ama onlarda tasarım harikası :) ısınmayıda bilmiyordum. mac i yapablir miyim onu dusunuyorum :(
karar senin tabiki ama cok bi performans bekleme mac den guzeldir hosdur karizmatikdir ama ben olsam almazdım zamanında yapmıstım öle bi enayilikte
performans derken ne yaparken hissederim farkı?
oyun oynarken farkedebilirsin yada grafik agırlıklı isler yaparken cunku macbookların cogunda onboard ekran kartı var harici ekran kartı olanlar var ama tuzlu aslında kısacası parası olana herşey var arkadasım..
çok oyun oynayan biri degilim aslında. Ama msn veya bir çok programın son sürümünü kullanamıyormussun. Dogru mu bu?
dogrudur cunku her yapımcı mac os icin uyumlu program cıkartmıyor kendine has programları var ısını gorebilirmi bilmem ama bence windowsdan şaşma
slm arkadaşlar ben üsküdar capitol alışveriş merkezindeki toshiba shoptan bu makineyi 2 hafta önce almıştım.makinenin yanında sadece taşıma çantası verdiler.halbuki sitelerinde herhangi bir toshiba notebook alana 4 paket seçeneğinden 1 si hediye diye yazıyodu.fakat ben alırken zaten kampanyadayız diye bu ürünler verilmedi.sizlerede aynı şey oldumu yoksa toshibashop un herhangi bir şubesinden alanlar makinenin yanında taşıma çantasından başka bir ürün veya ürünler verdiler mi?
Yok bana da verilmedi zaten ürün kampanyada diye, AFM den 1+1 bilet haricinde bişey vermediler, ona da daha başvurmadım gerçi ya neyse...
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
quote:
Orjinalden alıntı: CoolCat2019
Selam arkadaslar
A100-003 icin bios update cikmis, yukleyen varmi aranizda, varsa durum nedir?
Birde bios update nasil yapilir, risklimidir, backup almak gerekirmi vs.
rastgele
Ercan A.
Ben yükledim şu anda hiçbir şey fark edemedim ancak mutlaka değişen bir şey olmuştur.
BIOS Update yapmak ise çok basit Toshiba'nın sitesinden indirdiğiniz bios-560win dosyasını açın, içindeki SanAntonion10 BIOS560MP dosyasını ZIP'ten çıkarın. Cihazın şarjda olduğundan emin olun. Daha sonra ZIP'ten çıkarmış olduğunuz SanAntonion10 BIOS560MP dosyasını çalıştırın. Bunun dışında açık hiçbir program kalmasın, yüklemeyi kendisi yapacaktır ve bilgisayar kapanıp baştan açılacaktır. Açılış sırasında gelen ekrandan eğer ayarları değiştirmek istemiyorsanız F1'e (ben bunu seçtim) eğer ayarları değiştirmek istiyorsanız F2'ye basın. İşlem tamamlanmıştır.
arkadaşlar merhaba. yaklaşık 2 ay önce bende almıştım. bi sorum olucak.. toshibanın driver yükleme sayfasındaki,bizim makinaya göre olan bütün driverları indirip kurmamız gerekiyo mu? yoksa belli başlı önemli olanlar falan mı var.. yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar bende A100-003 almak istiyorum.yalnız ses benim için çok önemli bu cihaza 5+1 bağlanıyomu ses kalitesi nasıl bilgi verirseniz sevinirim saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: nihatguner
ARkadaşlar bizim notebook un bios unu update ettim, ederken PSAAR modelini seçtim download sayfasında doğru dceğilmi?
Notebook um A100-003
Evet doğru seçmişsin. PSAAR
selam arkadaslar bende Toshiba Satellite A100-003 mevcut ve vista mevcuttu ve arkadasıma windows xp yuklettim daha sonrasında ses ve Bluetooth calısmadı sizleri takip edip sesi duzettim tek Bluetooth calısmıyor ve ıste yanıyor sadece bani yor mbyluetooth calısıyır
şu sıralar 003 almak mantıklı mı? yoksa yeni çıkacak yine 2.5-3bin ytl civarinda almaya degecek modeller var mı yolda? veya bu paralara baska bir tavsiyeniz var mı? yardımcı olursanız sevinirim
ben de bu makinayı almaya karar verdim. kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. bazı yerlerde 3, bazı yerlerde 4 usb girişi olduğu yazıyor aletin. nedir bu işin doğrusu?
quote:
Orjinalden alıntı: mcu21
ben de bu makinayı almaya karar verdim. kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. bazı yerlerde 3, bazı yerlerde 4 usb girişi olduğu yazıyor aletin. nedir bu işin doğrusu?
4 adet USB 2.0 girişi mevcuttur.
bi sorum omuştu ancak cevap alamadım. tekrar sorıyım bi..
"arkadaşlar merhaba. yaklaşık 2 ay önce bende almıştım. bi sorum olucak.. toshibanın driver yükleme sayfasındaki,bizim makinaya göre olan bütün driverları indirip kurmamız gerekiyo mu? yoksa belli başlı önemli olanlar falan mı var.. yardımcı olursanız sevinirim.. "
quote:
Orjinalden alıntı: wolace
bi sorum omuştu ancak cevap alamadım. tekrar sorıyım bi..
"arkadaşlar merhaba. yaklaşık 2 ay önce bende almıştım. bi sorum olucak.. toshibanın driver yükleme sayfasındaki,bizim makinaya göre olan bütün driverları indirip kurmamız gerekiyo mu? yoksa belli başlı önemli olanlar falan mı var.. yardımcı olursanız sevinirim.. "
Bu sorun hangi işletim sistemi için geçerli? Vista'mı XP'mi?
quote:
Orjinalden alıntı: nihatguner
Sorumu bir de burada yenilemek istiyorum arkadaşlar, bende derneğe yeni üye oldum :)
Arkadaşlar, benim bir sorunum var.
hafta sonu Notebook umun lcd sini temizlemeye karar verdim ve dah önce almış olduğum HAMA LCD temizleme setinin içinden çıkan soluysonu ekrana sıktım, ancak ben yetişemeden bir damla aşağı kaydı ve lcd ile plastik kısımın arasına girdi, bende hemen bir bez dayadım, bir imktar ıslaklığı aldım ve sıvının hızla buharlaşması için bilgisayar temizlemede kullanılan büyük hava kompresörümle oraya hava üfledim(tabi dibinden değil, güçlü bir blower olduğundan zarar vereibilir cihaza), tahmin ediyorum çabucak buharlaşmıştır.
Sizce bir sorun olurmu, HAMA oldukça kaliteli bir marka, sonuçta bu su değil, sabun değil, özel bir soluyson, bu arada bilgisayarda veya ekranında hiç bir sorun yok maşallah, kısa devre, hata vs. çıkmadı.
Şimdiden cevaplarınız ve zamanınız için teşekkür ederim.
Benim bildiğim LCD ekranlara temizlik için kullanılan sıvılardan ekranın alt taraflarına kaçtığında buharlaşmasını beklemek gerekiyor, zaten sen de öyle yapmışsın. Eğer alet şu anda sorunsuz olarak çalışıyorsa herhangi bir sorun oluşacağını hiç zannetmiyorum.
slm arkadaşlar bu pc yi tv ye bağlayıp ses ve görüntü almak istiyorum.nasıl bir kablo gerekli.resmi filan war mı.şimdiden tşkler.