Şimdi Ara

▓▓ Toshiba Qosmio Q898 (Satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sahibinden.com aracılığıyla satılmıştır

Amerika'dan almış olduğum ve çok temiz kullanılmış olan Toshiba Qosmio X505 Q898 model dizüstü bilgisayarımı tekrar yurtdışına çıkacağım için satıyorum.

Her türlü oyun ve uygulamayı rahatlıkla çalıştırabileceğiniz tam bir oyun / multimedia bilgisayarıdır. 4-5 sene kullanılabilecek temizliktedir. Kutusu hariç tüm aksesuarları eksiksizdir. Cihaz fotoğraflarını ve Windows 8 Pro'dan aldığı puanlamayı ekte bulabilirsiniz.

Bu laptop'u Amerikadan xxxx dolara aldım, faturası duruyor. Bulabildiğim sıfır fiyatları fikir vermesi ve ne kadar uygun bir fiyata sattığımın anlaşılması için aşağıda veriyorum. Sizinde bulduğunuz fiyatlar olursa memnuniyetle buraya eklerim:
    http://www.toshibalaptoptr.com/toshiba_laptop_qosmio_x505_q898.htm
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/toshiba-qosmio-x505-q898-3999-tl-36626052
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834214053

+++ Cihaz'a yetkili servisinde xxx TL'ye orjinal Türkçe klavye taktırdım. İngilizce klavyesinide saklıyorum ve alıcıya vereceğim.

+++ Microsoft sitesinden satın aldığım ve bu laptop'ta aktive edip kullandığım Windows 8 Pro lisansını da alıcıya vereceğim. Ayrıca zaten Laptop'ta Windows 7 lisansıda kendinden var.

Fiyat XXXXTL.

İstanbul'da elden teslim, diğer illere nakit EFT ile kargo yapılır.
    Takas düşünmüyorum, lütfen teklif etmeyiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EKRAN: 18.4" 1080P TruBrite LCD Ekran (1920 X 1080) (cihazda çok kaliteli bir samsung panel kullanılmıştır)

İŞLEMCİ: Intel Core i7-740QM 1.73 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci

RAM: 6 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram

SABİT DİSK: 64 GB SSD HDD + 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD

EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GTX 460M 1,5 GB Paylaşımsız Ekran Kartı

İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)

SES ÇIKIŞI: Harman Kardon

Optik Okuyucu : Bluray Combo drive

BATARYA SÜRESİ: 3.5 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)

WEBCAM: Var

NETWORK: RJ45-ETHERNET: 10/100/1000

WIRELESS LAN: 802.11 b/g/n

BLUETOOTH:Var

ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK
    DERİNLİK: 294 mm
    YÜKSEKLİK: 41-46 mm
    GENİŞLİK: 442 mm
    AĞIRLIK: 4.5 Kg

ARAYÜZLER
    DC-IN: 1
    USB (2.0): 3
    E-SATA: 1
    HDMI:1
    VGA: 1
    IEEE 1394: 1
    KART OKUYUCU: 1
    EXPRESS CARD SLOT: 1
    MİKROFON GİRİŞİ: 1
    KULAKLIK ÇIKIŞI: 1
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 4 Mayıs 2013; 0:50:23 >

• ekran boyutunu ve ssdyi düşünürsek fiyatı gerçekten çok iyi lakin ürünün nezaman alındığını ,yani nekadar kullanıldığını yazmamışsınız.
  • Ürün iki seneliktir, fotoğraflardan da görüldüğü gibi az kullanılmış ve temiz durumdadır.
  • arkadaşı tanımıyorum ama cihaz büyük ekran ve ekran kartı gtx 460m ekran kartı ve şimdiki oyunları oynatacak bir ekran kartıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

arkadaşı tanımıyorum ama cihaz büyük ekran ve ekran kartı gtx 460m ekran kartı ve şimdiki oyunları oynatacak bir ekran kartıdır.

Yorum için teşekkürler.

Aynen dediğiniz gibi güçlü bir ekran kartına sahip, oynadığım tüm oyunları en yüksek ayarlarla oynuyorum.

Bu arada 18.4'' ekran bu laptop'un en can alıcı nokrası, açıkçası benim laptop alırken temel filtrem bu oluyor. Küçük ekranlarda oyun oynamak, film seyretmek ya da internette gezmek hiç zevkli olmuyor. Ancak bu ekran boyutunda ki laptop'lar ya Türkiye'de bulunmuyor ya da çok fahiş fiyatlara satılıyor.
  • 18" bir cihaz arıyordum. Cihaz çok hoşuma gitti fakat şu ethernet sorunu ve işlemcisinin 3630QM den düşük olması beni biraz soğuttu. Takip ediyorum. Fiyat inerse düşüneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkant1

18" bir cihaz arıyordum. Cihaz çok hoşuma gitti fakat şu ethernet sorunu ve işlemcisinin 3630QM den düşük olması beni biraz soğuttu. Takip ediyorum. Fiyat inerse düşüneceğim.

Ethernet girisi gerekliyse pcmci gigabit ethernet kart kullanilabilir. Fiyatlari 50 tl civarinda.

Fiyat konusunda ise bu ayarda daha ucuz 18.4 inch daha ucuz bir laptop bulmaniz imkansiz. Forumda cok ikinci el alim yaptigim icin urun satarken alici olarak yaptigim gibi fiyat arastirmasi yapip en dusuk fiyati vermeye calisiyorum. Bu ilan icin cok daha dusme sansim olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite P755-10J
    12 yıl önce açıldı
    Lenovo IdeaPad S145-15AST
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat düştü, bundan sonra hiçbir indirim yapılmayacaktır.
  • ben olsam bu fiyata satmazdım daha pahallıya satardım fiyat baya iyi gerçekten:p
  • ekran mat mı parlak mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: One~

ekran mat mı parlak mı oluyor?

Ekranda parlak Samsung Full HD modül bulunmaktadır. Ancak ilandaki spec'te yazılı olduğu gibi Toshiba'nın kendi yansıma azaltma teknolojisi olan TruBrite özelliğine sahiptir.

http://www.toshiba.eu/innovation/workshop.jsp?WORKSHOP_ID=EXP-2005-10-TruBrite-EN
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

işlemci en önemlisi ekran kartı upgrade şansı var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: One~

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

işlemci en önemlisi ekran kartı upgrade şansı var mı hocam?

Laptop alıp işlemci ekran kartı değiştirerek ekstra masraf yapmanın mantığı nedir? Farklı bir konfigürasyon arıyorsanız o laptop'u direk almanız daha uygun fiyatlı olur.

Ayrıca bu laptop ile mevcuttaki tüm oyunlar son ayarlarla oynanıyor upgrade edilecek bir yanıda yok.
  • Bu fiyata asla kaçırılmayacak bir laptop. Laptop'um olmasaydı hiç düşünmeden hemen alırdım.. Alacak olan şanslı kişiye şimdiden hayırlı olsun.
  • bir alt yapılandırılmasını kullanıyorum kesinlikle tavsiye....
  • Ethernet portu tamir edilmiştir. Artık cihaz kusursuzdur. Deneyerek alınabilir. İlk mesaj güncellenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar takipteyim ethernet portunu yaptırırken çihaz açıldı mı nasıl oldu acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK PRINCE

Hayırlı satışlar takipteyim ethernet portunu yaptırırken çihaz açıldı mı nasıl oldu acaba ???

Olay aslında çok komik. Kendim bir iğne ile 10 sn'de tamir ettim. Cihazı açmadım. Problem ethernet portunun içindeki minik soket tellerinden sadece birinin alta yatmış olmasıymış, dolayısıyla içine bir ethernet fişi takıldığında sadece o tel temas etmediği için ethernet çalışmıyormuş.

Akşam bunu görmek çok zor, dün akşam bu porta bakarken pek birşey seçemedim ama bir ampul yandı kafamda. Ama emin olmadım, sabah gün ışığında bakarım dedim. Sabah bakınca olayın tahmin ettiğim gibi olduğunu görüm ve minik bir dikiş iğnesiyle o teli yukarı çektim. Sorun çözüldü :) Laptop'a şimdi kablo çektim ve wireless'ı kapttım. Şu an ethernet üstünden bağlı olduğum internet vasıtasıyla yazıyorum.

Yani açıkçası bir senedir sadece wireless kullanıyordum ve bunu daha önce neden akıl etmedim diye kendimden utandım bugün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Mayıs 2013; 21:52:09 >

• Dostum olması iyi olmuş son olarakta sana zahmet pc de ne kuruluysa windows puanlamasını print screen yapıp eklersen süper olur hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK PRINCE

Dostum olması iyi olmuş son olarakta sana zahmet pc de ne kuruluysa windows puanlamasını print screen yapıp eklersen süper olur hayırlı satışlar...

İlk mesaja eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 2 Mayıs 2013; 12:46:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.