Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.697
Cevap
224
Favori
1.585.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeSioN
    Hocam şu makine cokmu eski bir ürün gezdiğiniz herhangi bir dükkanda bu makineye rastladınız mı?

Essanso Panini grill

http://prodemo14.neticaret.com/asp/product/258550/Essenso-Panini-Grill-3-Plakali-Izgara-Ve-Tost-Makinasi

Yada bu makineye alternatif
    Hem düz plakalı hemde oluklu bir makine varmı?

Arçelik 8381 dışında..

Breville Bgr250ex var 399 tlye ama bu kadar para vermemeye karar verdim en azından 200 liraya kadar kaliteli bir makine halen alamadım.King P625 arkası kalkmıyormuş ama seramik istenmiyor evde.Seramik olmayan arkası kalkmayacak korkmaz ve arzum dışında halen makine bulamadım...

essenso panini grill benim favori modellerimden biriydi, kendi mağazalarında önce uçuk pahalı fiyatlara satılıyordu...
    ben bu konuyu 2013'te açtıktan ve o makineyi de iyi modeller arasında saydıktan bir süre sonra fiyatları makul düzeylere düşmeye başladı hatta bayram kampanyalarında 149 liraya bile indirdiler...o modelden çok satıldı ve bence gayet iyi modeldi, ekstra ızgara plakası vardı, zaman ayarlıydı, bağlantı kolları sağlamdı, ama artık tükendi bulunmuyor...esse yeni bir model çıkardı ama kendi bayilerinde yok, işin garibi elemanlarının da üründen haberi yok...
    esse-trisa modeli...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

çift taraflı plaka delonghi cgh-900 serisinde opsiyon olarak sunuluyor yani servisten alınabiliyor (muş)...plakanın her iki tarafı da kullanılabiliyor...
    bendeki korkmaz a-321 slimline maxi modelinin plakaları da öyle, bazen işe yaradığı oluyor...

evde seramik istenmeme nedeni nedir?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Eylül 2015; 18:01:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Hocam şu makine cokmu eski bir ürün gezdiğiniz herhangi bir dükkanda bu makineye rastladınız mı?

Essanso Panini grill

http://prodemo14.neticaret.com/asp/product/258550/Essenso-Panini-Grill-3-Plakali-Izgara-Ve-Tost-Makinasi

Yada bu makineye alternatif
    Hem düz plakalı hemde oluklu bir makine varmı?

Arçelik 8381 dışında..

Breville Bgr250ex var 399 tlye ama bu kadar para vermemeye karar verdim en azından 200 liraya kadar kaliteli bir makine halen alamadım.King P625 arkası kalkmıyormuş ama seramik istenmiyor evde.Seramik olmayan arkası kalkmayacak korkmaz ve arzum dışında halen makine bulamadım...

essenso panini grill benim favori modellerimden biriydi, kendi mağazalarında önce uçuk pahalı fiyatlara satılıyordu...
    ben bu konuyu 2013'te açtıktan ve o makineyi de iyi modeller arasında saydıktan bir süre sonra fiyatları makul düzeylere düşmeye başladı hatta bayram kampanyalarında 149 liraya bile indirdiler...o modelden çok satıldı ve bence gayet iyi modeldi, ekstra ızgara plakası vardı, zaman ayarlıydı, bağlantı kolları sağlamdı, ama artık tükendi bulunmuyor...esse yeni bir model çıkardı ama kendi bayilerinde yok, işin garibi elemanlarının da üründen haberi yok...
    esse-trisa modeli...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

çift taraflı plaka delonghi cgh-900 serisinde opsiyon olarak sunuluyor yani servisten alınabiliyor (muş)...plakanın her iki tarafı da kullanılabiliyor...
    bendeki korkmaz a-321 slimline maxi modelinin plakaları da öyle, bazen işe yaradığı oluyor...

evde seramik istenmeme nedeni nedir?..

Valla annem istemiyor neden diyorum istemiyorum güzel değil diyor.

Çift plakasınıda boşverdimde halen bir tane bastırınca incecik tostlar yapacağım arkası kalkmayan seramik olmayan Arzum ve Korkmaz dışında markaları olan bir tost makinesi bulamadım.

Kenwood Hg400 var şuan ama oda bastırınca arkası kalkıyor ayrıca sabit plakalı.

Alacağım ürün kenwood hg400'den daha iyi olmalı ve plakalarıda çıkartılabilen olsa iyi olacak.

• quote:

Çift plakasınıda boşverdimde halen bir tane bastırınca incecik tostlar yapacağım arkası kalkmayan seramik olmayan Arzum ve Korkmaz dışında markaları olan bir tost makinesi bulamadım.

Alacağım ürün kenwood hg400'den daha iyi olmalı ve plakalarıda çıkartılabilen olsa iyi olacak.

kişiye özel tost makinesi üretilmiyor, herşeyiyle istediğiniz gibi ürün olmaz...piyasada olanlardan örnekler yazdım zaten...
    bu durumda ya piyasadakilerden asgari derecede uyanı alırsınız, yada üretilecek yeni modelleri beklersiniz...başka bir seçenek bulamadım sizin için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

kişiye özel tost makinesi üretilmiyor, herşeyiyle istediğiniz gibi ürün olmaz...piyasada olanlardan örnekler yazdım zaten...
    bu durumda ya piyasadakilerden asgari derecede uyanı alırsınız, yada üretilecek yeni modelleri beklersiniz...başka bir seçenek bulamadım sizin için...

Hocam ilk sayfadaki tavsiye listenizdeki ürünlerin arkaları kalkmıyor mu bastırınca?

yani o kadar model varken bir tane arkası kalkmayan seramik olmayan model yokmudur onumu demek istediniz?

Eğer onu demek istediyseniz benim gibi arkası kalkmayan bastırınca ince tost yapmak isteyenler ürün bulamayacak o halde?

• şimdi vatandan geliyorum hemen hemen bütün marka ve modelleri gördüm inceledim..Görevli elemanda sağolsun hiçbirşey demeden yardımcı olmaya çalıştı..

Öncelikle Arnica için söylediğimi geri alayım, teknosadaki teşhir ürünü dağınıkmış burada gördüğüm gayet iyi durumdaydı..

King P633 ve 625 e baktım..kesinlikle 625 çok daha iyi görünüyor. Ayrıca pişirme alanı en geniş makinalardan birisi, korkmaz ile birlikte.. Korkmaz A329 için fikirlerim değişmedi..malzeme kalitesi ve boyası berbat..

Kenwood HG400 aslında kaliteli görünüyor ama o da 8381 gibi eski tip arkası bastırınca kalkacak gibi..

Ayrıca fakirin modellerini, Arzum'un modellerini ve diğer markaları hiç beğenmedim.. kırk yılda bir tost yapacakların işine yarar ama ekonomik değiller bence..

Neyse kafamı karıştıran asıl meseleye gelelim..

DELONGHI CGH900 çoook hoşuma gitti ancak pişirme alanı çok küçük aynı 8381 deki handikap.. Pişirme alanı en iyi ve malzeme kalitesi de çok fena sayılmayan ancak plakaları döküm olmadığı için beni ikilemde birakan P625'in yanına yazdım..

Üç makina arasında fena kaldım..

Artı eksi yapmak gerek ;

Arçelik K8381 tg :

+/- arkası kalkacakmış gibi görünmüyor döküm üst plakanın ağırlığından ve tasarımından dolayı ama pişirme alanı küçük, Malzeme kalitesi en iyi olan ürün bence.. (evmanyada 199 tl)

King P625 :

+/- en geniş plaka yüzeyi, üst plaka seramik olduğundan kapak biraz hafif ama arkası kalkacak gibi durmuyor. Plakanın çıkarımı çok kolay ve içerisindeki rezistans çubuk değil, plaka halinde olduğundan çok daha iyi pişirim sağlar gibi duruyor.. Ahh keşke seramik yerine döküm kullansalarmış plakaları hiç düşünmezdim alırken.. Ayrıca fiyat olarak en uygun makina bu.. (istanbul bilişimde 156 tl)

DELONGHI CGH900 :

+/- Tasarımı, ağırlığı, plakaların döküm ve çıkıyor olması tam istediğim gibi.. Ama tost pişirme yüzey boyutları çok küçük.. 2 tost ancak sığar..(istanbul bilişimde 199 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel23 -- 11 Eylül 2015; 20:09:36 >

• King p637 nasildir a101de var. Tost icin dusunuyorum. Ayni makinede grill olayini sevmiyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

King p637 nasildir a101de var. Tost icin dusunuyorum. Ayni makinede grill olayini sevmiyorum ben.

eski tip olduğundan dolayı tavsiye etmem..."bana yeter" derseniz olabilir ancak 100 liranın altındaysa almayı düşünün, bu tip makineler 90 lira civarına bulunuyor piyasada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel23

şimdi vatandan geliyorum hemen hemen bütün marka ve modelleri gördüm inceledim..Görevli elemanda sağolsun hiçbirşey demeden yardımcı olmaya çalıştı..

Öncelikle Arnica için söylediğimi geri alayım, teknosadaki teşhir ürünü dağınıkmış burada gördüğüm gayet iyi durumdaydı..

King P633 ve 625 e baktım..kesinlikle 625 çok daha iyi görünüyor. Ayrıca pişirme alanı en geniş makinalardan birisi, korkmaz ile birlikte.. Korkmaz A329 için fikirlerim değişmedi..malzeme kalitesi ve boyası berbat..

Kenwood HG400 aslında kaliteli görünüyor ama o da 8381 gibi eski tip arkası bastırınca kalkacak gibi..

Ayrıca fakirin modellerini, Arzum'un modellerini ve diğer markaları hiç beğenmedim.. kırk yılda bir tost yapacakların işine yarar ama ekonomik değiller bence..

Neyse kafamı karıştıran asıl meseleye gelelim..

DELONGHI CGH900 çoook hoşuma gitti ancak pişirme alanı çok küçük aynı 8381 deki handikap.. Pişirme alanı en iyi ve malzeme kalitesi de çok fena sayılmayan ancak plakaları döküm olmadığı için beni ikilemde birakan P625'in yanına yazdım..

Üç makina arasında fena kaldım..

Artı eksi yapmak gerek ;

Arçelik K8381 tg :

+/- arkası kalkacakmış gibi görünmüyor döküm üst plakanın ağırlığından ve tasarımından dolayı ama pişirme alanı küçük, Malzeme kalitesi en iyi olan ürün bence.. (evmanyada 199 tl)

King P625 :

+/- en geniş plaka yüzeyi, üst plaka seramik olduğundan kapak biraz hafif ama arkası kalkacak gibi durmuyor. Plakanın çıkarımı çok kolay ve içerisindeki rezistans çubuk değil, plaka halinde olduğundan çok daha iyi pişirim sağlar gibi duruyor.. Ahh keşke seramik yerine döküm kullansalarmış plakaları hiç düşünmezdim alırken.. Ayrıca fiyat olarak en uygun makina bu.. (istanbul bilişimde 156 tl)

DELONGHI CGH900 :

+/- Tasarımı, ağırlığı, plakaların döküm ve çıkıyor olması tam istediğim gibi.. Ama tost pişirme yüzey boyutları çok küçük.. 2 tost ancak sığar..(istanbul bilişimde 199 tl)

Hocam Arçelik 8381tg arkası kalkmayacak gibimi yani sağlam mı? birde kaç tost sığar 4 tost sığar mı yoksa delongchinin modeli kadar mı daha mı büyük?

Arnica Tostit Pro mu gördüğünüz plakaları çıkartabilen yoksa Arnica Tostit mi Plakası çıkmayan?

Aslında ben Arnica Tostit Pro ve Arçelik arasında kaldım gibi..

King seramik olmasa alırdım..

• Tostit proyu gördüm hocam plakaları çıkıyordu.. arçelik'in arkası yapısı gereği kalkacakmış gibi durmuyor ama kullanmadan bilemiyorum tabii.. sonuçta eski tip ama üst kapağın ağırlığı dengeyi sağlar bence.. 4 tost ancak king'e sığar ya da benim tost ekmekleri normalden büyük

Peki sen neden Delonghi düşünmüyorsun özel bir sebebi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel23 -- 11 Eylül 2015; 23:24:46 >
  • quote:

Tostit proyu gördüm hocam plakaları çıkıyordu.. arçelik'in arkası yapısı gereği kalkacakmış gibi durmuyor ama kullanmadan bilemiyorum tabii.. sonuçta eski tip ama üst kapağın ağırlığı dengeyi sağlar bence.. 4 tost ancak king'e sığar ya da benim tost ekmekleri normalden büyük

Peki sen neden Delonghi düşünmüyorsun özel bir sebebi var mı?

Tostit pro nasıl hocam memnun kaldın mı sağlam bir makineye benziyormu arkası kalkacak gibi mi?
    Delongchi'yi düşünmeme nedenim küçük olabilmesi en az 4 tost sığacak bir makine olsa iyi olur cok küçükse plakası sorun olabilir ilerde diye düşünüyorum.

• Tostit pro güzel makinaya benziyor..üst plaka ağır değil ama arkasının kalkacağını sanmıyorum.
    Ama malzeme kalitesi bakımından delonghi ve arçelik bence daha iyi..
  • quote:

Tostit pro güzel makinaya benziyor..üst plaka ağır değil ama arkasının kalkacağını sanmıyorum.
    Ama malzeme kalitesi bakımından delonghi ve arçelik bence daha iyi..

Valla Şu arkası kalkma durumundan dolayı plakaları çıkmasa bile breville 250 alacağım en sonunda ama o kadar para verilmez diyorum kendi kendime.

İndirime gitmişler 399tl internette.

299 tlye filan bulabilsem yada satılan yer bilsem en sonunda alacağım.

Her makinede şikayet var.kimi plakalar oynuyor diyor, kimi plakalar ince kimi watt değeri düşük.

Kaliteli bir ürün yok sanırım bu Breville modelleri dışında.
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Makine hala sıcakken, kağıt havluyla silinip kolayca temizlenen bir şeyi neden çıkarıp bulaşık makinesinde aşındıracaksınız ki.
    250 ex modellini alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Makine hala sıcakken, kağıt havluyla silinip kolayca temizlenen bir şeyi neden çıkarıp bulaşık makinesinde aşındıracaksınız ki.
    250 ex modellini alın.

Hocam daha ucuza bulabildiniz mi? sizde sanırım breville 250 indirime gitmesini bekliyordunuz birçok yerde 399 lira.
    Altı düz üstü normal bu makinenin araştırdığım kadarınla.

Şöyle 299 tlye filan bulmak mümkün mü? yoksa indirim olmuşken kapmak mı lazım?

Ayrıca bastırınca arkası kalkmıyordur umarım o kadar parayı hakeden bir üründür bu nedersiniz?

Kenwood hg400 var ama bastırınca arkası kalkıyor.
  • 5 yıldır sorunsuz kullandığım Bosch TFB4402V Toastexx makinanın, yıprandığı için değiştirmek istediğim plakalarına Bosch servisinin istediği 150 TL lik plaka ücreti üzerine forumun bu konusuna dahil olmuş bulunmaktayım. Bu arada Bosch ev aletleri ne benden gelsin .
    Bayberti beyin önerilerini okuduktan sonra, iki marka modele indirgedim. Bunlar Korkmaz A -328 teflon kaplama ve Arzum Ar-277 benim önem verdiğim plaka kalınlığı, ve yedek parça ucuzluğu başta geliyor, Homeend ve King güzel olsada plakalar kağıt gibi, kenwood sabit plaka, Cucinox internet markası yaygın olmayışı ve delonghi ise seveni var sevmeyenide olmasındaan dolayı, Korkmaz yada Arzum tercihi yapıcam, son kararda Baybertinin yorumlarını almak istediğim için bir paylaşayım istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

5 yıldır sorunsuz kullandığım Bosch TFB4402V Toastexx makinanın, yıprandığı için değiştirmek istediğim plakalarına Bosch servisinin istediği 150 TL lik plaka ücreti üzerine forumun bu konusuna dahil olmuş bulunmaktayım. Bu arada Bosch ev aletleri ne benden gelsin .
    Bayberti beyin önerilerini okuduktan sonra, iki marka modele indirgedim. Bunlar Korkmaz A -328 teflon kaplama ve Arzum Ar-277 benim önem verdiğim plaka kalınlığı, ve yedek parça ucuzluğu başta geliyor, Homeend ve King güzel olsada plakalar kağıt gibi, kenwood sabit plaka, Cucinox internet markası yaygın olmayışı ve delonghi ise seveni var sevmeyenide olmasındaan dolayı, Korkmaz yada Arzum tercihi yapıcam, son kararda Baybertinin yorumlarını almak istediğim için bir paylaşayım istedim.

selam,
    bu iki model arasında korkmaz a-328 öne çıkar, arzum ar-277 metallo'nun gövdesi ve bağlantı kolları biraz zayıf...
    arzum olarak önerebileceğim başka 2 model var; ar-225 ve ar-254...hatta küçük model ar-218...ancak bunların üçü de sabit plaka...(sabit plaka istemediğiniz anlaşılıyor mesajınızdan, dolayısıyla eliyoruz...)
    bir de arzum ar-278 serato var ama seramik plakalar king p-625 gibi biraz ince...
    cgh-900 ve cgh-900-c bence iyi makineler ancak delonghi'ye sıcak bakmıyorsanız direkt korkmaz...

sonuç; korkmaz a-328 veya a-329-05...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 14 Eylül 2015; 12:19:16 >

• Bayberti az önce biraz daha inceledim, dediğiniz gibi Korkmaz A 328 daha ideal gibi duruyor, bugün alıcam sanırım netten. Arzum un kaplaması çok daha zayıf gibi
  • Valla kafam karıştı burayı okuyunca.....
  • Günümüzde en kıymetli şey olan bilgiyi paylaştığınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

Günümüzde en kıymetli şey olan bilgiyi paylaştığınız için teşekkürler...

teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.