sniper ghost warrior 2 pc sadece bu oyunda kapanıyor cod 4-6-8 ,pes 13,nfs mw2 bunlarda sıkıntı yok .kasma flanda olmuyor ama biraz ısınıyor 10-15 dk ya kapanıyor Özellikleri: TOSHIBA Model SATELLITE L855-16r Toplam sistem belleği miktarı 8,00 GB RAM Sistem türü windows 7 ultimate 64 bit İşlemci çekirdek sayısı 2 Görüntü bağdaştırıcısı türü AMD Radeon HD 7670M Toplam kullanılabilir grafik belleği 5865 MB Ayrılmış grafik belleği 2048 MB Ayrılmış sistem belleği 0 MB Paylaşılan sistem belleği 3817 MB
Hiçbir fikrim olmamasına rağmen oyunda sorun var belli bende Sniper GW2 oynadım bitirdim ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Fanların Tozunu Temizle Fanlar Çok Tozlanırsa Yavaş Döner Ve Soğutmaz PC Kapanır Kuzenimin Başına Gelmişti 15 dk bir kapanıyordu pc
Toshiba Satellite L855/L855D kullanıyorum , 40 mb lık demoda bile ısınıp kapanmıyor , gariptir ki Metro 2033 , Fifa gibi oyunlarda kapanmadan oynayabilirken birçok oyunda bilgisayar kapanıyor , kafayı yemek üzereyim , soğutucu olmasına rağmen bu kadar çabuk ısınıp kapanması insanı sinir ediyor.