Şimdi Ara

Toshiba nın İsmine O kdr Para verilir mi yoksa datron mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sadece kucuk bi sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim . sizcehttp://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4952 mu alınmalı yoksahttp://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3549 mu :D

• o meblağlara çıkabiliyosan kesinlikle dell 1520 yi öneririm

soruna gelince toshibanın ekran kartı daha iyi ekran kartları fiyatı çok etkiliyor
  • Tartışmaya gerek bile yok bence.

Kesinlikle Toshiba a100-599 diyorum.Tabi +1gb ram

Pcdepoya bak orada daha ucuz biz arkadaşa 2025e aldık.Dolar düşsün bir tane daha aalacaz oradan...
  • Monitörler açısından toshiba bariz fark göstermiyor bana göre ekran kartı yüzünden datron almalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_C@BB@R

Tartışmaya gerek bile yok bence.

Kesinlikle Toshiba a100-599 diyorum.Tabi +1gb ram

Pcdepoya bak orada daha ucuz biz arkadaşa 2025e aldık.Dolar düşsün bir tane daha aalacaz oradan...

Sadece RAM farkı yok ama fsb lerde de datron önde.
  • başka tavsiyesi olan varsa lutfen yazsın. her turlu tavsiyeye açığım makine muh de okuyorum . o cad programlarında rahat etceğim beni okul bitene kdr idare edebilceğim (4 yıl ) bi laptop dusunuyorum.lutfen yardım
  • bi sorum daha olcak. işlemcileri arasında ne fark var. bu santa rosa ne oluyo. hangisinin işlemcisi daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teknosa mı tövbe bi daha!
    10 yıl önce açıldı
    s
    5 yıl önce açıldı
    Bu laptop ne kadar eder?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu saaten sonra santarosa olmayan bi model alma derim.dell iyi acer olabilr
  • toshibanın sadece ismi yokki boş bir söz kesinlikle
  • santarosa nın ne farkı var
  • 1 wireless hızı 5 kat cekim alanı da 2 kata kadar fazla
    2 turbo memory bil.yuzde yırmı otuz hızlandıro(acılırken falan sadece visada ama) DESTEKLİO
    3daha düsük pil tüketimi (tam emin değilim bazı arkadaslar yine muhalefet olabilirler ama yuzde otuz diye biliyorum pili yuzde otuz uzun kullanıyosun.

önemli +ları bunlar bnce bi kac artısı daha var ve yenisi varken nedn eskisini kullanacaksın yeni cıkan herseyi bu flatforma göre cıkaracaklar sonucta
  • datron kullanıp da memnun olmayan var mı. ayda datron konusunda kotu duyumları olan servisinden fln da kusku duyuyorum
  • Benim bu güne kadar gördüğüm (yakından kurcaladığım) bir iki datron modelinin kasaları ve klavyeleri hoşuma gitmemişti.Fan sesi rahatsız etmişti.Öyle ahım şahım bir kalitesi yok.Ben 4 yıl önce aldığım fujitsu siemens amilo 1840 d bir laptop kullanıyorum.Şimdi fujitsuları pek sevmiyorlar galiba ama benim laptop canavar gibiydi.Teknoloji olarak o datronlar benim emektardan ileri olmalarına rağmen ne yazık ki eline su dökemeyecek durumdaydılar.

Şimdilerde DELL inspiron 1520 düşünüyorum.Tabii ki 2048 ram ve 8600GT ekran kartlı olan modelini.

Toshibaların kaliteleri ve estetiği gerçekten çok güzel.Laptop piyasasının lokomotif markalarından.Doğal olarak fiyatında marka farkı oluyor tabii.bunula birlikte 4 yıldır donamım olarak ise şimdiye kadar beni çok tatmin eden bir toshiba göremedim.Özellikle ilgi alanıma giren 15.4 inç satellite serisinde hep bir şeyleri eksik kalıyordu.Şimdi en son çıkan santa rosa platformunda da öyle.Ama donanımını yeterli bulan için bir toshiba son derece kaliteli.

Gidin bir datronun kasasına-klavyesine bakın bir de toshibanın kasasına-klavyesine bakın.Yani bariz fark var arada.Diğer yandan hiç bir model laptop öyle bir kalemde silinecek kadar kalitesiz yapılmıyor.Firmalar belli bir kalite standartı kullanıyorlar.Ama buradaki kullanıcıların standartı ve çıtası biraz daha yüksek olduğu için kolay kolay beğenilmiyor herşey. :)

• sizce bu datronun ekran kartı nasıl yorumlarınızı bekliyorum . öte yandan datron konusu acılmış. orda inanılmaz övülmüş. burda ise tam tersi söyleniyor.. :P
  • bunun ekran kartı paylaşımlı onu da merak ediyorum. anlayamadım.turbo cache yazıyor ama
  • Datrondan vazgeçme a100 -599 biraz zamanın gerisinde kaldı .Sen datron al.
  • kötü yorum yapanların hepsi datron sahibi
    fazla kişi almasın datronu da biz özel olalım diye düşünüyoruz
  • bende datron kullanıyorum şimdi kardeşime verdim
    kötü yönleri
    1 ses çok zayıf msn duymak çok zor
    2 kasa zayıf
    3 tuş takımı kalitesiz
    iyi yönleri
    fiyatı makul vede gercekten fiyatının hakkını fazla fazla veriyor aynı
  • 2300 Lira sınırında Kesinlikle Dell 1520 T7300 --- İşlemcilerini+ekrankartını ve özelliklerini incele,zaten anlıyacaksın
    SANTAROSA CORE 2 DUO T7300-2.0GHZ-2048MB -160GB-15,4"-DVDRW-256MB 8600GS-WVPRE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 28 Ağustos 2007; 0:01:25 >
  • Sony desen markaya para vermeni anlarımda Toshiba öyle değil.MArka+Kalite+Donanım+Stabilite.Laptopu alıp sorunsuz kullanmak istiyorsan,kafan rahat olsun istiyorsan Toshiba derim.Datron hiç kullanmadım,güzel olabilir ama Toshiba varken de Datron a falan pek bir laf düşmez diye düşünüyorum ben.Hadi kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.