Şimdi Ara

TOSHIBA M70-215? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
43.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende de m70-122 var ama L10-102 e göre baya sesli çalışıyor işlemci fanı baya sesli...birde ekranında göz kırpma var sanki bazen oluyor...birde bu bilgisayar değiştirildi ona rağmen bence sorunları var hala...birde bu modelde express media player yok..
  • Ben bilgisayarımı Teknosadan aldım.Alırken bu modelde (M70-215) kapalıyken müzik dinleme özelliğinin olduğunu söylediler.Denedim, bu özelliği göremedim.Sonra araştırdım.M serisinde bu özellik varmış ancak benim bilsisayarımda da express media player yokmuş.Teknosaya gittim sordum.Toshibanın sitesinden yüklememi söyleyip gönderiler beni.Toshibanın sitesine girdim,bulamadım.Yani bilgisayarımın gayet güzel bir özelliği var ve ben bence en baştan beri yüklü olması gereken bir program ve aldığım yerin beni dikkate almaması yüzünden bu özelliği kullanamıyorum. Şimdi ne yapayım ben?Sanırım daha yetkili biriyle görüşmem gerek.Alırken ilgi bol ama aldıktan sonra???
    Göz kırpma durumu benim bilgisayarda da var ancak daha önce başka marka ve model bilgisayarlarda da böyle bir şey olduğunu duymuştum.Belki bunun kötü olmayan,mantıklı bir nedeni vardır.Bu konulardan anlayan biri bizi aydınlatırsa çok sevinirim.Bir de M serisi kullanıcıları olarak şu express media player programı konusunda yardımlaşıp haberleşirsek sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluebest

Selam arkadaşlar dün akşam Teknosa'dan Toshiba M70-215 model laptopu aldım. İlk izlenimlerim mükemmel. Harika bir ekranı var malzeme kalitesi çok yüksek yanında verdikleri çanta çok şık. 4.35 saat pil ömrü olduğu yazıyor. HP Pavilion DV4254 modeli arasında gidip geliyordum. Sonuçta 100 dolar daha fazla vererek Toshiba aldım. Bu model ve Toshiba hakkında ne düşünüyorsunuz? Aynı bilgisayarı kullanan veya almayı düşünen arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

2 sorum olcak:

1-)m70-215'in ekran kartı ne ve kaç mb belleğe sahip?
    2-)m70-147 ile arasındaki fark ne?
  • evet arkadaşlar bu express media player olayı tamamen bir aldatmaca oldu bu serinin lansmanı yapılırken bu özelliklerden bahsediliyor..sonra alıyorsun birde bakıyorsun yok.soruyorsun bazı modellerinde yok deniliyor...acaba neden ilk baştan bu özelliğin bazı m70 modellerinde olduğu...birde bu göz kırpma olayını anlamadım bence kesinlikle ekran kartıyla ilgili bir sorun...arkadaşlar böyle sorunu olanlar lütfen yazsınlar ve sorunlara ortak çözüm arayalım
  • Göz kırpma derken ne kastediyorsunuz arkadaşlar???
  • Göz kırpma derken şunu kastediyoruz: 1 saniyeliğine hatta salise de diyebiliriz çok çok kısa bir süre görüntü gidip geliyor.Ama çok çok kısa bir süre...O yüzden anlatırken göz kırpmayı örnek veriyoruz.
  • Arkadaşlar express media tamamen bir aldatmaca değil! M70 sahibi olan arkadaşlar aynı markanın Qosmio modelinde olduğu gibi windows olmadan bu özelliği kullanabilirler Fakat;
    Orjinal (yani ilk yazılımla beraber)kurulumla beraber kurulmuş olması gereken bu özellik kurulmamış olabilir.)(amma çok kurulum dedim)
    Şimdi bu uygulamayı kullanabilmek için makinenizin içinden çıkan cdleri önünüze alın . yanlış bilmiyorsam 1adet recover(ürün kurtarma) 1 adet Tools(yani driverlar) 1 adette expressmedia cd si olması gerekiyor.
    Express media cd sinden makinenizi boot edin,kurulumu gerçekleştirin.Bu hdd nizde windows gibi küçük bir kurulum yapacak.
    Sonrada recovery cd nizle makinenizi tekrar kurun
    böylelikle bu özelliği kullanabileceksiniz Yalnız tabi bu işlemi yapmak makineyi sıfırlamak anlamına geliyor eğer önemli birşey yüklediyseniz yedeklemeyi unutmayın.
    Son olarak bu seri gerçekten güzel. Alan arkadaşlar iyi yapmışlar Hepsine hayırlı olsun

• Benden sadece kurtarma cd si ve antivirüs cd si çıktı :(:(
  • benden de sadece kurtarme cd si çıktı..zaten sorun orda media player cd si olsa kurulum yaparız...
  • Ne yapmamız gerek?Olacak iş değil yani bu...İyi ingilizce bilen biri toshibanın sitesinde bununla ilgili indirilebilecek bir program var mı yok mu bir bakabilir mi?Daha önce de bahsetmiştim,beni teknosadan öyle deyip gönderdiler!!!Belki gerçekten de yolu budur ne bileyim...
  • hayır ben toshiba nı sitesine baktım...forumlarını da okudum...bu cd sadece makinayla birlikte veriliyor...belki burdaki toshiba bir şeyler yapabilir..
  • Öncelikle makinenizi aldığınız yetkili satıcı ile konuşabilirsiniz . Büyük ihtimalle sizi toshiba callcentera yönlendirecekler. Eğer kutunuzun içinden express media cd nizin çıkmadığını söylerseniz size yardımcı olurlar.Ama bunu hemen yapmanızı tavsiye ederim.
    Bu cd mutlaka ürününüzle birlikte size gelmeliydi.Gelmediyse size temin etmek zorundalar
  • Aynı klansmandaki makinalar içinde en iyisi Toshiba M70-215. 1 ay boyunca 6 model inceledim ve bugün Toshiba M70-215 aldım. Diğer taraftan Toshiba marka olması nedeniyle 2. elde satışıda oldukça kolay.
  • size express media player cd si verdilermi skyth
  • bende aldım toshiba M70-215 ancak Driver CD lerini vermediler. Tecknosa'dan aldım ve açıkçası alırken sormadım
    ve acaba vermiyorlarmı yoksa banamı vermediler yada nerden temin edebilirm.
  • haftaya WN XP PRO alacağım ve programı Pro ya çevireceğim ancak Toshiba driver CD 'si yok enrden ve nasıl temin edebilirm. zaten bir önceki yazıda da belirttiğim gibi Driver CD leri çıkmadı Lütfen yardım arkadaşlar.....
  • Driverlarınızın tümünühttp://www.toshiba-tro.de/ adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.Aslında birçok modelde tools cd si çıkıyordu fakat yeni öğrendiğime göre artık sisteminizin içinde yer alıyormuş. bir bakın bakalım tools diye bir klasörünüz varmı yada tools cd si oluştur gibi bişeyler.
    Ama expressmedia cd si olmalı eğer yoksa isteyin
  • Arkadaşlar bilgisayarda 512 mb ram var ben bunu 1 gb yapmak istiyorum çünkü bunun 300-350 sini zaten xp yiyiyor hiçbişey yapmasamda. Rami yükseltmem mümkün mü acaba??
  • arkadaşlar bu laptopda ırda yani kızılötesi ve bluetoth varmı 5 in1 kart okuyucu hangi kartları okuyor.
    hoparlörleri harman kadon mu? ram yuvası 2 adet mi? ddr2 mi? paralel port var mı? sağolun yarın almayı düşünüyorum da yazan olursa sevinirim?
  • merhaba.Ben de artık M70-159 kullanıcısı olarak arnıza katıldım. Harman karbon hoparlör var.2 adet ram yuvası var. ddr2 ve paralel port ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.