< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tosla Kart Tüm Kampanyalar (Güncel) (2. sayfa)

-
-
1 Kasım gecesi son.
-
Müşteri hizmetleri ile gorustum. 1 kez faydalanabilirsin dedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tosla ile Trendyol Cüzdan'a yükleme yapamıyorum. Kartımı fiziki pos'ta da kullandım. Çözümü var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GOKTURKBAYBARS1 Kasım gecesi son.
O zaman 1 Kasım eller çabuk tutulmalı tosla kampanya yaparsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım'da trendyol la devam etmeyebilir.
şimdiye kadar olanlar...
15 Temmuz-15 Ağustos Gittigidiyor.com
15 Ağustos-15 Eylül N11.com
15 Eylül-15 Ekim Trendyol
15 Ekim-31 Ekim Trendyol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan515 -- 31 Ekim 2020; 1:28:15 > -
Arkadaşlar banabiden 5 liraya kart alsam normal kart almış gibi 5 TL iade geliyor mu? Yani banabiden alırsak da kart bedavaya mı geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evetquote:
Orijinalden alıntı: luck runs out
Arkadaşlar banabiden 5 liraya kart alsam normal kart almış gibi 5 TL iade geliyor mu? Yani banabiden alırsak da kart bedavaya mı geliyor? -
Umarım yeni yılda da Getir-Banabi iade kampanyasına devam ederler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bir sorum olcak:
Kampanyalar sayfasını incelediğim kadarıyla "Youtube Premium" için bir kampanya yok sanırım. "Youtube Music Premium" için var gözüküyor.
Youtube Premium (video sitesi olan) için üyelik yapıp iade alan oldu mu acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ege1903arkadaşlar bir sorum olcak:
Kampanyalar sayfasını incelediğim kadarıyla "Youtube Premium" için bir kampanya yok sanırım. "Youtube Music Premium" için var gözüküyor.
Youtube Premium (video sitesi olan) için üyelik yapıp iade alan oldu mu acaba?
takipteyim
-
merak eden olursa, fark etmiyor. kampanya şartlarında hem youtube premium hem youtube music olarak geçiyor
-
-
-
Arkadaşlar 4 tl linki verebilecek var mı tosla hesabı açmayı düşünüyorum.
-
Netflix ve Spotify kampanyası 2 gün sonra bitecek mi devam edecek mi ? Sırf bu kampanyalardan dolayı tosla açmayı düşünüyorum sıkıntı yaşanıyor mu ?
-
Toslayı ilk defa kullanacak birine yardımcı olurmusunuz?Tosla hesabı açtım,para yatırdım,fakat getirden alışveriş yapamadım,ilk defa kullanmadan önce atmden bir şeyler yapılmalıymış,acaba tam olarak ne yapacağım? ayrıca herhangi bir banka atmsi oluyormu? teşekkürler
-
bankamatik kartını soruyorsan akbank atm sinden şifre yüklet yada alışverişi kart kullanarak yapmalısın.daha sonra online alışverişlerde kullanırsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X