Şimdi Ara

Toshiba L500-13T Kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
25.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu urunu almak istiyorum teknosada gördüm hoşuma gitti gayet guzel gözüküyor özellikleri sizce nasıl bır cihaz kullanan varmı.Maksat oyun oynamak internete girmek ve 2 3 işlemi aynı anda kasılmadan yapmak istiyorum

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 2.10 GHz. 800 MHz. 2 MB Cache Bellek T6500 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 320 GB SATA (5400rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon™ HD 4570 max 1791 MB

4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    Microsoft Windows® Vista™ Home Premium Tr / İng.
    HDMI:Var
    Bluetooth:Var

• Arkadaşım ben de yeni aldım salı günü teknosa dan.ben Toshiba A300-247 almaya gitmiştim kesin o olacaktı ama bu fiyata bu ozellikleri gorunce dönup bakmadım bile :) (A300-247 den tek eksi tarafı ses sistemiydi benım ıcın onemlı bır ozellık degil acıkcası.Bu laptopun da sesi gayet guzel cıkıyo.Bunun dısında A300 den daha iyi ozelliklere sahip bi makina.)

alalı 3 gun oldu sımdılık cok memnunum makınadan.inş boyle devam eder.hem tip hem ozellık olarak harika diyebılırım.sizlere de oneririm.şimdi xp kurmayı dusnuyorum.ama nasıl kurcam korkuyorum :)şimdiye kadar hep masaustu pc ye kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty_harry -- 6 Ağustos 2009; 21:38:54 >
  • en azından nete gırıp bakabılırler nasıl özellikleri tipi falan nasıl ustalar yardımmmm
    Motorola Moto G
    Lg 42PJ350 Plasma
    Nikon Coolpix S3100
    Codegen 2,5" 320 GB Hdd
    Samsung R520 Notebook
    Citroen Xsara II (Atiker lpg kit)
  • hadi ya
  • Alın size link :
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBSAMRXS08TR
    Fiyat bakımından özellik bakımından karşılaştırın.
    www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
    www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    İşlemci olarak da ekran kartı olarak da samsung önde. Diğer özellikler neredeyse aynı . Ve samsung daha ucuz. 200tl kadar
    Bu konu burada kapanmıştır.

• Tp olarak samsung Toshiba ile kıyaslanamaz bence.
    Charles Bukowski
  • arkadaşlar teknosadan laptop almıştım ölü piksel çıkmıştı bir tane gittim bugün adamlar değiştirmeyiz dediler. 5 ölü piksele kadar normal dediler şööle dediler bööle dediler :D Ama ben ne yaptım :D Ertesi gece usb mouse kullanıyorum diye kapatmıştım touchpadi adam baktım sıkıntı çekiyo birşeyler yapıcak yapamıyo beyefendi dedi bunun touchpadi de çalışmıyo :D fn+f9 basıp durdu touchpadi açacam diye halbuki fn+f3 tü galiba bassa ona açacak touchpadi bende çaktırmadım tabi böylelikle toshibayı iade ettiim onun yerine samsung alacam NP R-520 FS02 tr alıyorum stokta yokmuş yarın gelecek.ama 1 gece elimde kalan toshibanın bu modeli hakkında şunu söyleyebilirim. Ben bu kadar dandik bir modelini ilk defa gördüm toshibanın.hele o sesi yok mu 1 liraya satılan radyo hoparlörlerinden daha iyi ses gelir.Neyse bakalım inşallah samsungda sorun yaşamayız :D

Orijinalden alıntı: altanonat

arkadaşlar teknosadan laptop almıştım ölü piksel çıkmıştı bir tane gittim bugün adamlar değiştirmeyiz dediler. 5 ölü piksele kadar normal dediler şööle dediler bööle dediler :D Ama ben ne yaptım :D Ertesi gece usb mouse kullanıyorum diye kapatmıştım touchpadi adam baktım sıkıntı çekiyo birşeyler yapıcak yapamıyo beyefendi dedi bunun touchpadi de çalışmıyo :D fn+f9 basıp durdu touchpadi açacam diye halbuki fn+f3 tü galiba bassa ona açacak touchpadi bende çaktırmadım tabi böylelikle toshibayı iade ettiim onun yerine samsung alacam NP R-520 FS02 tr alıyorum stokta yokmuş yarın gelecek.ama 1 gece elimde kalan toshibanın bu modeli hakkında şunu söyleyebilirim. Ben bu kadar dandik bir modelini ilk defa gördüm toshibanın.hele o sesi yok mu 1 liraya satılan radyo hoparlörlerinden daha iyi ses gelir.Neyse bakalım inşallah samsungda sorun yaşamayız :D

Doğru bir tercih yaptın . Bir problem çıkmayacağına inanıyorum.

quote:

Tip olarak samsung Toshiba ile kıyaslanamaz bence.

Tipine göre laptop alıyorsan kıyaslanamaz tabi. Ama donanımsal olarak daha üstün.

• geçen gün bi tanıdıga aldık ama wireless kart driverini yüklememişler heralde bi muallak var onunla ilgili bişey var mı diye girdim konuya 2kelam edeyim o zmn
    öncelikle ekran güzel film için fln ideal ama arada bi piksel aralıkları çok gözüme batıyo gibi oluyo,toshibanın bu sözümona tr için üretilen makinelerin klavyeleri uyduruk gibi pek güven vermiyo,2tane usb var büyük bi eksi bence..ve yazılımsal olarak çok kalabalıgı toshibanın işlemlerden saydım tam20tane toshiba programı çalışıyo hiç gerek yok illa yapacam diyo kategorize et 3-5 başlık altında topla di mi..2saatte anca kendine geliyo makine eger run dan kaldırmazsanız bu luzumsuz özellikleri genel olarak idare eder daha açılacak tabi ilk günler..
  • Arkadaşlar ben teknosa kampanyasından 1000 tl indirimle aldım. tipi de çok hoşuma gitti. açıkçası samsungun bahsettiğiniz cihazından daha güzel. ayrıca numpadi var. bu benim için çok önemli bir özellik. L500 ile ilgili yorumlar nedense çok kötü ama toshibanın dizüstü piyasasında bir ağırlığı var. ayrıca 1 yıllık çalınma vs için kaskosu var. ilaveten 2 yıl uluslararası garantisi var. bu garantileri veren fazla firma yok. fiyatı da gayet makul. bir arkadaş hoparlörünün çok kötü olmasından bahsetmiş. kötü değil gayet de güzel ses veriyor. ölü pikseller için yorumlara gelince bence de 0 olmalı ama maalesef firmalar kendilerince standart koyup işin kolayını bulmuşlar. ancak ölü piksel çok övülen diğer marka cihazlarda da olabilir. kısacası cihazı 2 gündür kullanıyorum ve gayet de memnunum. illa bir kabahat bulacaksak tek kabahati windows XP driverlerinin olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: qw12

Arkadaşlar ben teknosa kampanyasından 1000 tl indirimle aldım. tipi de çok hoşuma gitti. açıkçası samsungun bahsettiğiniz cihazından daha güzel. ayrıca numpadi var. bu benim için çok önemli bir özellik. L500 ile ilgili yorumlar nedense çok kötü ama toshibanın dizüstü piyasasında bir ağırlığı var. ayrıca 1 yıllık çalınma vs için kaskosu var. ilaveten 2 yıl uluslararası garantisi var. bu garantileri veren fazla firma yok. fiyatı da gayet makul. bir arkadaş hoparlörünün çok kötü olmasından bahsetmiş. kötü değil gayet de güzel ses veriyor. ölü pikseller için yorumlara gelince bence de 0 olmalı ama maalesef firmalar kendilerince standart koyup işin kolayını bulmuşlar. ancak ölü piksel çok övülen diğer marka cihazlarda da olabilir. kısacası cihazı 2 gündür kullanıyorum ve gayet de memnunum. illa bir kabahat bulacaksak tek kabahati windows XP driverlerinin olmaması.

arkadasıma kesinlikle katılıyorum. Ürünü alalı 5 gün oldu ve herşeyinden memnunum. Acer düşünüyordum ancak L500 ün beni yeteri kadar tatmin edeceğini düşündüm. Kötüleyenleride anlıyorum, sonuçta sorunlarla karsılasıyorlar ama dediğim gibi canavar gibi çalısıyor bilgisayarım. Bi tek sorun su olabilir. 2 TANE USB girisi mevcut 4 tane olsaydı harika olacaktı. Su anda bodrumda mühteşem bir mazara karsısından size mesaj atıyorum. iYİ gÜnler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 21 Ağustos 2009; 17:43:30 >

Facebook Grubu Giriş

• 2 tane usb mi? 2 tane usb girişi var yemişim uluslararası garantisini

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

2 tane usb mi? 2 tane usb girişi var yemişim uluslararası garantisini

Yurtdışına laptopla gitmedin galiba
    Ayrıca 3 tane var. 2si sadece usb 3. sü e-SATA ve USB uyumlu giriş.
    Cihazdaki ilave no matter what garantisini de aç toshiba sayfasından oku bakalım kaç firma veriyor bu tip bir garantiyi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.