Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kullandığım bu güzel laptopum çok yavaş açılıp kapanıyo
    sağ alttaki ikonları azaltabildiğim kadar azalttım ama fazla bi etkisini göremedim sonra 2 gblık ram aldım harddiskin 50 gbı boş ama yinede hızlı açılmıyor
    sizce ne yapmalıyım

bişey daha 2 yıldır hiç sorun yaşamadığım için olsa gerek, toshibanın sitesine girip hiç güncelleştirme yapmadım acaba mutlaka yapmam gereken güncelleştirmeler var mı
  • başlangıç süresi harddiskin yavaşlığından kaynaklanıyor düzeltemezsin anca bir iki saniye farkeder uğraşsan da.en iyi çözüm benim gibi erkenden açmak makineyi ya da harddisk almak ben açıkçası SSD harddiskleri bekliyorum hala
  • Merhaba arkadaşlar benim cihazın pil i hemen hemen ölmek üzere yeni pil nerden alabilirim acaba bir de pilin en yüksek kapasitelisi kaç saat gider?
  • merhaba arkadaşlar ben de bir a100-847 kullanıcısıyım.
    Bilgisayarım olağan üstü şekilde kapandı. ve açılırken toshiba ekranı geliyor ve ardından sadece "_" bu işaret yanıp duruyor lütfen yardım edin. acil

format atamıyorum içindeki veriler çok fazla.
    Lütfen bana bir yol gösterin ama format olmasın lütfen.
    Şimdiden teşekkürler.
  • harddiskinizde bir sorun yoksa, çıkarıp başka bir laptop a takarak verilerini kurtarabilirsin
  • arkadaşlar geçen gün bilgisayarımın yavaşlığından şikayet ediyordum sonra babam ben evde yokken bir bilgisayarcı getirmiş. sağ alttakı bütün toshibanın simgelerini kaldırmış hatta bazılarınıda kapatmış şimdi haliyle önceki seferlere göre hızlı açılıyo laptop
    ama ama yine sorun var
    sorunum adam nasıl yapmışsa, parmak okuyucuyla girdiğimiz dosyaya girdirmiyor sağ tıklayıp özellikler dediğimde de bu özellik kullanılmıyor diyor
    müzik dinlerken programlardan virtual soundı tıkladığımda ses bir anda artıyor
    anlattıklarımdan adam laptopun hangi ayarlarıyla oynamış olduğunu anlayabilen var mı bu ayarları tekrar eski haline nasıl döndürebilirim?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  • başlat--çalıştır--msconfig den başlangıç sekmesindeki programları kaldırmış büyük olasılık ordan geri açman gerekiyor
  • arkadaşlar
    toshiba a100-847 laptopum var
    yeni format attım
    web cam ve bluethhoth yüklenmemiş görünüyor
    acaba hangi sürücüyü yüklemem gerekiyor,toshiba nın sitesinde werb cam sürücüsü yok baktım
    yardımcı olurmusunuz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 10 Eylül 2008; 14:42:28 >
  • Arkadaşlar benim pil tam doluyken pil iconunun üzerine gelince %101 gösteriyo :S başına böle bişey gelen varmı acaba?
    Pil de bi garipleşti 15 dk gidiyo ama bir anda oldu bi gün bir buçuk saat giden pil ertesi gün 15 dk gitmeye başladı :S
    pili değiştiricem garanti ama şu %101 işi kafama takıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

arkadaşlar
    toshiba a100-847 laptopum var
    yeni format attım
    web cam ve bluethhoth yüklenmemiş görünüyor
    acaba hangi sürücüyü yüklemem gerekiyor,toshiba nın sitesinde werb cam sürücüsü yok baktım
    yardımcı olurmusunuz lütfen

bluetooth için bluetooth stack gibi birşey olması lazım, web cami de zaten toshibanın sitesinde bulamazsın hangi markaysa onun sitesinden driverlardan indirmen gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

başlat--çalıştır--msconfig den başlangıç sekmesindeki programları kaldırmış büyük olasılık ordan geri açman gerekiyor

denedim oldu :) seçmeli başlangıçı normal başlangıç yaptım herşey halloldu
    yardımlarından dolayı odysseus arkkadaşım teşekkür ediyorum

• acil yardım

arkadaşlar bu aletten bendede var alalı 1bucuk sene oldu, ilk açtığımda şarj aleti takılı değilken pille açtığımda 5 dk sonra bilgisayar kitleniyor ve işlem yapmıyor. şarj aleti takılı iken açtığımda bi sorun yok.. Ayrıca batarya tam dolu iken kitlenmediği zamanlarda 10 dk anca gidiyor ve hemen 100de 3lük 5lik uyarısı veriyor.. bunda pili çıkarmadan şarj aletini takarak kullanmamın bi etkisi olmuşmudur bunu öğrenmek istiyorum.. donanımla ilgili bir tavsiyeniz varmıdır.. teşekkürler...

• İyigünler arkadaşlar fingerprint ile ilgili sorunum var bilgisayara format attım ve kurtarma CD si ile değil kendi XP CD'mle kurulum yaptım sonra toshiba internet sitesinden Protect Suite i indirdim ve fingerprint'i kurdum. Ancak programı çalıştırdığımda Fingerprint LOGON açılır açılmaz yanıt vermiyor program kilitleniyor. Daha sonra bu sorun beni rahatsız ettiği için bu sefer Kurtarma CDsi ile format atıp Laptop'ın orjinal kurulumunu gerçekleştirdim. ancak yine aynı sorunla karşılaştım enroll yapıcağım anda kilitleniyor. ayrıca tüm geçmiş kütüğünü silmeye çalıştım. çünkü geçmişteki parmak okuyucu hala hafızasında tutuyor kullanıcı adları farklı olduğu için böyle bir sorun yapıyor olabilir diye düşündüm ama bir türlü geçmişteki parmak izlerini silemedim çünkü programdan zaten silemiyorum fingerprint storage te önceden okunmuş olan parmak izleri gözüküyor remove a basamadan kilitleniyor pencere yanıt vermiyo. ne yapmam lazım anlamadım. format ile bile silinmemiş eski parmak okumaları eski kullanıcı adı duruyor. sorun eski ile yeni kullanıcı adlarının farklı olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama durum bu. fingerprint devamlı kilitleniyor (yanıt vermiyor)..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• SLMLAR.BENDE A100-847 YE FORMAT ATTIRDIM HEMDE YETKİLİ TOSHİBA SERVİSİNDE.AYNI SORUN BENDEDE MEVCUT ÇÖZÜM BULAMADIM.VE DENETİM MASASINDAN TOSHİBA POWER SAWER A ULAŞAMIYORUM(BU ÖĞEYİ AÇMAK İÇİN ERİŞİM HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ,DOSYA BU NEDENLE AÇILAMIYOR)UYARISI VERİYOR.PZT SERVİSE SORACAĞIM ANCAK BİLGİSİ OLAN VARSA AYDINLATABİLİR Mİ?SÖZDE DRİVERLAR YÜKLENDİ AMA!!!ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
    quote:

Orjinalden alıntı: yasinergul

İyigünler arkadaşlar fingerprint ile ilgili sorunum var bilgisayara format attım ve kurtarma CD si ile değil kendi XP CD'mle kurulum yaptım sonra toshiba internet sitesinden Protect Suite i indirdim ve fingerprint'i kurdum. Ancak programı çalıştırdığımda Fingerprint LOGON açılır açılmaz yanıt vermiyor program kilitleniyor. Daha sonra bu sorun beni rahatsız ettiği için bu sefer Kurtarma CDsi ile format atıp Laptop'ın orjinal kurulumunu gerçekleştirdim. ancak yine aynı sorunla karşılaştım enroll yapıcağım anda kilitleniyor. ayrıca tüm geçmiş kütüğünü silmeye çalıştım. çünkü geçmişteki parmak okuyucu hala hafızasında tutuyor kullanıcı adları farklı olduğu için böyle bir sorun yapıyor olabilir diye düşündüm ama bir türlü geçmişteki parmak izlerini silemedim çünkü programdan zaten silemiyorum fingerprint storage te önceden okunmuş olan parmak izleri gözüküyor remove a basamadan kilitleniyor pencere yanıt vermiyo. ne yapmam lazım anlamadım. format ile bile silinmemiş eski parmak okumaları eski kullanıcı adı duruyor. sorun eski ile yeni kullanıcı adlarının farklı olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama durum bu. fingerprint devamlı kilitleniyor (yanıt vermiyor)..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• arkadaslar elımde sıfır kullanılmamıs orjınal toshıba a100-847 bataryası bulunmaktadır ,,

http://forum.donanimhaber.com/m_26631339/mpage_1/key_//tm.htm#26631339
  • özlemişim bu topiği bee

Bu kadar zamanın ardından pc sinde sorun başgösteren arkadaşlar varmı merak ettim uzun vadede nasıl bir performans sergiledi acaba laptoplarımız

Mesela ben ısınma problemi ile başa çıkmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 26 Eylül 2008; 22:32:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasancemal

özlemişim bu topiği bee

Bu kadar zamanın ardından pc sinde sorun başgösteren arkadaşlar varmı merak ettim uzun vadede nasıl bir performans sergiledi acaba laptoplarımız

Mesela ben ısınma problemi ile başa çıkmaya çalışıyorum

Evet bende özlemişim ama arada girip bakıyorum. Laptopu alalı benim de yaklaşık 2 sene oldu ve bataryası artık çok zayıfladı, gerçi şu an şarjdan çektim 1.10 dk. yazıyor ama 40 dk. dan fazla gideceğini zannetmiyorum. Bu arada bir zamanlar bendede ısınma sorunu olmuştu makinayı açmadan şu bilgisyarlar için kullanılan elektrik süpürgesi gibi bir şeyle temizledikten sonra o sorunumda ortadan kalktı. Makinalarımıza nazar değmesin ben hala çok memnunum bu arada bir kritermidir bilmiyorum ama bizim makinanın vista puanı nedir? Vista kullanan arkadaşlardan bir skor alalım.

• hafif ısınma sorunu var benimkinde de onun dışında hiçbir sorun yok, dvd-rw yi de söktüm hafifledi bilgisayar :)
  • ben bilgisayarımdan çok memnunum.fakat bilgisayarı yoğun kullanan kullanıcılar;6 ay-1yıl ara ile formatlattırmalı ve işletim sistemini tekrar yükletmeliler.bu tüm pc ler için böyle bence.performans çok artıyor.slmlar.
  • Arkadaşlar bilgisayarımda şu anda vista home yüklü. Chip dergisinin bu ayki sayısında notebooklar için performansın en üst seviyede olması için xp kurmak gerektiği yazıyordu. sistemimde şu anda 4gb 667mhz ram var sistem puanım 4.3. Siz ne düşünüyorsunuz dostlarım? Ya da ne tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.