? Hazir doner, kofte vs de pisirebilirim

biraz yukarıda haberini verdiğim simton döküm tost makinesi ideal, mediamarktta 229 lira ... sizin gibi büfe tostuna alışan herkese tavsiyemdir ...
  • Hocam bu büfe tipi tost makinesının ısınma süresi nasıl acaba? Normal tost makinelerından çok mu geç ısınır acaba? Bilginiz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mem23

Hocam bu büfe tipi tost makinesının ısınma süresi nasıl acaba? Normal tost makinelerından çok mu geç ısınır acaba? Bilginiz var mıdır?

birkaç dak. daha geç ısınır ama ısındıktan sonra kolay kolay soğumaz, sık sık termostata girmez ...
    diğerleri 1800-2000 watt'tır hızlı ısınır ama sürekli termostat aç-kapa yapar...
    ayrıca dökümler 300" sıcaklığa çıkabiliyor, diğerlerinde böyle bir değer yok, en yükseği 260" ...
  • tamam hocam teşekkürler
  • Merhaba bayberti bir sorum olacak fakir valery mi arzum metallo 277 mi alınır veya şu linkteki diğer makinelerden bir tanesi mi?http://m.bimeks.com.tr/Urunler2/1168/1343/1356
    Bimeksten 116 tl değerinde çekim varda fiyatı piyasaya göre normal olanlardan 2 tane seçtim siz olsanız ne seçerdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick_guzel_mi

Merhaba bayberti bir sorum olacak fakir valery mi arzum metallo 277 mi alınır veya şu linkteki diğer makinelerden bir tanesi mi?http://m.bimeks.com.tr/Urunler2/1168/1343/1356
    Bimeksten 116 tl değerinde çekim varda fiyatı piyasaya göre normal olanlardan 2 tane seçtim siz olsanız ne seçerdiniz?

şu ikisinden biri ...
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/127696
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/149657

• Hocam valery ve cgh 900 arasında kararsız kaldım ikiside önerilerinizde var fakatfakat gönlüm valery den yana acaba neden cgh900 ü önerdiniz hangi özelliği ile ön plana çıkıyor?

• quote:

Hocam valery ve cgh 900 arasında kararsız kaldım ikiside önerilerinizde var fakatfakat gönlüm valery den yana acaba neden cgh900 ü önerdiniz hangi özelliği ile ön plana çıkıyor?

fakirlerin termostat sorunu var çok devreye giriyor, alanlar pişman... delonghi iyidir ...
  • @Bayberti
    Hocam merhaba siz bilgilisiniz diye sormak istiyorum cloerin kare şeklinde olan waffle makinesini aldım lakin bir türlü çıtır çıtır yapamıyorum dışarıdan aldıklarım gibi? 5 kademe ayarı var 3-4'de 2-3 dakika pişiriyorum.
    Eksik bir şey mi yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

@Bayberti
    Hocam merhaba siz bilgilisiniz diye sormak istiyorum cloerin kare şeklinde olan waffle makinesini aldım lakin bir türlü çıtır çıtır yapamıyorum dışarıdan aldıklarım gibi? 5 kademe ayarı var 3-4'de 2-3 dakika pişiriyorum.

waffle makinem yok, tecrübem olmadığından net bir şey diyemem ama mesela 3-4. kademede 2 dak. yaptıktan sonra 5. kademeye getirip 1-2 dak. daha bekleyip nasıl olacağını deneyebilirsiniz ...
  • tost makınası olmayadan yasayamam iyiki oyle bir makına icat etmişler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett.0505

tost makınası olmayadan yasayamam iyiki oyle bir makına icat etmişler :D

... ... ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

@Bayberti

waffle makinem yok, tecrübem olmadığından net bir şey diyemem ama mesela 3-4. kademede 2 dak. yaptıktan sonra 5. kademeye getirip 1-2 dak. daha bekleyip nasıl olacağını deneyebilirsiniz ...

Tamam hocam öyle deneyeceğim
  • Hocam merhabalar

urun.n11.com
    Arzum Ar2020 Tostçu Delux Papatya Izgara Ve Tost Makinesi Papatya - n11.com
    http://urun.n11.com/tost-makinesi/king-tostos-p633g-izgara-ve-tost-makinesi-P80474491

Şu modelleri düşünüyorum. Granit veya seramik olsun istiyorum. Hem tost hem de et, balık yapmak için. Araştırdığıma göre diğer plakalardan daha iyi iş çıkarıyor. Yapışma riski de daha az. Olmazsa olmaz aradığım yağ haznesi. Yağ haznesi yoksa bile akıp gitmesini sağlayacak tasarımı olması. Mesela bazı modellerde bunun için harici yağ kabı geliyor. Bu benim için çok önemli. Mesela üstte gösterdiğim King'de yağ haznesi var.
    Önerir misiniz? Veya aradığım özellikte ne tavsiye edersiniz?
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Hocam merhabalar
    http://urun.n11.com/tost-makinesi/bluehouse-bh459sp-granitost-tost-makinesi-granit-1800w-pembe-P90122973

http://urun.n11.com/tost-makinesi/king-tostos-p633g-izgara-ve-tost-makinesi-P80474491

Şu modelleri düşünüyorum. Granit veya seramik olsun istiyorum. Hem tost hem de et, balık yapmak için. Araştırdığıma göre diğer plakalardan daha iyi iş çıkarıyor. Yapışma riski de daha az. Olmazsa olmaz aradığım yağ haznesi. Yağ haznesi yoksa bile akıp gitmesini sağlayacak tasarımı olması. Mesela bazı modellerde bunun için harici yağ kabı geliyor. Bu benim için çok önemli. Mesela üstte gösterdiğim King'de yağ haznesi var.
    Önerir misiniz? Veya aradığım özellikte ne tavsiye edersiniz?
    Şimdiden teşekkürler.

king p-633 fena değil ancak gövde biraz zayıf ... bluehause'u geçelim ...
    king olarak p-625 önerebilirim ...
    bu modelde yağ plakanın arkasından alttaki hazneye akar, plakalar seramik, bağlantı kolları hayli sağlam ...
    seramiklerden korkmaz a-329-05, granit olarak a-329-16 , 12 veya 13 modelleri iyidir ... bunlarda yağ haznesi yok ama plakalarda yağ kanalı var ...
    gövde ve bağlantı kolları açısından king daha iyi, onun zayıf noktası ise açma kapama ve ısı ayar mekanizması ... bunlar biraz hassas deniyor ...

• Kenwood hg400 modeli ile kırmızı renkli hg400k modeli arasında fark var mıdır yoksa sadece renk farkı mı var? Çünkü ikisinin fiyatları farklılık gösteriyor

• quote:

Kenwood hg400 modeli ile kırmızı renkli hg400k modeli arasında fark var mıdır yoksa sadece renk farkı mı var? Çünkü ikisinin fiyatları farklılık gösteriyor

sadece renk farklı ...
  • Busebabe B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Tost makinesinin kalitesi görüntüsü çok iyi ama bazı eksiklikleri var,
    ızgara henüz yapmadım ama bu makinede eksik olan şey plaka seviye ayarı yok ve makinenin alt plakası daha fazla ısınıyor tost yaparken ekmeğin altını çevirmezseniz yanıyor veya daha fazla kızarıyor belki bendeki makine böyledir bilemiyorum birde makinenin altındaki plastik takozları iç tarafa koymuşlar makineyi geri dogru bastırmazsanız arkası havaya kalkıyor tavsiye edebileceğim bir makine değil artık ama aldığıma pişman değilim.

• Arkadaşlar hepinize selamlar,

Kısa vadeli bir tost makinası almak istiyorum. Boyutunun küçük olması tercihimdir. Waffle plakasıda olması sebebiyle arniva tostika 4000 almayı düşünüyorum. Oncesinde Bayberti üstada sormak istedim. Bu ayarda tavsiye etmemi istediğiniz başka bir alternatif var mıdır.

Teşekkürler.
    Selamlar,,

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanbabaa

Arkadaşlar hepinize selamlar,

Kısa vadeli bir tost makinası almak istiyorum. Boyutunun küçük olması tercihimdir. Waffle plakasıda olması sebebiyle arniva tostika 4000 almayı düşünüyorum. Oncesinde Bayberti üstada sormak istedim. Bu ayarda tavsiye etmemi istediğiniz başka bir alternatif var mıdır.

Teşekkürler.
    Selamlar,,

selam,
    tostika 4000 waffle plakalı modeller arasında nisbeten büyük bir makinedir ...
    daha küçük olsun isterseniz;
    - korkmaz a-309 vertex
    - kenwood sm-650
    - homend 1307
    modelleri daha küçüktür, hepsi waffle plakalıdır ...
    bunları mağazada inceleyip karar vermeniz daha iyi olur ...

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.