Şimdi Ara

toshiba satellite a200-1ah xp kurmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
25.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam valla ne kadar dvara vursan kafayı yeridir,hani ben 6 ya da 9 hücreli pil konusunda sinirlenmiştim baya,böyle bir konfigürasyona 6 cell pil mi olur diye sen de o kadar sinirlenmeyin demiştin...ya kardeşim adamlar yeni bir işletim sistemi yapıyor tam bir bela...orijinali bırakıp korsana dönmek ayrı bir belayani ne diyeceğimi bilmiyorum bu bilgisayar markalarının microsoftun,dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııttttt!!!!

yani adamlar sırf yeni olsun diye bişey üretiyor ve biz onu almak ZORUNDA bırakılıyoruz,yok böyle bişey yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: msggs

hocam kendimi zorunlu vista kurbanı gibi hissediyorum yaaaaa
    xp okey gel bios yükleyeyim dedim bipppppppppp şırank resimdeki ibare hocam benim suçum ne yaaa ama ben biliyorum kesin geçmişte ben bi şey yaptım yoksa bi xp için bu kadar sürünülmez yaaa hocam saat gecenin iki küsür bütün gün yorul et gel uykusuzluktan çatla ama sonuç yine sıfır

toshiba satellite a200-1ah xp kurmak istiyorum

tamm sıkma canını bios updateyi yükleme. fn tusların saglıklı calısıorumu suan yuklemenın hangı asamasındasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 27 Eylül 2007; 12:21:23 >

• bios yüklerken aldığın hatanın nedeni 5.20 driveri (psae0) modeline aitmiş bu nedenle part numder hatası veriyordu. biliorum 5.20 ben sana yükle dedim ama benide kandırdılar:( bios updatei olarak (psae6) ya ait olan 1.50 modelini aşağıdaki linkten yükleyebilirsin.

http://support.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20070918133526.zip
  • Arkadaşlar siz ses kartını tanıtma işini naptınız ? Ben Toshibanın driver sitesinden indirdiğim driver olmadı. Ses yok yani şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aristid_84

dediklerinizi tamamını yaptım ama bluetooth da sorun oldu driveri yükledim ama olmadı

tam olarak neleri yüklemem gerektiğimi açıklayabiliri misiniz

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • quote:

quote:

dediklerinizi tamamını yaptım ama bluetooth da sorun oldu driveri yükledim ama olmadı

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Bluetooth Monitor V3.01 (Build20070215) ve Bluetooth Stack for Windows by Toshiba V5.10.06T kaldırıp yeniden yüklemeyi denedinmi?? ayrıca bluetoothu acarken hatamı veriyor nasıl oluyor biraz daha detaylı yazarsan belki yardımcı olabilirm.
  • cdyi felan hazırladıma rkadaşlar ama şu bios update olayını ne yapıyoruz bişe anamadım yaa xp yi kurduktan sonra 1.20 miyi kurmam gerekiyor bu biosu update etmesek olmuyomu bi olay hemen acil yardım arkadaşlar
  • quote:

Maintenance

The Toshiba Website is currently stopped
    The Toshiba Website has been stopped for support reasons. Our technical teams are working to restore the service as quickly as possible. Please try again later.

driver indircez site tadilata giriyo ne tersliktir yahuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erain

quote:

quote:

Bluetooth Monitor V3.01 (Build20070215) ve Bluetooth Stack for Windows by Toshiba V5.10.06T kaldırıp yeniden yüklemeyi denedinmi?? ayrıca bluetoothu acarken hatamı veriyor nasıl oluyor biraz daha detaylı yazarsan belki yardımcı olabilirm.

kardeş ikisinede kaldırıp tekrar kurdum ama stack for window sitede V5.10.12 var zaten onu yükleyince sonunda şu hatayı veriyor...

ilgilendiğin için teşekkürler ayrıca

toshiba satellite a200-1ah xp kurmak istiyorum

• XP yi kurdum ama toshibanın driver indiriceğim sitesi bakımda driver indiremiyorum en azından nete girebilmem için ethernet kartının driverini yollasanız arkadaşlar
  • hocam site düzgğn çalışıyor orayı dene şimdilik en kestirme yol http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU
  • öncelikle yardımlarınız için teşekkür edeim
    bu forma ilkez bu soruyu sordugum gun katılmıtım ve burdakı o model hakkındakı nerdeyse butun sorunları okudum ve müşteriye o ürünü satmaktan vaz gectık onun yerıne başka bir marknın ürününü verdık
  • ses driveri için MSHDQFE\Win2K_XP\us\ içindeki güncelleştirmeleri yükleyin. daha sonrada ftp://61.56.69.18/pc/audio/HDMI_R168.exe burdan indirdiğiniz dosyayı yükleyin.
  • Erain senden başka bu topikle ilgilenen kimse kalmadı gerçekten. Yardımların için çok çok teşekkürler. Benim alet bir gelse ben de elimden geleni yapacağım ancak daha uzun bir zaman var gibi görünüyor. Bir de daha önce hiç vista kullanmadım. XPye geri dönmek ister miyim istemez miyim bilemiyorum. Adaptasyon gücü yüksek olan bir insan olarak vistayla anlaşmamız da mümkün :D Ama yine de deneme amaçlı olarak da olsa bir kez kurarım XPyi ve deneyimlerimi aktarırım buraya. Sana kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Erain senden başka bu topikle ilgilenen kimse kalmadı gerçekten. Yardımların için çok çok teşekkürler. Benim alet bir gelse ben de elimden geleni yapacağım ancak daha uzun bir zaman var gibi görünüyor. Bir de daha önce hiç vista kullanmadım. XPye geri dönmek ister miyim istemez miyim bilemiyorum. Adaptasyon gücü yüksek olan bir insan olarak vistayla anlaşmamız da mümkün :D Ama yine de deneme amaçlı olarak da olsa bir kez kurarım XPyi ve deneyimlerimi aktarırım buraya. Sana kolay gelsin.

arkadaşımın bilgisayarına yükledim. bende önümüzdeki hafta başvurcam inş kısa sürede kavuşuruz inş bilgisayarlarımıza

• süper bi topic olmuş. tebrik ederim konuyu açan arkadaşa.sizin sayenizde arkadaşlarıma yaradı onlarda uğraşmaktan sıkıldılar vistaya döndüler şimdi yine fikrini değiştirdiler bu konuyu görünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

süper bi topic olmuş. tebrik ederim konuyu açan arkadaşa.sizin sayenizde arkadaşlarıma yaradı onlarda uğraşmaktan sıkıldılar vistaya döndüler şimdi yine fikrini değiştirdiler bu konuyu görünce

teşekkürler yardımcı olabildiysem nemutlu bana

• arkadaşlar bu yöntem ile sorunsuz bir xp kurabiliyormuyuz?ses ve fn çalışıyormu yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

arkadaşlar bu yöntem ile sorunsuz bir xp kurabiliyormuyuz?ses ve fn çalışıyormu yani?

ses çalışıyor fakat fn için yeni driverleri beklicez.
  • ya bende mi sorun var cahil kaldık ben bu driverları indiremiyom download linki yok kafayı yiycem ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 6 Ekim 2007; 0:45:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.