Şimdi Ara

TOSHIBA QOSMIO X505-830 i7 720QM + GTS 250M 1GB DDR5 + 18.4'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio_X505-Q830-TOSHIBA-DUNYASI,11214.html

büyük ekran laptop ve oyun severlere toshibanın son bombası istanbulbilişimde 3.164 TL nakit fiyatıyla..
    taşınabilirliği azalmış olsada üstün özellikleri bunu bastıyor.. sayfada yazmıyor ama yanılmıyorsam 12 cell pili olması lazım ve o kocaman ekranıyla 5 saat civarı kullanma süresi..
    18.4" ekran , i7 720qm işlemci , gts 250m 1gb ddr5 ekran kartı (40nm güç tüketimi ve ısınma az) , 801.11 a/b/g/N desteği qosmio kasasıyla cidden dikkat çeken bir laptop..
    yurtdışında 1500usd civarında. TR klavyesiz ve garantisiz .. tabi gidip gelen birisi olmadan kargoyla getirmeniz çoook zor..
    gittigidiyorda elemanın birisi bunun 64gb ssd, 6gb ddr3 ve garantisiz olanına 4350usd + tax istemiş.. böyle insanları kazıklamaya çalışanlar varken bence fiyat uygun..

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

İŞLEMCİ

İşlemci
    Intel® Core 1333MHz 1.6GHz. 6MB Cache Bellek i7-720QM İşlemci
    RAM

RAM
    4GB DDR3 1066MHz (MAX 8GB) Ram
    SABIT DISK

HDD
    320 GB (7200 Rpm) HDD
    İŞLETİM SİSTEMİ

İşletim Sistemi
    Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)
    OPTİK SÜRÜCÜ

Optik Sürücü DVD-RW Double Layer&Blu-Ray DL READ
    SES ÇIKIŞI

Ses Çıkışı
    Built in harman/kardon stereo speakers
    PİL

Batarya Lithium-ion
    Batarya Ömrü 3 saat
    kamera

Entegre Kamera Var
    MODEm

Modem
    Var

ANAKART

Chipset
    Intel PM55 Express Chipset

EKRAN KARTI

Ekran Kartı
    NVIDIA GeForce GTS 250M 1GB GDDR5 Paylaşımsız Ekran Kartı
    EKRAN

Ekran Toshiba TruBrite® WUXGA TFT High Brightness display
    Ekran Boyutu 18.4”
    Ekran Çözünürlüğü 1680X945
    Çözünürlük Tipi WUXGA
    GENEL

Model
    X505-Q830
    NETWORK

Built-in Modem V92/V.90
    Integrated Wireless LAN YES
    Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 54
    Wireless LAN Range (m) max. 100
    Wireless LAN Type 802.11a/b/g/Draft-N
    Ethernet network 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Integrated Bluetooth(Version) Bluetooth® V2.0
    Bluetooth Range(m) EDR
    ÖLÇÜLER VE AGIRLIK

Derinlik 270.9 mm
    Yükseklik 520 mm
    Ağırlık 4.5 Kg
    Genişlik 44.1 mm
    GÜÇ KAYNAGI

Voltaj AC 100-240V
    Güç Kaynağı Harici
    Frekans 50-60 hz
    arayüzler

4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps 1
    DC in 1
    Memory Stick™ Slot 1
    Memory Stick Slot Type 1
    SD Card Slot 1
    Microphone Jack 1
    RJ-11 Direct Port (Modem) *
    RJ-45 Direct Port (Network) 1
    USB Speed High speed
    USB Port (quantity) 3
    USB Version 2.0
    USB Connector Type A
    VGA Connector for Monitor 1
    HDMI 1 x HDMI-out (supporting 1080p/1080i signal format)
    Audio out Type(s) Stereo Headphones/Speakers Jack
    Express Card Slot 1
    TEKNİK DESTEK VE SERVİSIL

Teknik Destek & Servis
    2 Yıl Garanti

Nakliye
    Nakliye Ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 17 Kasım 2009; 8:47:19 >

• peki güzel de telefon açıp stokta varmıymış diye sordunuz mu?
  • "Hemen Al" seçeneği yok. "Sipariş ver" var. Klasik İB mantığı. Hiç zannetmiyorum temin edebileceklerini.
  • belki vardır ama ib ile ilgili başlık açarken iki kere düşünmek lazım.
    adı üstünde ib..
  • İB falan ama sonuçta fatura kesecekler ve tuş takımını TR yapacaklardır.. arayıp sordum ellerinde 1. parti nin bittiğini ama 2 hafta içinde yeniden stokta olacagını söylediler. ben sadece direk GG de benzer ürünü faturasız 4350 usd ye satmaya çalışan uyanıklar varken İB den almayı daha mantıklı buldugum için yazdım.. herkese iyi forumlar..

http://urun.gittigidiyor.com/TOSHIBA-QOSMIO-X505-SERISI-turkiyede-yok_W0QQidZZ21963547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 17 Kasım 2009; 9:30:10 >
  • çözünürlüğü bu fiyat için çok düşük, ben 1920x1080 sony laptop'a 1500 TL vermiştim 1.5 sene önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

çözünürlüğü bu fiyat için çok düşük, ben 1920x1080 sony laptop'a 1500 TL vermiştim 1.5 sene önce.

aynen katılıyorum bencede 18.4" için 1920x1200 yada 1920x1080 çözünürlüğe sahip olmalıydı. aynı modelin 64gb ssd + 6gb ddr3 ram ve 1920x1080 çözünürlüklü versiyonunda fiyat daha cok ucmuş.. 4385tl nakit fiyat..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Qosmio_X505-Q850-TOSHIBA-DUNYASI,11218.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatih, bu ürün stokta yok. Sen İB'i arayıp ne sorarsan sor onların söylediklerine inanma. Stok bitmişmiş te tekrar gelicekmiş miş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 17 Kasım 2009; 13:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Fatih, bu ürün stokta yok. Sen İB'i arayıp ne sorarsan sor onların söylediklerine inanma. Stok bitmişmiş te tekrar gelicekmiş miş...

Y550 yi sormuştum 2 hafta dediler son 1 haftası kaldı hayırlısı
  • quote:

Fatih, bu ürün stokta yok. Sen İB'i arayıp ne sorarsan sor onların söylediklerine inanma. Stok bitmişmiş te tekrar gelicekmiş miş...

aynen katılıyorum. ib ile ilgili düşüncem şudur: mağazasına gidip gördüğün şeyi aklına yatarsa alırsın, internet sitesinde stokta var ise alırsın.
    diğerleri şaibe..
  • Arkadaşlara katılıyorum. Hiçbir ürünün fiyatı için İB sitesini baz almıyorum ben. Stokta olmayan ürünleri uygun fiyatlı gösterip fiyat arama motorlarında üst sıralarda görünmeye çalışıyorlar. Ben daha bugüne kadar İB den şu ürünü çok uygun fiyata aldım diyen birisini görmedim. Gören varsa beri gelsin.
  • ben varım 4 yıl önce vaio tx1 piyasada 2650-2700dolarken ben 1900dolara almıştım oradan
  • Öncelikle bu toshibalar amerikada daha yeni çıktı İB bilmem ama amazon da ne varsa kopyalamış koymuşlar ordaki ürünler internet sitesinde olduğu için stokta var anlamına gelmez o İB deki fiyat ve ürün özellikleri BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR öncelikle bu toshiba ürünü türkiye toshibada yokki eee ozaman gittigidiyor.com daki fiyatlar baz alınmamalıdır amaç faturalı türkiye garantili ürünlerin uygun fiyatları bulmaktır. İB zaten sipariş ver diyor yani ellerinde yok. Boşuna aksiyon yaratmayalım.

Bu ürün amerika da özel kampanya ile newegg.com $1349.99 dolara satıldı.

buda linki kampanyası bitti ama gine fiyatı en ucuz 1399 dolar

http://www.techbargains.com/news_displayItem.cfm/183461?r1=1

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Y550 yi sormuştum 2 hafta dediler son 1 haftası kaldı hayırlısı

kesin gümrükde bir sorun çıkar.. çok ümitlenmeyin derim..
  • istanbul bilişim bu yaptığından ne zevk alıyor bilmiyorum ama sitesindeki piyasaya göre uygun fiyatlı hangi ürünü sorsam stokta yok gelecek vs. diyor ama ürün gelmiyor vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

ben varım 4 yıl önce vaio tx1 piyasada 2650-2700dolarken ben 1900dolara almıştım oradan

İstisnalar Kâideyi bozmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

istanbul bilişim bu yaptığından ne zevk alıyor bilmiyorum ama sitesindeki piyasaya göre uygun fiyatlı hangi ürünü sorsam stokta yok gelecek vs. diyor ama ürün gelmiyor vs...

zevk demeyelim de uyanıklık diyelim. fiyatı duyup/görüp mağazaya ya da internet sayfasına giden, arayan müşteri bir defa dükkana girdi demektir.
    ondan sonra orda gözün başka birşeye takılır alırsın, adam seni başka modele ikna eder alırsın, hanımın kardeşin kel alaka birşey görüp canından bezdirir alırsın. alırsın da alırsın.
    sen dükkana gir de o alma ihtimalin bile adamlara yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

Öncelikle bu toshibalar amerikada daha yeni çıktı İB bilmem ama amazon da ne varsa kopyalamış koymuşlar ordaki ürünler internet sitesinde olduğu için stokta var anlamına gelmez o İB deki fiyat ve ürün özellikleri BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR öncelikle bu toshiba ürünü türkiye toshibada yokki eee ozaman gittigidiyor.com daki fiyatlar baz alınmamalıdır amaç faturalı türkiye garantili ürünlerin uygun fiyatları bulmaktır. İB zaten sipariş ver diyor yani ellerinde yok. Boşuna aksiyon yaratmayalım.

ellerinde olan ürünlerin fiyatı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

Öncelikle bu toshibalar amerikada daha yeni çıktı İB bilmem ama amazon da ne varsa kopyalamış koymuşlar ordaki ürünler internet sitesinde olduğu için stokta var anlamına gelmez o İB deki fiyat ve ürün özellikleri BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR öncelikle bu toshiba ürünü türkiye toshibada yokki eee ozaman gittigidiyor.com daki fiyatlar baz alınmamalıdır amaç faturalı türkiye garantili ürünlerin uygun fiyatları bulmaktır. İB zaten sipariş ver diyor yani ellerinde yok. Boşuna aksiyon yaratmayalım.

1399$ A satılabilir. ben 2-3 sitede 1449$dan görmüştüm.. sonuçta buraya gelirken üstüne bin türlü vergi biniyor. birde bu ürünlerde talep daha az oldugundan taneyle getirilir ve ürün başına masraf artar.. eğer İB gerçekten dediği fiyattan getirirse , TR de bu ürünün benzeride olmadagından sıcak fırsat olur..

• valla beleş verseler ben bi daha ib nin mağazasına girmem 2 hafta ürün bekledim en sonunda outlet ürün tavsiye ettiler gidip direk laptop'ımı cevahir teknosadan aldım mutluyum. adamlar mağazada bana sony vaio gösteriyolar bu dha ii felan sanki ben bilmiormda gri renkli laptoplardan nefret ederim adam hala önerioda önerio :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.