Şimdi Ara

.::TOSHIBA SATELLITE A100-003 - Review & Tests::. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
84.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: remzioruc

arkadaşlar bu ekran kartını 751 MB'a çıkartmak ısınma gibi weya başka bi soruna sebep olurmu
    çunku eğer normal bişe olsaydı uretirken driverını oyle yaparlardı veya satarken oyle yazarlardı ki daha ii olduğunu belrtsinler
    acaba bu ekran kartına weya başka bi parçaya zarar weriyomu
    yoksa sadece gorunumde mi artıyo we hiçbi etkisi olmuyo mu bu 751'in

751MB ile 3DMark test sonuçlarında artış oldu 1.sayfaya bakabilirsin ayrıntılı incelemem var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

arkadaşlar bu ekran kartını 751 MB'a çıkartmak ısınma gibi weya başka bi soruna sebep olurmu
    çunku eğer normal bişe olsaydı uretirken driverını oyle yaparlardı veya satarken oyle yazarlardı ki daha ii olduğunu belrtsinler

751MB ile 3DMark test sonuçlarında artış oldu 1.sayfaya bakabilirsin ayrıntılı incelemem var.

saolasın :)
    gördüm onları ancak yinede içime bi şüphe düştü işte. madem yapılabiliyo nie yapmamışlar kendileri,
    nie özelliklere yazmamışlar
    yani iyi bi etke yaratabilecek bişey sonuçta :)
    o kadar para werdikten sonra riske girmek istemiyorm :)
    sen kesinlikle bişe olmaz güvenilirdir diosun dimi :)

• bi sorum daha olacak
    makina yanılmıyosam 64 bit destekliyo ama verilen vista 32 bit
    neden bole bişe yapılıyo we 64 bit verilmiyo
  • quote:

quote:

quote:

saolasın :)
    gördüm onları ancak yinede içime bi şüphe düştü işte. madem yapılabiliyo nie yapmamışlar kendileri,
    nie özelliklere yazmamışlar
    yani iyi bi etke yaratabilecek bişey sonuçta :)
    o kadar para werdikten sonra riske girmek istemiyorm :)
    sen kesinlikle bişe olmaz güvenilirdir diosun dimi :)

Sonuçta bu driverlar nVidia tarafından veya Toshiba tarafından onaylanmış driverlar değildir. Oluşacak herhangi bir sorundan kimse sorumlu değildir. Ben kesinlikle bir şey olmaz güvenli diye bir şey söylemedim sonuçta bunlar unofficial driverlar tüm sorumluluk sana ait.

• quote:

bi sorum daha olacak
    makina yanılmıyosam 64 bit destekliyo ama verilen vista 32 bit
    neden bole bişe yapılıyo we 64 bit verilmiyo

Ayrıca 64-bit sürücüleri gerekiyor ve 64-bit uyumlu yazılımlar gerekli. Bence hiç gerek yok.
  • desteklemiolarsa guwenli olmıyabilir :)
    napim ben şimdi :D
    sen oyun oynuyomusun bu driverlar yuklu iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remzioruc -- 13 Temmuz 2007; 11:50:00 >
  • quote:

desteklemiolarsa guwenli olmıyabilir :)
    napim ben şimdi :D
    sen oyun oynuyomusun bu driverlar yuklu iken

Evet oynayabiliyordum ama ben şu anda Toshiba'nın sürücüsüne geri döndüm her iki driver ile Carbon'u full çözünürlükte oynadım.
  • ok anladm :)
    çok saol ilgin için
    oleyse ben şimdilik toshiba driver'ı ile yetinim,
    kasmaya başlarsa dierini yuklerim :)
    çok saol kendine ii bak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kolcu4

arkadaşlar şu anda mevcut laptoplar içerisinden bu laptop bu fiyatta en iyisi olarak gözüküyor ama acaba santa rosa işlemcli toshibalar ne zaman bu fiyata alınabilir bu fiyat olmasa da en az bu performansı verecek bir laptopı 3milyara almamıza ne kadar zaman vardır

arkadaşlar soruma cevap verebilirmisiniz acaba??
  • quote:

quote:

arkadaşlar şu anda mevcut laptoplar içerisinden bu laptop bu fiyatta en iyisi olarak gözüküyor ama acaba santa rosa işlemcli toshibalar ne zaman bu fiyata alınabilir bu fiyat olmasa da en az bu performansı verecek bir laptopı 3milyara almamıza ne kadar zaman vardır

arkadaşlar soruma cevap verebilirmisiniz acaba??

A100-003 düzeyinde bir Santa Rosa Toshiba notebookun fiyatı bu bilgisayarın ilk çıkış fiyatından daha yüksek olur diye tahmin ediyorum. Bu bilgisayarın Türkiye'deki çıkış fiyatı 2.099$+KDV'ydi.

• quote:

09/07/07 tarihli yeni BIOS Update çıkmıştır, kullanıcılara duyurulur.

bu updateler sayfası çok karışık net bir şekilde güncellemeleri görebilmem için ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canxl

quote:

bu updateler sayfası çok karışık net bir şekilde güncellemeleri görebilmem için ne yapmalıyım

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=700

Bu linke tıkladıktan sonra şunları seç

Operating system: Vista

Driver type: All

Country: Turkey

Language: Eğer işletim sistemin Türkçe'yse Turkish İngilizce'yse English'i seç.

Oradan search'e tıkla. Gerisini zaten yaparsın her driverın güncel sürümü çıkacaktır.

• nfs carbon oynarken pc takılıyo ve ekran kartı geçersiz işlem sürdürdü dierek oyunu kapatıyo bu sorun ekran kartı driverından kanakalanıyo olabilirmi?toshiba sitesinden indirdiğim driver dışında daha güncel bi driver var mı?
  • quote:

quote:

quote:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=700

Oradan search'e tıkla. Gerisini zaten yaparsın her driverın güncel sürümü çıkacaktır.

otomatik güncelleyebilmesi için bir program var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: McOzz

nfs carbon oynarken pc takılıyo ve ekran kartı geçersiz işlem sürdürdü dierek oyunu kapatıyo bu sorun ekran kartı driverından kanakalanıyo olabilirmi?toshiba sitesinden indirdiğim driver dışında daha güncel bi driver var mı?

Toshiba'nın kendi driverı ile Carbon oynadım ama oyundan atma gibi bir sorun yok hem de 1024x768 full detail. Carbon 1.4 Patch'i yüklemeyi dene istersen Vista'yla ilgili sorunlar giderilmiş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer bulursan bana da haber ver.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer bulursan bana da haber ver.

bende isterim o programdan...

• slm arkadaslar sizden biricam olacak enistenin lebtopu calındı onu meille bulma imkanımız mevcutmu acaba bide benim toshiba satelite a100 003 mevcut buna xp yuklettim daha sonra Bluetooth calısmadı ve ısık yanı yor ama bi ahreket yok yardımlarınızı bekliyorun saygilarımla iyi calismalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettin_78

slm arkadaslar sizden biricam olacak enistenin lebtopu calındı onu meille bulma imkanımız mevcutmu acaba bide benim toshiba satelite a100 003 mevcut buna xp yuklettim daha sonra Bluetooth calısmadı ve ısık yanı yor ama bi ahreket yok yardımlarınızı bekliyorun saygilarımla iyi calismalar

sayfanın başındakki adresten xp için bluetooth driver ını indirip yükleyebilirsin

Bu arada bende XP yükledim toshibanın sitesindeki bütün driverları indirdim teker teker kurdum fakat en sonda restart attıgımda system32/DRIVER/pci dosyası bozuk veya eksik diye hata aldım ve açamadım windowsu acaba bu hangi driverdır hangi aygıtla ilgilidir kurmayayım onu?
  • Windows XP için 10/07/07 tarihli Virtual Sound yazılımı yayınlanmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.