Şimdi Ara

.::TOSHIBA SATELLITE A100-003 - Review & Tests::. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
84.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

751 e çıkıyo

dostum 751 e çıktığını biliyorum ramlarin ikisini de 2 gb yapınca bu 751'i arttırabilir miyiz? i soruyorum

ayrıyeten sarppy dostum bu 3d mark puanlarının puan değerleri nedir yani hangi aralıklardaki puanlar iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canxl -- 3 Temmuz 2007; 22:45:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canxl

quote:

751 e çıkıyo

dostum 751 e çıktığını biliyorum ramlarin ikisini de 2 gb yapınca bu 751'i arttırabilir miyiz? i soruyorum

ayrıyeten sarppy dostum bu 3d mark puanlarının puan değerleri nedir yani hangi aralıklardaki puanlar iyi?

Bu bilgisayarın aldığı puanı masaüstü bilgisayarlarla kıyasladığın zaman kötü bir puan almış gibi duruyor ancak başka notebooklarla kıyaslandığında fena değil (vasat düzeyde) en azından Go 7300'ün 2 katı puan alıyor. (kendimizi böyle avutabiliriz)

• Bugün Vista 32-bit için yayımlanan modlu nVIDIA ForceWare 160.03'ü yükledim sorunsuz olarak çalışıyor denemek isteyen arkadaşlar da yükleyebilir.

Bilmeyen arkadaşlar için not: ekran kartı bu driver ile 751MB'a çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Bugün Vista 32-bit için yayımlanan modlu nVIDIA ForceWare 160.03'ü yükledim sorunsuz olarak çalışıyor denemek isteyen arkadaşlar da yükleyebilir.

Bilmeyen arkadaşlar için not: ekran kartı bu driver ile 751MB'a çıkıyor.

peki 751'in üstüne çıkartabilir miyiz ramleri arttırsak?
  • Yahu arkadaşlar bu makinada fifa 2007 pes6 gibi futbol oyunu oynayanlar!sözüm size!!!
    Oyunları oynarken ekranda kayıklık,renk kayması gibi muhtemelen ekran tepkisinden kaynaklanan sorunlar oluyomu?
    Lütfen yardım eğer sorun sadece benim makinedeyse ç.kaleden izmire servise gitcem
    Nolur acil yardım!!
    (TAm görüntü sislendiğinde print screen'e basıp görüntüyü alıyorum gayet net olarak çıkıyor.Yani sanırım monitörden kaynaklanıyor)
    2)notebooku kapatıp fişinide çekiyorum 5-6 saat sonra açtığımda şarj %95 olarak görünüyo.Sizce nedendir?Kullanmadığımız zamanda aleti fiştemi tutmak gerekir?
    Yardımları bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoshisu

Yahu arkadaşlar bu makinada fifa 2007 pes6 gibi futbol oyunu oynayanlar!sözüm size!!!
    Oyunları oynarken ekranda kayıklık,renk kayması gibi muhtemelen ekran tepkisinden kaynaklanan sorunlar oluyomu?
    Lütfen yardım eğer sorun sadece benim makinedeyse ç.kaleden izmire servise gitcem
    Nolur acil yardım!!
    (TAm görüntü sislendiğinde print screen'e basıp görüntüyü alıyorum gayet net olarak çıkıyor.Yani sanırım monitörden kaynaklanıyor)
    2)notebooku kapatıp fişinide çekiyorum 5-6 saat sonra açtığımda şarj %95 olarak görünüyo.Sizce nedendir?Kullanmadığımız zamanda aleti fiştemi tutmak gerekir?
    Yardımları bekliyorum

1) Dün makineyi test etmek için GTA San Andreas yükledim. 1280x800x32bit, AA açık, widescreen modda yani her şeyi full iken hiçbir sorun olmadan oynadım. PES6 veya Fifa 2007 yüklesem yine aynı şekilde sorunsuz çalışır diye düşünüyorum.

2) Notebooku batarya %100 dolu iken kapatıp fişten çekiyorum ve 12 saat sonra fişe bağlayıp tekrar açtığımda yine %100 dolu olarak açılıyor ancak fişe bağlamadan açarsam benimki de %95 dolu olarak açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 5 Temmuz 2007; 7:50:39 >

• Dün masaüstü bilgisayarda kullanmakta olduğum 2.0 ses sitemini notebookta denedim ve sonuç mükkemmel!!! Ses masaüstü bilgisayardakindan çok daha iyi çıkıyor hele bir de SRS TruSurround XT'yi açınca çok daha iyi ses veriyor. Notebooktaki ses kartı masaüstündekinden kat kat daha iyiymiş.
  • quote:

Dün masaüstü bilgisayarda kullanmakta olduğum 2.0 ses sitemini notebookta denedim ve sonuç mükkemmel!!! Ses masaüstü bilgisayardakindan çok daha iyi çıkıyor hele bir de SRS TruSurround XT'yi açınca çok daha iyi ses veriyor. Notebooktaki ses kartı masaüstündekinden kat kat daha iyiymiş.

birde bana sor Creative Inspire 5.1 Canavar gibi toshibasını bekliyor

• quote:

quote:

Dün masaüstü bilgisayarda kullanmakta olduğum 2.0 ses sitemini notebookta denedim ve sonuç mükkemmel!!! Ses masaüstü bilgisayardakindan çok daha iyi çıkıyor hele bir de SRS TruSurround XT'yi açınca çok daha iyi ses veriyor. Notebooktaki ses kartı masaüstündekinden kat kat daha iyiymiş.

birde bana sor Creative Inspire 5.1 Canavar gibi toshibasını bekliyor

• Arkadaşlar acaba aranızda A100-003 ün 3d mark sonuçlarını verebilecek olan varmı?(cpu dahil)
  • quote:

Arkadaşlar acaba aranızda A100-003 ün 3d mark sonuçlarını verebilecek olan varmı?(cpu dahil)

Bu konunun 1. sayfasına bak
  • quote:

Arkadaşlar acaba aranızda A100-003 ün 3d mark sonuçlarını verebilecek olan varmı?(cpu dahil)

3DMark05 Score: 3333

3DMark03 Score: 8101

3DMark05 CPU Score: 10345

3DMark03 CPU Score: 1390

• quote:

quote:

3DMark05 Score: 3333

3DMark03 Score: 8101

3DMark05 CPU Score: 10345

3DMark03 CPU Score: 1390

dostum bişey dikkatimi çektim sorucam sorucam diyorum hep unutuyorum bu soldaki araba takometreleri ne için neyin hızını gösteriyor?

• quote:

dostum bişey dikkatimi çektim sorucam sorucam diyorum hep unutuyorum bu soldaki araba takometreleri ne için neyin hızını gösteriyor?

Soldaki mi? Sağdaki olmasın. Eğer saatin altındakini soruyorsan soldaki CPU kullanımı sağdaki de Bellek (RAM)
  • quote:

quote:

Soldaki mi? Sağdaki olmasın. Eğer saatin altındakini soruyorsan soldaki CPU kullanımı sağdaki de Bellek (RAM)

pardon ya yanlış yazmışım sağdaki evet tamam peki onları nereden açıyoruz?

• quote:

quote:

quote:

pardon ya yanlış yazmışım sağdaki evet tamam peki onları nereden açıyoruz?

Windows Kenar Çubuğundaki (Sidebar) Araçlar sekmesinden açabilirsin.

• arkadaşlar nerdeyse 1 aydır araştırıyorum sanırım haftaya gidip bunu alacam ama moralimi bozan konulardan biri A200-1BP ile olan bikaç farkı:web cami olmaması,görünüm açısından farkları olması ve touch pad leri arasındaki fark.
    Bence bu kadar paraya bunlar da dahil olabilirdi...
    Ama bunlara rağmen kararım A100 yönünde(işalla pişman olmam).
    ayrıca her yerde 3usb portunun olduğu yazıyor gerçeği nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellchook86

arkadaşlar nerdeyse 1 aydır araştırıyorum sanırım haftaya gidip bunu alacam ama moralimi bozan konulardan biri A200-1BP ile olan bikaç farkı:web cami olmaması,görünüm açısından farkları olması ve touch pad leri arasındaki fark.

kesinlikle pişman olmayacaksın dostum bu bahsettiğin webcam ve estetik görünüm olmaması malesef hem satış politikası hem de A100 serisinin tüm modellerinin aynı görünüme sahip olması ekstra birşey koyduklarını görmedim a100-003 iyi bir tercih tebrik ederim dostum.
    1. sayfada birim özellikleri yazıyor orda 4 usb port olduğu yazıyor sanmıyorum 4 port olması lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: cellchook86

arkadaşlar nerdeyse 1 aydır araştırıyorum sanırım haftaya gidip bunu alacam ama moralimi bozan konulardan biri A200-1BP ile olan bikaç farkı:web cami olmaması,görünüm açısından farkları olması ve touch pad leri arasındaki fark.

Merak etme pişman olmazsın ayrıca üzerinde entegre webcam olmaması bence eksi değil çünkü entegre webcamlerin kalitesi çokta iyi olmuyor hele karanlıkta... Ama dual-mod pad eksikliğine bende katılıyorum zaten keşke bunda da olsaydı dediğim tek özellik o. Ayrıca üründe 4 adet USB 2.0 portu mevcuttur.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.