Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gb ram in varsa vista kullanmaktan çekinmene gerek yok derim ben ağır kapasite çalıştırıyorsan makineyi xp ye dönmen rahatlatır ama makinenin kapasitesi yeterli
  • Benim laptop da tam 2 yıl aradan sonra ilk arızasını dün verdi.Dünden beri taktığım boş cdleri okumuyor,doluları ise boş gösteriyor.Dvd writer in sürücüsünü Toshiba'nın sitesinden güncelledim ancak bu seferde mavi ekran hatası veriyor devamlı bilgisayar.Kaldırana kadar canım çıktı,şimdi eski sürücüyü kullanıyorum ve sorun çözülmedi bir türlü.Garantisinin bitmesine 20gün var,haftaya garantiye yollayacağım.
  • iyi günler ..

öncelikle sorunumun bundan önceki sayfalarda olduğunu bilemiyorum çünkü arama yaptığımda işime yarayacak bir sonuç çıkmadı ve neredeyse 60 sayfa var okuyamadım bunu için kusura bakmayın belki önceden cevabı geçmiştir ama sorunum şu;

kablosuz bir bağlantıya bağlanıyorum ama belirsiz bir süre sonra wireless kilitleniyor, üzerine sağ sol tıklıyorum cevap vermiyor, bağlı gözüküyor ama internet kopuyor, ve bunun belirli bir süresi yok, güç ayarlarına baktım ekran koruyucu ne varsa kapadım ama onunla alakası yok , interneti kullnırken kendi kendine gidiyor, acaba nedeni ne olabilir..

Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar öteki üyeliğim silindi mecbur buradan yazıyorum :)

benim laptop un garantisi 11 kasım da bitiyor, şu anda ısınma sorunu var ve temizlik için 60ytl istiyorlar garanti kapsamı dışı deniyor, bana garanti içinde olması gerekiyor gibi geldi çünkü oyunda donma yapıyorsa bilgisayar kapanıyorsa garanti içinde olmalı

üstelik kullanıcı hatası da değil, öyle tozlu mozlu zor şartlarda da kullanmıyorum normal bir kullanıcı ortamı var

ne diyorsunuz bu duruma? ücretsiz temizlik yapan istanbul içi bildiğiniz servis var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasancemal

4 gb ram in varsa vista kullanmaktan çekinmene gerek yok derim ben ağır kapasite çalıştırıyorsan makineyi xp ye dönmen rahatlatır ama makinenin kapasitesi yeterli

Evet 4gb ram var ama oyunlarda vs daha iyi performans için xp daha iyi gibi bi yazı vardı chip'te aklıma takıldı. başka fikri olan yok mu acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 22 Ekim 2008; 15:04:27 >
  • arkadaşlar benim 847 de geçen format attım bletoth un çalışmadığını fark ettim zaten pek kuulandığım birşey değildi birde benim pil %75 %55 derken % 50 prize takılı dolmuyor yazıyor galiba pil ölmeye başladı
  • arkadaslar merhaba
    bugn harddiskmde bi sorun ortaya cıktı ve hardiskten birdenbire ses gelmeye basladı ve bilgisyar dondu daha sonra tekrar acmaya calsıtıgımda biod işletim sistemi bulunamadı uyarısı verdi.harddiski nasl kurtarabileceim yada garanti kapsamına grp girmeyeceği konusunda bi bilgisi yada tecrübesi olan arkadaslar acil cevap yazarsa çok mutlu olurum çünkü en kısa zamanda çalşır duruma getrlmesi lazm ...
    (bilgisayarı vatandn almştm.)
  • ömer sanırım bad sector oluşmuş kafa atıyor sabit diskin. darbe sonucu bad sector oluşmadıysa garantiden faydalanman lazım

bu bilgisayarı temizleme işini yaptıran var mı arkadaşlar? benden 60 ytl istediler
  • Arkadaşlar Toshiba download sayfasına yeni bir program eklemiş,Tempro bilgisayarınıza kurudugunuzda güncellemeleri
    haber veriyor ve download sayfasına yönlendiriyor
    ilgilenenler için ,http://support.toshiba-tro.de/tools/eula/info_eng3.asp
  • Arkadaşlar ben dün A100-847 mi düşürdüm ve ekran kırıldı. Toshiba yetkili servisine sordum en az 550 Ytl istiyolar.Ankara'da daha ucuza yaptıracağım bir yer bilen varmı? Bir de bizim laptopun orjinal ekranının modelini bilen varsa çok iyi olur.
  • 550 ne ya satsan bilsayarın kendisi anca 700 eder hatta o bile zor eder ayıp bunların yaptığı

bence ikinci el falan bir ekran bul ya da sadece elden ekran satanlar var, forumda da olması lazım.bulabilirsen sony ekranı falan taktır zaten üstündeki lcd de kaliteli değil ankara bilmediğim için yardımcı olamıycam
  • 2x 2gb ram alsam 667 xp sp3 de 4 gb görür mü? bi de bi kaç sayfa arkada bi arkadaş laptopun şu beyaz yerini bşiyle kaplamış çok hoşuma gitti :D nası yaptın acaba ?

DN: bzim pc gta 4 ü pek sevmio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi And Justice For All -- 6 Aralık 2008; 22:11:12 >
  • O arkadaş benim Odysseus347 idi nickim banlanmadan önce o gördüğün şey de Bauhaus tan ya da Koçtaş tan alabileceğin desenli yapışkanlı rulo :) tanesi de 3 ytl idi ben aldığımda.Aldım kestim biçtim yapıştırdım öyle.Yalnız ben de onun deri olanını arıyorum almaya niyetliysen deri falan varsa benim için bakarsın oke
  • TOSHİBA A100-847 laptop kullanıyorum

şuan makinmede 2 adet 512 mb DDR2 RAM (533 MHz) var

http://www.hepsiburada.com/kingston-2gb-533mhz-ddr2-cl4-memory-kvr533d2n4-2g/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72595
    bu ram sorun çıkartır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: And Justice For All

2x 2gb ram alsam 667 xp sp3 de 4 gb görür mü? bi de bi kaç sayfa arkada bi arkadaş laptopun şu beyaz yerini bşiyle kaplamış çok hoşuma gitti :D nası yaptın acaba ?

DN: bzim pc gta 4 ü pek sevmio

xp 64 bit ve ya vista kuracaksın xp 32 bit 3 gb nin üzerinde görmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbain

TOSHİBA A100-847 laptop kullanıyorum

şuan makinmede 2 adet 512 mb DDR2 RAM (533 MHz) var

http://www.hepsiburada.com/kingston-2gb-533mhz-ddr2-cl4-memory-kvr533d2n4-2g/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72595
    bu ram sorun çıkartır mı?

alabilirsin sorun cıkmaz garanti veriyorum sana.

• Arkadaşlar merhaba
    az önce pes oynarken bir anda ekran karardı alt bölümdeki batarya isaretinn yanındaki sarı led yanıp sönmeye basladı daha sonrada tekrar bilgisayarı acmayı basaramadım power dugmesne bastıgmda aynı sarı led yanıp sönuyo bataryayı cıkartp denedigmde hiçbi tepki alamıyorum anlaşılan yine servis yolu gözüktü:((
    bi önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum....
  • teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omercemayaz

Arkadaşlar merhaba
    az önce pes oynarken bir anda ekran karardı alt bölümdeki batarya isaretinn yanındaki sarı led yanıp sönmeye basladı daha sonrada tekrar bilgisayarı acmayı basaramadım power dugmesne bastıgmda aynı sarı led yanıp sönuyo bataryayı cıkartp denedigmde hiçbi tepki alamıyorum anlaşılan yine servis yolu gözüktü:((
    bi önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum....

kardes gecmis olsun diyorum bak bu halk arasında fısıltı gazetesi diye birsey var anladın sanırım onlara uyup toshiba kaliteli uff süper mal onun üzrine leptop yapan yok diyenlerin yüzünden toshiba aldım 1 yılda 2 defa servise gönderdimki çok temiz kullanırım ben laptopu evde kullanıyorum bataryası bitti sarj aleti bozuldu simdide ısıdan yanacak alet birdaha toshiba kesinlikle almayacağım evime giremez toshiba okadarda para verdik lanet olası alete gönder yapsınlar abi işleri ne biraz bağır çağır fırcala derim

• benim de garanti geçen ay bitti, mavi ekranlar çıkmaya başladı ama tozlanmadan sanırım

bu arada bence toshiba kötü diye birşey yok, kesinlikle şans ve güvenilirlik meselesi.benim bundan önceki benq yu zor iade etmiştim, hep de ucuz cihazlarda böyle sorunlarım oldu ama toshiba 2 senedir hiçbir sorun çıkarmadı ama şu var, tekrar alacak olsam kesinlikle paraya kıyar SONY alırım
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.