Şimdi Ara

Tosla Kart Tüm Kampanyalar (Güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
21
Favori
7.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eminmisin hocam, her müşteri bir kez indirim kazanır yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt

1 Kasım gecesi son.

• Müşteri hizmetleri ile gorustum. 1 kez faydalanabilirsin dedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tosla ile Trendyol Cüzdan'a yükleme yapamıyorum. Kartımı fiziki pos'ta da kullandım. Çözümü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKTURKBAYBARS

1 Kasım gecesi son.

O zaman 1 Kasım eller çabuk tutulmalı tosla kampanya yaparsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım'da trendyol la devam etmeyebilir.

şimdiye kadar olanlar...

15 Temmuz-15 Ağustos Gittigidiyor.com

15 Ağustos-15 Eylül N11.com

15 Eylül-15 Ekim Trendyol

15 Ekim-31 Ekim Trendyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan515 -- 31 Ekim 2020; 1:28:15 >
  • Arkadaşlar banabiden 5 liraya kart alsam normal kart almış gibi 5 TL iade geliyor mu? Yani banabiden alırsak da kart bedavaya mı geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: luck runs out

Arkadaşlar banabiden 5 liraya kart alsam normal kart almış gibi 5 TL iade geliyor mu? Yani banabiden alırsak da kart bedavaya mı geliyor?
    Evet
  • Umarım yeni yılda da Getir-Banabi iade kampanyasına devam ederler.

• arkadaşlar bir sorum olcak:

Kampanyalar sayfasını incelediğim kadarıyla "Youtube Premium" için bir kampanya yok sanırım. "Youtube Music Premium" için var gözüküyor.

Youtube Premium (video sitesi olan) için üyelik yapıp iade alan oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

arkadaşlar bir sorum olcak:

Kampanyalar sayfasını incelediğim kadarıyla "Youtube Premium" için bir kampanya yok sanırım. "Youtube Music Premium" için var gözüküyor.

Youtube Premium (video sitesi olan) için üyelik yapıp iade alan oldu mu acaba?

takipteyim

• Görkem ! kullanıcısına yanıt

merak eden olursa, fark etmiyor. kampanya şartlarında hem youtube premium hem youtube music olarak geçiyor Tosla Kart Tüm Kampanyalar (Güncel) 

• Tosla kart yükle 16 TL kqzan diyor yükledim ama nasıl kazanılır bı bilgim yok bilen payalasabilirmi?

Tosla Kart Tüm Kampanyalar (Güncel)

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

Tosla kart yükle 16 TL kqzan diyor yükledim ama nasıl kazanılır bı bilgim yok bilen payalasabilirmi?

altta şart yazıyor arkadaşını getir 4 tl kazan diyor dört arkadaşını getir toslaya 4*4 16 tl kazan

• Arkadaşlar 4 tl linki verebilecek var mı tosla hesabı açmayı düşünüyorum.

• Netflix ve Spotify kampanyası 2 gün sonra bitecek mi devam edecek mi ? Sırf bu kampanyalardan dolayı tosla açmayı düşünüyorum sıkıntı yaşanıyor mu ?

• Toslayı ilk defa kullanacak birine yardımcı olurmusunuz?Tosla hesabı açtım,para yatırdım,fakat getirden alışveriş yapamadım,ilk defa kullanmadan önce atmden bir şeyler yapılmalıymış,acaba tam olarak ne yapacağım? ayrıca herhangi bir banka atmsi oluyormu? teşekkürler

• serden kullanıcısına yanıt

bankamatik kartını soruyorsan akbank atm sinden şifre yüklet yada alışverişi kart kullanarak yapmalısın.daha sonra online alışverişlerde kullanırsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.