Bildirim
Toshiba? Seagate? WD? En iyi F/P Hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fazla kafa yormanı önermem hdd konusunda işin içinden çıkamazsın hangisini gönlün el veriyorsa onu al üzmez hiçbiri -
Eyvallah üstad
-
Şu aşağıda verceğim link belki seçiminde yardımcı olabilir;
guru3d.com
Backblaze Hard Drive Stats for 2017 - HGST HDDs Very Reliablehttp://www.guru3d.com/news-story/backblaze-hard-drive-stats-for-2017-hgst-hdds-very-reliable.html
-
P300 için bayağı hızlı deniyor. Al geç bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seagate hep bende problem çıkardı ondan tercih etmiyorum kimseye önermem
En son WD kullandım sessiz çıktı baya 1 TB modeli sonra pc sattığım için mazide kaldı.
Asıl soru şuan alsan ne alırsın Toshiba eski sürümleri kalitesiz olsada P300 resmen bana hitap ediyor kısa sürede bende pc toplucam özenle araştırıyorum ilk alıcağım Hdd bu olur tavsiye ederim.
urun.n11.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11.comhttps://urun.n11.com/hard-disk/seagate-3-tb-7200-rpm-64mb-35-dahili-harddisk-st33000651ns-P226367874 -
Bunu alan bir çok kişi yenilenmiş ürün diyor. -
elımde
2tane 3tb
1tane 1tb
var
3tb nın bırı harıcı ıdı tasıya tasıya omrunu doldurdu kafa atıyor dısk
dıgerı harıcı 7200rpm 7/24 luk dısk
bugunde 355tl e sıfır 4tb aldımseagate.com
Expansion Harici Sabit Disk | Seagate Türkiyehttps://www.seagate.com/consumer/backup/expansion-hard-drive/#features
bundan oncede elımde %95 seagate urunlerı vardı
250 300 500gb gıbı
hepsınde memnunum acıkcası
3tb gıttı onemlı degıl pek cunku harıcı ıdı
kullanımda kaynaklı bıraz da
ayrıca arkadasın attıgı lınktekı urunler yenılenmıs urunlerdır.bılgınıze
-
p300 kullanıyorum hızı gayet iyi.
WD daha az arıza verir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
p300 derim standart 7200rpm hdd 100w-100r verirken p300 180-200 civarı veriyor.
P300 aldım hocam teşekkürler. -
P300 almıştım 2gb olanını 1 saat kullanmadan ötmeye başladı. Daha kullanamadan sorun çıkardı.
Hepsiburadadan almıştım arıza bildirdim 15 gündür cevap veremediler. -
ilk linkteki benim p300 2 tb ım. ikinci linkteki başkasına ait sorun yaşayan bikaç kişiyi daha duydum. arena değişim yapmadı sorun yokmuş normalmiş toshibanın böyle yapması artık gerisini sen düşün.
https://www.youtube.com/watch?v=h5CjZyjKz6E
https://www.youtube.com/watch?v=NXFFtVkTMlk -
benimkiside arızalandı kendim arenaya götürdüm sorun yokmuş diye iade ettiler. -
selam arkadaşlar ben bluray filim depoluyorum şimdi pc de 3 tb Seagate barracuda var sadece depolama için kullaniyorum birkere bile sistem kurmadım hdd de hiç bir sıkıntı yaşamadım hdd dolmak üzere bende 8 tb lik barracuda almayı düşünüyorum aynı şekilde sadece depolama için kullanmayı düşünüyorum sizce hala Seagate de devam etmelimiyim yoksa başka markamı alayım yani demek istediğim hdd bir giderse bütün arşiv gider 3 tb lik hdd yi 5 senedir kullanıyorum bazı programlarla test de yaptım diskin sağlığı iyi diyor şu anda bir araştırma yaptım wd ile Seagate arasında hersek kendi kullandığını iyi diyor etrafımdaki arkadaşlarımdan bilgisayarım arızalandı diye getirenler oldu gelen bilgisayarlar hepsi dizüstü pc idi 4 veya 5 tanesinin hdd si bozulmuştu hepside wd idi abimin dizüstü pc sine 1 tb lik hdd aldık 4 sene sonra bozuldu o da wd idi yani yaşadıklarımdan sonra aklıma iki şey takıldi benim kullandigim hdd lere hiç sistem kurmadım ya bu nedenle benim hdd bozulmadi yada wd nin 2.5 hdd lerinde bir sıkıntı vardı tamir ettiğim dizüstü pc ler biraz eski idi yani sonuçta kafam karisti bilemiyorum hanki markaya güçleneceğini yorumlariniz için şimdiden tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
selam arkadaşlar ben bluray filim depoluyorum şimdi pc de 3 tb Seagate barracuda var sadece depolama için kullaniyorum birkere bile sistem kurmadım hdd de hiç bir sıkıntı yaşamadım hdd dolmak üzere bende 8 tb lik barracuda almayı düşünüyorum aynı şekilde sadece depolama için kullanmayı düşünüyorum sizce hala Seagate de devam etmelimiyim yoksa başka markamı alayım yani demek istediğim hdd bir giderse bütün arşiv gider 3 tb lik hdd yi 5 senedir kullanıyorum bazı programlarla test de yaptım diskin sağlığı iyi diyor şu anda bir araştırma yaptım wd ile Seagate arasında hersek kendi kullandığını iyi diyor etrafımdaki arkadaşlarımdan bilgisayarım arızalandı diye getirenler oldu gelen bilgisayarlar hepsi dizüstü pc idi 4 veya 5 tanesinin hdd si bozulmuştu hepside wd idi abimin dizüstü pc sine 1 tb lik hdd aldık 4 sene sonra bozuldu o da wd idi yani yaşadıklarımdan sonra aklıma iki şey takıldi benim kullandigim hdd lere hiç sistem kurmadım ya bu nedenle benim hdd bozulmadi yada wd nin 2.5 hdd lerinde bir sıkıntı vardı tamir ettiğim dizüstü pc ler biraz eski idi yani sonuçta kafam karisti bilemiyorum hanki markaya güçleneceğini yorumlariniz için şimdiden tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hortlattım ama sesgate harddiskimi elimdeyken en az 5 kere aptal gibi yere düşürdüm. Diski sağlam ne bi bad sector var ne de bi problem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Meraklısı -- 8 Temmuz 2018; 14:51:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bende geçen 10 yıllık diski 50 60 cm yüksekten düşürdüm hiçbir sıkıntı olmadı dedim bende aha kesin gitti disk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X