Şimdi Ara

toşhiba pc tamir edilmezmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • toshiba marka bir leptabım var ve 1 aydır koca istanbulda tamirci dolaştırıyorum ama hepsi yaparız diye alıyolar birkaç gün parça bekliyolar sonra yapamıyoruz diyolar.



  • Hocam genelde lap top tamiri zahmetli bir iştir belkide uğraşmak istemiyorlardır nacizane fikrim.
  • selam

    sayın arkadasım bazı notebookların sıfır yedek parcaları bulunmayabılıyor eger bu 2 seneden eskı ıse .tek caresı 2. el yerlerden parca temını etmek ızmırde bole yerler mevcut ,daha gecen hafta notebook umun lcd data kablosu arızalanmıstı yenısını bulamadım 2. el olarak buldum taktım calısıyor.Tek sorun hangı parca arızalı onu tamırcı bulup 2. el parca satan yerlerı arastırmak.Ben arızalı parcayı buldum, ınternetten marka model arızalı parca ısmını yazıp ole buldum.Yoksa servıslerde parca bekleme, yok gelmedı soylemlerıyle karsılasabılırsınız.

    not= parcayı telefon ıle ellerınde olup olmadıgını sordum.Almaya gıttıgımde sasırdım ne arasanız var. burayı bır ınceleyın bu gıbı 2. el yedek arca satan yerler ıstanbulda mutlaka vardır

    http://www.karunpc.org/index.php?route=product/category&path=59

    saygılar




  • walla yalan söylemiyeyim şu ana kadar 7 tane notebook tamir ettim. 2sinde power butonu arızalıydı. 2sinde usb soketini değiştirdim kalan 3ününde power soketinde arıza vardı bende çakma soket ile değiştirdim adaptöründe soketini bu uyarladığım sokete göre kesip değiştirdim ve 100de 100 başarı sağladım hala daha kullanıyolar. sorunu ne senin pcnin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.