Şimdi Ara

.::TOSHIBA SATELLITE A100-003 - Review & Tests::. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
84.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: Canxl

quote:

quote:

Merhaba Toshibaseverler,
    kısmetse bende bu hafta a100-003 kullanıcıları kulübüne gireceğim. bir sorum olacak;
    ben ekstradan 12 hücreli pil almak istiyorum fakat bu pil toshiba'nın a100-003 modeli için mi yoksa değil mi?
    teşekkürler.

Bu linkte aradığın sorunun cevabı var.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/individualOptions.do?service=EU&OPTION_ID=101071&toshibaShop=false&selCategory=4703&tab=2#2

sanırım uyuyor doğru muyum :D

Evet

sarppy çok sağol dostum yardımcı olduğun için sayende aydınlandım notebooklara bir başka bakıyorum artık. bir sorum daha olacak bu pili en uygun fiyata nerede ve hangi şirkette bulabilirim
    Vatan ?
    Teknokolik ?
    Teknosa ?
    vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canxl -- 1 Temmuz 2007; 22:56:39 >

• quote:

sarppy çok sağol dostum yardımcı olduğun için sayende aydınlandım notebooklara bir başka bakıyorum artık. bir sorum daha olacak bu pili en uygun fiyata nerede ve hangi şirkette bulabilirim
    Vatan ?
    Teknokolik ?
    Teknosa ?
    vs?

Daha uygun fiyata bulabilir misin bilemiyorum bi araştır istersen ben bunu buldum

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=TA%20NP%20PA3400U-1BRS

158USD+KDV
  • dostum bu sayfada
    Toshiba Satellite M40, M45, Tecra A3, A4 and S2 serileri ile uyumlu diyor A100'ü göremedim?
  • quote:

dostum bu sayfada
    Toshiba Satellite M40, M45, Tecra A3, A4 and S2 serileri ile uyumlu diyor A100'ü göremedim?

Telefon açıp sor istersen bu batarya eski olduğundan sayfadaki bilgiler güncellenmemiştir.
  • quote:

quote:

dostum bu sayfada

Aç telefon sor istersen bu ürün eski olduğu için sayfadaki bilgiler güncellenmemiştir.

peki bu ürünü tavsiye ettiğim arkadaşlar santa rosalı işlemci olmamasından dert yakınıyorlar bunun ilerde bana bir dezavantajı olabilir mi?
  • quote:

peki bu ürünü tavsiye ettiğim arkadaşlar santa rosalı işlemci olmamasından dert yakınıyorlar bunun ilerde bana bir dezavantajı olabilir mi?

Eğer aynı fiyata daha kaliteli bir Santa Rosa notebook bulabilirsen onu al (ki zannetmiyorum).

>> A100-003 <<
  • quote:

quote:

Eğer aynı fiyata daha kaliteli bir Santa Rosa notebook bulabilirsen onu al (ki zannetmiyorum).

>> A100-003 <<

dostum kalite konusunda hiçbir şüphem yok yani bu makina santa rosalı değil mi ki bu kadar dert yanılıyor?

• quote:

dostum kalite konusunda hiçbir şüphem yok yani bu makina santa rosalı değil mi ki bu kadar dert yanılıyor?

Hayır bu notebook Santa Rosa değil ancak Türkiye'de satılan Santa Rosa notebookların çoğundan daha iyi.

• quote:

quote:

Hayır bu makina Santa Ronsa notebook değil ama çoğundan iyi

toshibanın bu modeline rakip bir sürü modeli var diyorlar montser'in o kadar çok kalitesizliği varki yani makineleri mükemmel yapmışlar ama kalitesizlik hat safhada birde birebir yardımcı oluyorlarmış ben tek tek araştırdım monster hayranları için
    kasasının sağlamlığı konusunda tümü berbat keysmart ın kasayı klonlamışlar ve çoğu monster kullanıcısı bu kasanın yanmasından şikayetçi.
    ekran kartları çok yüksek ama kontrast problemleri cabası
    piyasaya yeni girmiş ne idüğü belirsiz bir markanın sırf özelliklerine aldanıp kalite ve güvenilirliği sırf fiyatı ucuz diye 2. plana atıp parayı bu garip makinalara feda ediyorlar.
    ve bu kasalar santa rosalıymış
    benden ırak olsun

• quote:

toshibanın bu modeline rakip bir sürü modeli var diyorlar montser'in o kadar çok kalitesizliği varki yani makineleri mükemmel yapmışlar ama kalitesizlik hat safhada birde birebir yardımcı oluyorlarmış ben tek tek araştırdım monster hayranları için
    kasasının sağlamlığı konusunda tümü berbat keysmart ın kasayı klonlamışlar ve çoğu monster kullanıcısı bu kasanın yanmasından şikayetçi.
    piyasaya yeni girmiş ne idüğü belirsiz bir markanın sırf özelliklerine aldanıp kalite ve güvenilirliği sırf fiyatı ucuz diye 2. plana atıp parayı bu garip makinalara feda ediyorlar.
    benden ırak olsun

Zaten ben bu Monster notebooklara bir türlü ısınamadım Santa Rosa Monster kullanan bir arkadaşın başına gelenleri anlatayım:
    Monster T71S96S0 (Santa Rosa) kullanan bir arkadaşın bilgisayarı CorelDRAW X3 programında en ufak bir işlemde bile outof memory hatası veriyormuş, ürünü iade etmek için aldığı yere geri götürmüş ve orada başka bir Monster notebookta denemişler yine aynı hatayı vermiş, işte o günden beri Monster notebooklara hiç sıcak bakmıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: nihatguner

sarppy sana bir pm attım :) eğer cevaplarsan sevinirim.

Cevabını yolladım.
  • Bu notebookta monitör kapalı olarak nasıl müzik dinleyebiliriz.Makine kapak kapandığında hemen uyku moduna geçiyo.Napmak lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoshisu

Bu notebookta monitör kapalı olarak nasıl müzik dinleyebiliriz.Makine kapak kapandığında hemen uyku moduna geçiyo.Napmak lazım?

Denetim Masası > Güç Seçenekleri

Sol üst taraftan Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin yazısına tıkla

Kapağı kapattığımda: Hiçbir şey yapma'yı seç

Değişiklikleri kaydet
  • quote:

quote:

benden ırak olsun

Zaten ben bu Monster notebooklara bir türlü ısınamadım Santa Rosa Monster kullanan bir arkadaşın başına gelenleri anlatayım:
    Monster T71S96S0 (Santa Rosa) kullanan bir arkadaşın bilgisayarı CorelDRAW X3 programında en ufak bir işlemde bile outof memory hatası veriyormuş, ürünü iade etmek için aldığı yere geri götürmüş ve orada başka bir Monster notebookta denemişler yine aynı hatayı vermiş, işte o günden beri Monster notebooklara hiç sıcak bakmıyorum.

hani bir laf vardır "ucuz mal alıcak kadar zengin değilim" diye tam uyuyor bu monster markasına

• dostum sorularım mermi gibi yağıyor kusura bakma ama ince eleyip sık dokuyorum nede olsa ömürlük birşey alacam
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=134

Ekran Kartı Türü : Paylaşımsız demiş adı batasıca :)
  • quote:

dostum sorularım mermi gibi yağıyor kusura bakma ama ince eleyip sık dokuyorum nede olsa ömürlük birşey alacam

XP'de ekran kartı 256MB paylaşımsız görüldüğü için öyle yazmışlardır Toshiba'nın Avrupa sitesinde bile öyle yazıyor ancak Vista'da ekran kartı sistem belleğinden paylaşımlı olarak kullanılarak 527MB'a hatta 751MB'a kadar çıkartılabiliyor.

• quote:

quote:

dostum sorularım mermi gibi yağıyor kusura bakma ama ince eleyip sık dokuyorum nede olsa ömürlük birşey alacam

XP'de ekran kartı 256MB paylaşımsız görüldüğü için öyle yazmışlardır Toshiba'nın Avrupa sitesinde bile öyle yazıyor ancak Vista'da ekran kartı sistem belleğinden paylaşımlı olarak kullanılarak 527MB'a hatta 751MB'a kadar çıkartılabiliyor.

içindeki mevcut ram 2 gb mı? gerekirse takviye yapabilirim.

• quote:

2 adet 1GB'lık Samsung PC2-4300 ram mevcuttur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihatguner

Sarppy mesajın için teşekkür edeirm, belirttiğim sorun sende de varmı acaba? Bir de Recovery yapmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım, bunu yapınca ilk aldığım gibi, hdd ikiye bölünmüş olarak ve tüm driverler ilk günkü gibi olacak dimi bilgisayar?

Cevabı PM attım.
  • quote:

quote:

2 adet 1GB'lık Samsung PC2-4300 ram mevcuttur.

şu nedenle sordum ekran kartı paylaşımlı olduğu için bunları değiştirip 2 tane 2 gb lık ram alır paylaşımı daha fazla arttırabilir miyim? (751mb'ın üstüne çıkarabilir miyim yani bu paylaşımı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canxl -- 3 Temmuz 2007; 20:31:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.