Şimdi Ara

TOSHİBA İ7 5500U 8gb ram amd radeon m260 2399 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatına göre iyi duruyor ne dersiniz aynı satıcının hepsiburada da 2499

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.

dahili çözünürlük : 1,366 x 768

Çöp
  • amd radeon m260, nvidia 840m muadili bir ekran kartı. Oyun için doğru bir tercih olmaz. Ama toshiba laptoplar benim için her zaman çekici olmuşlardır.

• Toshibanın tecra ve qosmio dışında modelini almıcan aslında.
    Gerçi son çıkardığı tecralarıda beğenmedim açıkcası. Evde hanıma verdiğim a9 hala taş gibi. Düşmeye sıvıya dayanıklı.

• U seri işlemci + m260 ekran kartı = Çöp

• u serisi işlemciler size göre çöp olabilir ozaman bazı kesimlere göre lap toplarda çöp hatta sizin laptopta çöpdür büyük ihtimal...

u serisi işlemcide ısınma sorunu yaşamazsın performansı ev kullanımı ve ofis kullanımı için gayet yeterlidir lap topta tutupta cad programları çalıştırıcak değil çoğu kimse lap toplarda ben oyunda oynamam oyun oynicaksam gider masa üstü sistem hazırlarım kendime pil performansıda gayet iyi u serilerinin lap top için enerji verimliliğine önem verip günlük kullanımlarda sıkıntısız performans isteyenlerin tercihi u serisi olmalı.

benim bütün işlerimi sıkıntısız çıkarıyor ne diye tercih etmiyim m serisine göre hq serisine göre yarısı kadar performans vermesi benim için çöp oldugu anlamına gelmez iş yaparken kalorifer kullanmak istemiyorum ben şahsen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 2 Ocak 2016; 22:07:59 >
  • fiyat 2 bin altında olmalı
    sırf isminden dolayı nasıl satıyorlar ben de şaşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

fiyat 2 bin altında olmalı

Yalnızca isimden olmayabilir. 2009 yılında aldığım Toshiba hala taş gibi sayılır ( boşluk tuşu uzun oyun seanslarına isyan etti sadece) Ama kardeşimim aynı sure içinde aldığı hem Acer hem de HP pert oldu. Fiyatı pahalı olabilir amenna ama çok iyi dayanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

fiyat 2 bin altında olmalı

Yalnızca isimden olmayabilir. 2009 yılında aldığım Toshiba hala taş gibi sayılır ( boşluk tuşu uzun oyun seanslarına isyan etti sadece) Ama kardeşimim aynı sure içinde aldığı hem Acer hem de HP pert oldu. Fiyatı pahalı olabilir amenna ama çok iyi dayanıyor.

O işler biraz da şans meselesi. 2008 de aldığım casper o kadar sert kullanmama rağmen hala çalışıyor kullanıyorum core2 işlemciyle ona bakarsan

• EricTheodoreCartman kullanıcısına yanıt
    hocam bence siz biraz fazla şanslısınız

3 bin tl sekmentine 950 ekran kartı m yada hq işlemcileri sadece asus casper da var. herkes asus casper kullanmak zorundamı. ben asus kullanmaktansa toshiba sony kullanırım. işim 2 sn geç hallolur. cihazda 3d kullanılmayacaksa u işlemcilerin yapmadığı iş çok kısıtlı. benim arkadaşım 4210u ile hergün 8 saat autocad kullanıyor. 2 3 tane açıyor hemde. arada bir takılıyor. kapat aç yapınca düzeliyor. ortalığı yıkacak bişey yok. 4 5 bin liraya daha tipsiz oyun bilgisayarları almaktan başka çare kalmıyor notebook ta seçenek yok bu memlekette bana kimse asus casper acer lenovo kullandıramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.

dahili çözünürlük : 1,366 x 768

Çöp

Merhaba.
    aynen katılıyorum 2bin üstüne 768p panelli laptop almak...
  • toshibaya laf yok ama bu başlıktaki L50 serisi için sorunlu diyorlardı. Bende 4 ay önce S50 serisi (i5 5500U serisi işlemcili, ati ekran kartlı) ultrabookumsu şeyden aldım. kasa kalitesi çok iyi, CS GO düşük ayarlarda 50-80 fps'de gayet yeterli olarak oynanıyor ama fan sesi artıyor (referans almanız açısından yazdım). ayrıca 2004'de alınan toshiba ite kaka bi şekilde çalışıyor..

konuya dönecek olursak bu fiyata bu bilgisayar alınmaz :)
  • http://m.teknosa.com/urunler/125032938/toshiba-satellite-l50-b-27p-gumus-notebook

250tl hediye ceki de var

• şu forumda en çok anlamadığım şey ne biliyormusunuz adam 2400 tl'lik laptop gösteriyor. Adamın biri de çıkıyor bu daha iyi diyor ve fiyatı ne kadar? 3499 TL. Sizi bilmiyorum ama 1200 tl'lik fark bana fazla geliyor. Yani bu clio alacak adama 1.16 al demek gibi bir şey. Beyler 3000 barajının üzerine çıkıyorsa adam zaten sizin gönderdiğiniz serilere ya da monsterlara bakacaktır. Birde şunu demeden geçemeyeceğim 2400 Tl bandında olup i7 ve HD olan bir bilgisayar gösterin. Yani ben o yazılarınızı okumaktan bıktım, siz çöp demekten bıkmadınız. Emin olun 3500 TL param olsa o 2400 Tl'lik laptoplara bakmam.

Öyle küçük bir isyan edeyim dedim. Lütfen daha dikkatli olun önerilerinizde.
  • superstarr1907 S kullanıcısına yanıt
    Ürün tükendi yazısını görmediniz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat ATKAYA

şu forumda en çok anlamadığım şey ne biliyormusunuz adam 2400 tl'lik laptop gösteriyor. Adamın biri de çıkıyor bu daha iyi diyor ve fiyatı ne kadar? 3499 TL. Sizi bilmiyorum ama 1200 tl'lik fark bana fazla geliyor. Yani bu clio alacak adama 1.16 al demek gibi bir şey. Beyler 3000 barajının üzerine çıkıyorsa adam zaten sizin gönderdiğiniz serilere ya da monsterlara bakacaktır. Birde şunu demeden geçemeyeceğim 2400 Tl bandında olup i7 ve HD olan bir bilgisayar gösterin. Yani ben o yazılarınızı okumaktan bıktım, siz çöp demekten bıkmadınız. Emin olun 3500 TL param olsa o 2400 Tl'lik laptoplara bakmam.

Ben dahil bi cok arkadasa tercuman oldun hocam :)

Yani notebook segment isi, kiyaslayacakdan ayni segment ya da fiyat araligina bakacaksin.

Ben sunu da anlamiyorum, oyunla isi olmayanlar 1500-2000 tl segmentine bakmali, sonuna kadR yeter. Cad calistiracam diyene herhangi harici gpu yeter. Ucuz notebooka tak ssd, baska biseye gerek yok.

Biraz oyun oynarim dersen de ekran kartina gore sececeksin biraz. Radeonun bu serisi hangi nvidia modele denk acep...

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

http://m.n11.com/qosmio-x870-14n-i7-3630qm16gb-ram2tb-hddgtx-670m-3gb-vgaw8-P89377465?cid=604001&gclid=CNf7prLui8oCFcE_GwodNxME9A

Toshibanın tecra ve qosmio dışında modelini almıcan aslında.
    Gerçi son çıkardığı tecralarıda beğenmedim açıkcası. Evde hanıma verdiğim a9 hala taş gibi. Düşmeye sıvıya dayanıklı.

NVIDIA ® GeForce ® GTX 670M

670m bence alınır bir kaç yıl daha durursa iyi para eder zaten antika diye 670 nedir ? kaç yıllık oldu

• quote:

şu forumda en çok anlamadığım şey ne biliyormusunuz adam 2400 tl'lik laptop gösteriyor. Adamın biri de çıkıyor bu daha iyi diyor ve fiyatı ne kadar? 3499 TL. Sizi bilmiyorum ama 1200 tl'lik fark bana fazla geliyor. Yani bu clio alacak adama 1.16 al demek gibi bir şey. Beyler 3000 barajının üzerine çıkıyorsa adam zaten sizin gönderdiğiniz serilere ya da monsterlara bakacaktır. Birde şunu demeden geçemeyeceğim 2400 Tl bandında olup i7 ve HD olan bir bilgisayar gösterin. Yani ben o yazılarınızı okumaktan bıktım, siz çöp demekten bıkmadınız. Emin olun 3500 TL param olsa o 2400 Tl'lik laptoplara bakmam.

Bn dell aldim 1850 liraya i7 5500u 8gb ram ve 2gb gt840m 2300mah bataryayla 8saat sarji gidiyor giram isinma kasma yok ayni rakama aldigim zaman cesper i7 4712 hq hd8 serisi bi gpu vardi ama 45watt islemci soba gibi calisiyordu yazin klima taksan yine fayda etmez ona... Masa ustunden baskasi yalan suan icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 3 Ocak 2016; 12:24:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

quote:

Bn dell aldim 1850 liraya i7 5500u 8gb ram ve 2gb gt840m 2300mah bataryayla 8saat sarji gidiyor giram isinma kasma yok ayni rakama aldigim zamn 4712 hq vardi ama 44watt islemci soba gibi calisiyordu yazin klima taksan yine fayda etmez ona... Masa ustunden baskasi yalan suan icin

Merhaba.
    Merak ettim de; 2300 mAH batarya ile akıllı telefonlar bile 3-4 saat dayanabilirke notebooj nasıl 8 saat dayanabiliyor??

• U serisi islemci sayesinde...

Kullanima gore degisiyor min 6 saat max 8 saat gidiyor bana

Ha istersen bataryaninda resmini cekeyim full sarjdada saat gostergesini koyayim asa yukari o gosterge tutuyor
    Birde 5. Nesil islemcilerle beraber intel islemci tasarimindan kaynaklanan ve hack saldirilarina karsi bilgisayari tamamen savunmasiz birakan bir acigida kapatti buda onemli bi arti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 3 Ocak 2016; 12:37:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.