Şimdi Ara

Toshiba L500-13T Kullanan var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
25.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alp___

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda 32 bit işletim sistemi yüklü ve bende aygıt yöneticisinden baktığımda işlemcilerim 2,20 olarak görünüyor. Oysa sistemden baktığımda 2,10 yani normal olarak görünüyor. Bende merak ettim şimdi aygıt yöneticisinde neden bu şekilde gösterdiğini. Bilen varsa açıklarsa sevinirim.

Ayrıca bu Toshiba L500-13T modelini eleştirenleri bir türlü anlayamıyorum neyini eleştiriyorlar neresini olumsuz buluyorlar söylesinlerde bizde bilelim. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle öneriyorum bu bilgisayarın bir kere ısınma problemi yok arkadaşlar genel toshibaların tümünde olduğu gibi sağlam bir kasası var ısınma sorunu yok muadillerine göre tercih edilebilecek bir ürün bir kaç donanım fazla olsun diyerek bu modeli almamazlık yapmayın zira yeterli donanıma ve özelliklere sahiptir sizi üzmeyecek memnun edecek bir dizüstüdür. Aynı paralara çok daha fazla donanım istiyorsanız gidin Casper Datron gibi markalara bakın. Tüm samimiyetimle söylüyorum ben bu cihazdan çok memnunum gerek performans olarak gerek görünüm tasarım ve donanımsal özellikler olarak. Saygılarımla...

aynen bilgisayarın performansından VE tasarımından oldukça memnunum. Tabi bu göreceli bir kavram. Bilgisayardan ne beklediğine bağlı.
    32bit 64 bitten kaynaklanabilir gerçekten. 32 bit benimkide. Sizin dizüstündede T6600 yazıyormus. brus77 de t4200. brus77 kaç bit acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 5 Eylül 2009; 11:30:47 >

Facebook Grubu Giriş

• @repstar33

Vista Home Premium 64 bit
    1997 Mazda Lantis - 1,9 Benzin - 114 Hp-165 Nm
    2001 Skoda Felicia 1,3 Benzin- 68 hp - 106 Nm
  • quote:

Orijinalden alıntı: brus77

@repstar33

Vista Home Premium 64 bit

Merhaba, bende 64 bit'e geçmek istiyorum sizce nasıl performans olarak daha mı iyi avantajları neler geçmelimiyim sizce? Birde bu kurtarma dvd leri hazırlamışlardı onlar ile geçebilir miyim nasıl yapacağım bunu bana aldığım yerden söylenilen hem 32 bit hemde64 bit kurulu demişlerdi ama 32 bit kullanıyorum nasıl yükseltebileceğim hususundta fikri olan arkadaşların yardımını istiyorum. Ayrıca bu yükseltmeyi yaparsam şuanda kullandığım sürücüleri vs. hepsini yeniden mi yüklemem gerekecek vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...
  • ben de 64 bit yükleyecektim ama bazı programların 64 bit versiyonları yok o nedenle tam randımanlı olmayabilir şeklinde bazı duyumlar almıştım. acaba 64 bit yüklemiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? eğer yüklediğiniz her program sorunsuz çalışıyorsa ben de şimdi yükleyebilirim.

alp arkadaşım tüm dosyalarını yedekledikten sonra bilgisayar ilk açılırken windows boot etmeden sürekli F8 yaparsan orada recovery menusune giriyor. en altta olacaktı sanırım toshiba recovery menusu var. orada hard diskin gizli bir partitionunda olan dosyalardan vista ve driverleri yükleniyor. işte o sırada 32 ya da 64 bit seçimi istiyor. aynı bilgisayarı ilk aldığınızda kurar gibi. hatta orada partitionlar ile ilgili bir soru da soruyordu ben olanı koru ya da olanın üzerine gibisinden birşey seçmiştim.

bilgisayarı aldığım günün akşamı vista güncelleştirmelerini yaparken bilgisayar yeniden açıldığında vista bir türlü desktopu açmadı lisans problemi uyarısı verdi. kullanıcı seçimi bölümünde takıldı sadece bilgisayarı kapat yaptırıyordu. ben de F8 recovery yapmak zorunda kalmıştım oradan biliyorum. bunu neden daha önceki mesajlara yazmadın diyorsanız, bu topic ilk açıldığında makina hakkında birsürü olumsuz şey yazmışlardı. ben aslında vista ile ilgili olan bu yazılımsal olayı toshiba ya da bu makina hakkında olumsuz yorumlanmasın diye yazmamıştım. o olaydan sonra güncelleştirmeleri otomatik yapmak yerine sadece bana bildir seçeneğini işaretledim. bu şekilde geniş bir zamanımda güncelleştirmeleri yüklüyorum ve bilgisayarı restart ediyorum. böylece acil bilgisayarda işim olduğunda 10 dakika güncelleştirmeler yapılandırılıyor diye beni bekletmiyor.
    herkese iyi çalışmalar.

• selam arkadaşlar. Aygıt yöneticisinde işlemcinin olandan farklı görünmesi olayını çözdüm. Aygıt yöneticisinde görünen işlemcileri kaldırdım. Pc yi kapayıp açtım ve açıldığında T6500 olarak tanımladı. Bilginize...
  • Arkadaşlar şu ekran kartının paylaştığı ram 1,700 küsür hani. Hyper memory olayını kapatmak gibi bir şansımız var mı? Ayrıca antivirusu kaldırmıştım. tekrar nasıl kurabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brus77

Arkadaşlar şu ekran kartının paylaştığı ram 1,700 küsür hani. Hyper memory olayını kapatmak gibi bir şansımız var mı? Ayrıca antivirusu kaldırmıştım. tekrar nasıl kurabilirim.

Oyun oynamadığın zamanlarda , ekran kartına yüklenmediğin anlarda o zaten otomatik olarak 512 mb'a inecektir. Kasmana gerek yok . Antivirüsü tekrar kurmak zor, recovery ile halledebilirsin
  • arkadaşlar sormak istediğim bir diğer konu da laptop un webcamerasının neden bu kadar kötü görüntü verdiğidir. Bu gün bir mağzada a300 serisi bir notebook gördüm, fakat kamerasının üstünde aynı yazı olmasına rağmen (aynı kamera olma olasılığı) görüntü kalitesi nedeyse mükemmeldi. yanındaki Dell olmasaydı mükemmel diyebilirdim fakat dell hem daha büyük çözünürlükte açıktı hemde fark edilir derecede kaliteli görüntü sunuyordu.
  • tamamen ortamdaki ısık koşullarıyla ve kamera ayarlarıyla ilgili. dell için birşey söyleyemem.
    Oneplus Nord Türkiye Kullanıcıları

Facebook Grubu Giriş
  • Bende dün 1000 lira indirim çeki ile(Vodafone Kmp si) bu L500-13T 'de aldım (Zaten o çek olmasa teknosanın önünden bile geçmem Daha iyi konfigürasyonu biraz da ucuza alabiliyordum Ama kmp nin diger +ları bu farkı kapatıyor. Malum ADSL i iptal edicem). Aslında tercihim Samsung R520 olcakti ama stoklarda yoktu. Bunda + olarak bluetooth vardi ne kadar kullanarım o ayrı mevzu. Ama tercihimde asıl etken +1 yıl fazladan garanti vermesiydi. Laptop la defalarca sorun yasamıs biri olarak bu benim tercih sebebim oldu. Onun dışında Perf oalrak henüz yorum yapacak durumda değilim ama pek bi sorun çıkmaz işlemci işlmecidir sonuçta. Ufaktan HD bi film oynattım bi sorun görmedim. Ses kalitesi daha iyi olabilirdi ama idare etçez. Zaten HDMI var atarız sesi başka yerlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustkar -- 8 Eylül 2009; 7:53:04 >

Orijinalden alıntı: mustkar

Bende dün 1000 lira indirim çeki ile(Vodafone Kmp si) bu L500-13T 'de aldım (Zaten o çek olmasa teknosanın önünden bile geçmem Daha iyi konfigürasyonu biraz da ucuza alabiliyordum Ama kmp nin diger +ları bu farkı kapatıyor. Malum ADSL i iptal edicem). Aslında tercihim Samsung R520 olcakti ama stoklarda yoktu. Bunda + olarak bluetooth vardi ne kadar kullanarım o ayrı mevzu. Ama tercihimde asıl etken +1 yıl fazladan garanti vermesiydi. Laptop la defalarca sorun yasamıs biri olarak bu benim tercih sebebim oldu. Onun dışında Perf oalrak henüz yorum yapacak durumda değilim ama pek bi sorun çıkmaz işlemci işlmecidir sonuçta. Ufaktan HD bi film oynattım bi sorun görmedim. Ses kalitesi daha iyi olabilirdi ama idare etçez. Zaten HDMI var atarız sesi başka yerlere.

hayırlı olsun güle güle kullan. Yanlız şu anki kampanya fazladan 1 yıl garanti sağlamıyor. Yine 2 yıl garantili. Fakat ilk 1 yıl herhangi bir hasara karşı sigortalı

• beyler bu laptop ta optik ses çıkışı varmı yoksa toshıba nın en ucuz hangi modelinde var yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: mustkar

Bende dün 1000 lira indirim çeki ile(Vodafone Kmp si) bu L500-13T 'de aldım (Zaten o çek olmasa teknosanın önünden bile geçmem Daha iyi konfigürasyonu biraz da ucuza alabiliyordum Ama kmp nin diger +ları bu farkı kapatıyor. Malum ADSL i iptal edicem). Aslında tercihim Samsung R520 olcakti ama stoklarda yoktu. Bunda + olarak bluetooth vardi ne kadar kullanarım o ayrı mevzu. Ama tercihimde asıl etken +1 yıl fazladan garanti vermesiydi. Laptop la defalarca sorun yasamıs biri olarak bu benim tercih sebebim oldu. Onun dışında Perf oalrak henüz yorum yapacak durumda değilim ama pek bi sorun çıkmaz işlemci işlmecidir sonuçta. Ufaktan HD bi film oynattım bi sorun görmedim. Ses kalitesi daha iyi olabilirdi ama idare etçez. Zaten HDMI var atarız sesi başka yerlere.

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle. bu arada ankara çankayada vodafone mobile connect 3g bağlantısı mükemmel 6mbit altına hiç düşmedi hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama 3g de herkes vodafone diyor başka birşey demiyor.

• Arkadaşlar,
    Toshiba L500-13T modelindeki FN+ tuşların ne işe yaradıklarını (F1' den - F9'a kadar)
    yazarmısınız.
    tşk
  • kardeş fn ye basılı tut ekranın üzerinde menü açılır onlarda açıklamalar var. istedğin menünün üzerine FN basılı halde mouse ile git ilgili alt menü çıkar oradan artık Fn e basılı tuttmaksızın dilediğin seçimi yapabilirsin. şimdi başka bilg da olduğum için hangisi nedir sırayla yazamayacağım ama aklıma gelenleri yazayım fn+ f1 sleep f2? f3? f4? f5 görüntü out seçimi f6 parlaklığı azalt f7 parlaklığı arttır f8 wireless aç kapa f9 touchpad aç kapa olacaktı.
    2013 Peugeot 208 - 1,0 Benzin - 68 hp - 95 Nm
    2012 Cruze - 2,0 Dizel - 163 hp-360 Nm
    2008 Megane 2 Dizel 100 hp-200 Nm
  • brus hayırlı olsun toshiba win7 update mi yaptın?
    Update değil. 64 bit ultimate buldum ve formatlayıp direkt kurdum. Kesinlikle tavsiye ederim. Vista dan kesinlikle çok daha hızlı. Vista min 1,8 gb ram kullanıyodu. 7 ise 1,01 gb. Ayrıca kart okuyucu FN tuşları programı ve touchpad driveri haricinde hiçbir driveri yüklemedim. hepsini kendi kurdu. kart okuyucuyu toshibanın sitesinden indirip kurdum ve çalıştı. ama touchpad ve FN programını kurduysam da çalıştırmayı beceremedim. Belki de yalnış bişeyler yapıyorum.
  • Söz konusu bilgisayarın max ram kapasites kaç.

Usb 2 tane olmasına karşın bir arkadaş 3 adet demiş bu nası oluyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.