Şimdi Ara

TOSHIBA M70-215? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
43.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toshıba lapropta 1 numara bence tabıkı ozellıklerde onemlı ama laptopda toshıba baskasını aramaaaa:))))))))))))bende toshıba var senın kadar olmasa sl10 205 ıdare eder
  • Arkadaşlar M-70 215 aldım acayip memnunum. Ram yükseltmesi yapmak istiyorum. Gerçi yeterli ama ben desktop'ımdaki hıza alıştığımdan bana biraz yavaş geliyor. Ekrandaki göz kırpma olayı için servise götürdüm. Ancak herhangi bir problem bulamadılar. Kullanma kılavuzunu incelerseniz yüksek kalite lcd ekranlarda bu tip hatalar zaman zaman olablir diyor. Kaldık i sık olan bir şey degil çok nadiren oluyor. Express Media Player CD'sini vermemesi tabii ki Teknosa ve Toshiba'nın hatasıdır ancak bunun çaresi oturulan yerde bu şirketlere sinirlenmek degil tüketici hakkımızı kullanarak bu programı istemektir. Ben öyle yaptım. Ülkemizde maalesef satışını yaptığı ürünün özelliklerini hiç bilmeyen pek çok satıcı ve mağaza var.

Ben birşey öğrenmek istiyorum, m 70 215 HD To Go özelliğine sahip midir degil midir? Bana öyle diye satıldı, ancak Toshiba'yı aradım hayır dediler. Fakat gene de emin olmadıkları için biz size dönelim dediler. Maalesef durum bu..

Sevgiler............

• Kesinlikle bu modelde HD To Go yok

Bilmeyenler İçin HD TOGO –

Toshiba “Basic HD Readiness” (Temel HD Uyumluluğu) teknolojisi ile taşınabilir bilgisayar dünyasını buluşturuyor. “Temel HD Uyumluluğu” WMV içeriklerinin High Definition kalitesi ile izlenebileceğini ifade ediyor. Aşağıdaki logo entegre geniş ekran özelliğine sahip bir Toshiba Dizüstü Bilgisayarının 720p WMV video tekrar çalma işlemini saniyede 24 kare hızında görüntüleyebileceğini gösterir.

quote:

Orjinalden alıntı: Tokyo2006

Arkadaşlar M-70 215 aldım acayip memnunum. Ram yükseltmesi yapmak istiyorum. Gerçi yeterli ama ben desktop'ımdaki hıza alıştığımdan bana biraz yavaş geliyor. Ekrandaki göz kırpma olayı için servise götürdüm. Ancak herhangi bir problem bulamadılar. Kullanma kılavuzunu incelerseniz yüksek kalite lcd ekranlarda bu tip hatalar zaman zaman olablir diyor. Kaldık i sık olan bir şey degil çok nadiren oluyor. Express Media Player CD'sini vermemesi tabii ki Teknosa ve Toshiba'nın hatasıdır ancak bunun çaresi oturulan yerde bu şirketlere sinirlenmek degil tüketici hakkımızı kullanarak bu programı istemektir. Ben öyle yaptım. Ülkemizde maalesef satışını yaptığı ürünün özelliklerini hiç bilmeyen pek çok satıcı ve mağaza var.

Ben birşey öğrenmek istiyorum, m 70 215 HD To Go özelliğine sahip midir degil midir? Bana öyle diye satıldı, ancak Toshiba'yı aradım hayır dediler. Fakat gene de emin olmadıkları için biz size dönelim dediler. Maalesef durum bu..

Sevgiler............

• quote:

Orjinalden alıntı: longjohnuo

TOSHIBA NOTEBOOK almayı düşünen bütün arkadaşlar, TEKRAR DÜŞÜNÜN.
    Toshiba'nın teknik servisi rezalet, müşteri hizmetleri tam bir kabus. Kendi paranızla eziyet çekmek istemiyorsanız Toshiba notebooktan uzak durun. Ben böyle bir hata yaptım.

Dünyanın parasını verip işlerimizi yapabilmek için bilgisayar alıyoruz...teknik servis hizmeti iyi mi, müşteri memnuniyetine önem veriyor mu diye firmayı en azından internetten bir araştırmadan böyle bir yatırım yapmayalım. Ben notebook'umu teknik servise verdim haftalardır orada, müşteriyi zor durumda bırakıyorlar. Bütün işlerim yarım kaldı. Callcenter'ı aramaktan yoruldum.
    Web'de araştırdığımda ne kadar çok sorunlu Toshiba notebook müşterisi olduğunu gördüm. Keşke paramı başka bir markaya yatırsaymışım. Uyarımı dikkate alın.

İyi de ne alalım..Diğer markalarda her şey dört dörtlük mü..
    Toshiba laptoplar en iyi laptop markalarından biri olarak kabul edilir..
    Bende bi tane Toshiba laptop var. 1.5 sene oldu alalı..Gayet güzel çalışıyor.Servisle pek işim olmadığından sıkıntı çekmedim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 13 Haziran 2006; 1:45:39 >

• arkadaslar sıze bırsey sorucam lutfen yardımcı olun.bendede toshıba m70-215 modelı var.bu modelde acaba bluetooth ozellıgı var mı?varsa nasıl kullanabılırım?
  • arkadaslar bıde bısey sorucam sıze bende bu m70-215 modelı var.bunda needfor speed most wanted ı yukledım.en dusuk ekran grafıgınde bıle kasıyoduu.bu normalmı?yapmam gereken bıseyler varmı yoksa??yardımcı olursanız sevınırım:-)
  • Bu modelde bluetooth özelliği yok ama bir bluetooth dongle alarak bu özelliği kazandırabilirsin Örnek Dongle :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=319&productid=bd23789

quote:

Orjinalden alıntı: ali_G

arkadaslar sıze bırsey sorucam lutfen yardımcı olun.bendede toshıba m70-215 modelı var.bu modelde acaba bluetooth ozellıgı var mı?varsa nasıl kullanabılırım?
  • Kesinlikle normal değil. hhcihan kardeş'in açmış olduğu bir konu vardı ve orada kendisi need for speed'i kurup rahatlıkla çalıştırabiliyordu. Ondada senin notebook'tan var. Eğerki makinanı pil ile kullanıyorsan makinan işlemci hızını düşük tutuyor olabilir. Tüm özellikleri full yapıp birde öyle dene. Kesinlikle çalıştırması lazım

quote:

Orjinalden alıntı: ali_G

arkadaslar bıde bısey sorucam sıze bende bu m70-215 modelı var.bunda needfor speed most wanted ı yukledım.en dusuk ekran grafıgınde bıle kasıyoduu.bu normalmı?yapmam gereken bıseyler varmı yoksa??yardımcı olursanız sevınırım:-)
  • cok saol arkadasımm.bide bişey daha sorucam.yukarıda dedımm gıbı nedd for speed most wanted da kasıyoo bılgısayar.en dusuk grafıkte olmasına ragmen.bu normal mı.ayrıca bendekı bu m70-215 modelının ekran kartı yukseltılebılıyoöu.yukseltılebılıyosa en ıyısının fıyatı ne kadar dır?
  • osellıklerını nasıl full yapabılırım yardımcı olursan sevınırım.daha yenıyım cunku
  • arkadaşlar merhaba,

bir kaç dakika önce foruma üye oldum. bilgisayardan çok anlamiyorum, ve esasında yoğun olarak kullandığım tek özellik de ofis programı, SPSS ve internet. yaklaşık 6 ay önce toshiba M-70 215 aldım ben de. ama çok da nedir değildir bilmeden gittim beğendim ve aldım. ancak ürünle ilgili sıkıntılar yaşamaya başladım bir de bi arkadaşımın hp marka ile karşilaştırınca verdiğim paraya çok üzüldüm. nette araştırıken özellikleri ne var yok diye forumu gördüm baştan sona okudum. ne yalan söyliyim içime su serpildi. genel olarak herkes memnun görünüyor. ben bilgisayarı aldiğimda kapali modda müzik dinleme özelliği olduğunu bilmiyordum, cd de çıkmadı zaten. ancak kulağa çok hoş geliyor. bu saatten sonra cd yi bana gönderirler mi bilmiyorum ama ben yine de toshiba satiş ofisine mail attım cd istediğime dair. müşteri hizmetlerinin telini aradım ancak bulamadım.

forum okurken bi kaç arkadaş netten göndermekten bahsettiğini gördüm programı. ben de istiyorum mümkünse. anlamadım ben

• biraz önce bir deneme yaptım. hiç bir program açık değilken 2 saat sonra bitti. bilgisayarı aldıktan 6 ay sonra bu bilince eriştim ya o da iyi

bu model sahibi olan çok arkadaş var sanirim. sizlerin ne durumda acaba pil ömrünüz merak ettim
  • bir sorum olacak bende m70 162 modeli war notebook masaüstü pc gibi değil o yüzden biraz zorlanıyorum bunun yanında gelen kurtarma cd sini kullandığımız zaman format atmış oluyormuyuz birde diski ikiye nasıl bölebilirim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
  • bende kurulum sırasında 1.seçeneği tercih etmiştim ve kaybım ne yazıkki çok büyük.partition magic pohgramı var çok iyi diyolar ama harddiskte boot sekor oluşma riski var bence riske atmaya değmez ama diğer seçeneklerle nasıl böleceğimiz konusunda bende cevap bekliyorum..
  • bende m70-162 var,görünü gayet iyi ama tabiki çok yukardan veya sağdan soldan bakınca hafif bozulma oluyor.belki ekranın güç ayarı düşüktür.İstersen Fn+F2 ile değiştirebilirsin.
  • Ben kurtarma cd sini kullanarak format attım kurulum gerçekleştikten sonra tek sürücüyle karşılaşıyosun ve verilerini kaybettiğine inanamıyorsunbenim başıma geldi ve partition magic programını kullanarak harddiskimi 2 ye böldüm.yalnız 8 den sonraki sürümleri olmasına dikkat edin.Bölünme çok basit ve sorunsuz gerçekleşiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

bir sorum olacak bende m70 162 modeli war notebook masaüstü pc gibi değil o yüzden biraz zorlanıyorum bunun yanında gelen kurtarma cd sini kullandığımız zaman format atmış oluyormuyuz birde diski ikiye nasıl bölebilirim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

• doğrudur ama buişte bir acayiplik war diyelim ki wirüs yada diğer nedenlerden dolayı windows çöktü masüstünde c ye format atıp geçebiliyorduk ama şimdi önümüzde iki tercih hakkı war ya orjinal windowsu kurup böldüğümüz disklere elveda diyeceğiz yada masaüstü pclerdeki gibi kopya windowsla yola devam edeceğizki elimizde orjinal war ken çok mantıklıdiil
    quote:

Orjinalden alıntı: cran

Ben kurtarma cd sini kullanarak format attım kurulum gerçekleştikten sonra tek sürücüyle karşılaşıyosun ve verilerini kaybettiğine inanamıyorsunbenim başıma geldi ve partition magic programını kullanarak harddiskimi 2 ye böldüm.yalnız 8 den sonraki sürümleri olmasına dikkat edin.Bölünme çok basit ve sorunsuz gerçekleşiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

bir sorum olacak bende m70 162 modeli war notebook masaüstü pc gibi değil o yüzden biraz zorlanıyorum bunun yanında gelen kurtarma cd sini kullandığımız zaman format atmış oluyormuyuz birde diski ikiye nasıl bölebilirim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

• Satellite M100-164 modeli için göreüşlerinize ihtiyacım var. Hangi marka yada model alacağım konusunda artık forumu okuyunca tamamen kafam karıştı ?
  • bilgisayarımdaki bazı sorunlar nedeniyle format atmak istedim. ve notebook la gelen kullanma kılavuzuna baktım orda önce express media player ı yüklemem gerektiği sonra da product recovery cdleriyle windows u kurmam gerektiği yazıyordu. ben de ilk önce express media player cdsini taktım 3 seçenekli menü geldi. sanırım şuanki sistemin üzerine kur, express media player ı sil ve bellek i sil gibi seçenekler vardı. bellek sil i seçtim önce sildi sonra express medi player ı yüklerken hata verdi ve bilgisayar kapandı.bunun üzerine ben de product rec. cd sini takıp yeniden başlattım multiboot tan cd yi seçtim ama hiçbirşey olmadı ekranda ipşletim sistemi bulunamadı diye hata verdi. şimdi ne yapmam gerek. başka bir cd den xp yüklesem bir sorun olur mu garanti açısından ve sürücüleri rahatça bulabilir miyim?
    bu arada notebook un modeli toshiba satellite p100-221
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.