Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alıntı yapamıyorum sanırım forumda sorun var.

kablon yanlış olmasın kablonu kontrol et bence.işyerindeki kablo cross bağlantı olabilir veya yanlış uç basılmış olabilir.Bende de birzaman öyle oluyordu kabloyu yanlış yapmışım lan kartı hızını 10mbs yapınca bağlanıyordu sadece.
  • ARkadaşlar wireless sorunlarınızın kaynağı %99 Vistadır. Daha çk yeni herkesin bildiği gibi. %60 veya iyi kalitede çektiği gösteriliyor ona aldırmayın lütfen. Toshiba radardan gerçek kalite ölçülüyor.ama yinede intelin siteden yeni bir driver'ı var yüklenebilir.
  • paylasım konusunda arkadaslara katılıyorum mumkun oldugunca arastıralım lutfen ..

bu arada sırf bu notebook icin degil baska notebooklar icin de dual display ile ilgili kulagınıza bisey gelirse lutfen belirtin..

Nvidia driverları da baska mesel tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voodooworld

Arkadaslar Vistayı dert etmeyin ben şu an bu laptopta vistayı silip xp yi kurdum sorunsuz kullanıyorum , istedigim zaman vistaya geri dönebilirim. Böle düşünün...

arkadaşım lütfen bana XP driver larını nerden bulabilecegimi soylermisin.internetten bi türlü bulamadım.kendi sitesi dahil.kabul ediyorum bu konuda beceriksizim.vistayı istemememin nedeni oyunlarda çok sorun çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Mas -- 30 Nisan 2007; 23:40:37 >
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım makineyi alalı bir hafta oluyor genel olarak makinadan memnunum
    ama kafama takılan bir soru var; laptopun ekranı ile dıştaki çercevesi arasında hafif acıklık var caprazdan bakınca laptopun ekranındaki yanan işıklar gözüküyor.Bu normalmıdır? Sizinkide de varmı cevaplarsanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardon...

arkadaşlar bende aranıza katıldım makineyi alalı bir hafta oluyor genel olarak makinadan memnunum
    ama kafama takılan bir soru var; laptopun ekranı ile dıştaki çercevesi arasında hafif acıklık var caprazdan bakınca laptopun ekranındaki yanan işıklar gözüküyor.Bu normalmıdır? Sizinkide de varmı cevaplarsanız sevinirim...

,
    daha önce yine bu başlıkta aynı soruyu soran bi arkadaş olmuştu, benimkinden ole bişey yok aralık hic yok denecek kadar az, ama fazla olmasınında pek bi sorun teşkil ediceğini sanmıyorum.

• Arkadaşlar,

15 gün önce Bostancı'daki Vatan'dan A100-599 aldım. Finansbank'a %12 indirim yapıyorlar ve gayet güzel ilgileniyorlar.
    Teknosa'da böyle bir hizmet yok. Bimex daha iyi ama onda da fiyat pahalı idi. Notebook+1Gb ram Finansbank kartı ile 2375 YTL'ye geldi, ayrıca sehirlerarası gidiş-dönüş uçak bileti aldım.(13 Mayıs'a kadar devam ediyor).

Ben Vatan'dan alın derim, hem ucuz , hem çok ilgililer hem de bu avantaj kaçmaz.

Gerçi biz almaya gittiğimizde staokta 7 tane vardı, almaya kara verdiğimizde 4 tane kaldı, düşünmeyi bırakıp aldığımızda (2 tane aldık) stokta sadece 1 adet kalmıştı.

Eğer hala varsa orada almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca Eng-Tr 'den Eng Vista'yı yükletin, ingilizce bilmenize fazla gerek yok ama, en yeni güncellemeler Eng için çıkmakta ve Tr'ye uyarlanmaktadır.

Ben şu ana kadar bütün driver'ları tekrardan indirip yükledim,
    Office, Dreamweaver, Photoshop, Flash (Adobe ürünleri full), Fifa 2007 gibi zorlayıcı tüm programlar sorunsuz çalışıyor.

Wireless modem almadım etrafımdakiler bana yetiyor, bağlanamazsam Desktop'tan yararlanıyorum.

Sonuç olarak problemim yok IIS'le ilgili vardı onu da çözdüm.

Bence internetten arama yapmadan herkes buraya birşey yazmakta ve hep sormakta, cevap yazan yok. Bu başlık bence sorular ve cevaplar olarak kategorilendirilmeli diye düşünüyorum..

Tüm A100-599 sahibi olanlara sorunsuz kullanımlar diliyorum.

Teşekküler...

Cimcoz

www.cimcoz.org

• quote:

Orjinalden alıntı: X-Mas

quote:

Orjinalden alıntı: Voodooworld

Arkadaslar Vistayı dert etmeyin ben şu an bu laptopta vistayı silip xp yi kurdum sorunsuz kullanıyorum , istedigim zaman vistaya geri dönebilirim. Böle düşünün...

arkadaşım lütfen bana XP driver larını nerden bulabilecegimi soylermisin.internetten bi türlü bulamadım.kendi sitesi dahil.kabul ediyorum bu konuda beceriksizim.vistayı istemememin nedeni oyunlarda çok sorun çıkartıyor.

6. sayfaya bak. Tüm driverlar orada yazıyor linkleri ile.
    Lütfen önceki sayfaları okuyalım... Okumaya üşenmeyelim.

• ben notebooktan genel olarak memnunum, fakat tek sevmediğim tarafı çok ses çıkarıyor. bahsettiğim hard diskten gelen ses değil. fan çalışmadığı zamanlarda bile fan sesine benzeyen bir uğultu oluyor. bunu çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

Yok ışıkta bakınca arka sol tarafı hafif kabarık görünüyor :) vs.Nedir ya bunlar.

Pil biteceğe yakın sinyal sesi var,ama sizin notebook üzerindeki ses düğmesini sonuna kadar açmanız lazım.O zaman bas baya duyuluyor.Yok yine duyamıyorsanız bi kulak-burun-boğaza gitmenizde fayda var.Oyun oynarken duyulmaz tabi;xp dede duyulmuyordu.Ama makine hibernate'e alıyor,fişi tak,kaldığın yerden devam et,sorunmu yani bunlar.

Neyse biraz çemkirdim farkındayım

Hadi kolay gelsin.

öncelikle cevabı daha önceden verilmiş soruları bir daha soranlara dediklerin beni bağlamaz

arkadaş bizde mağara kovuğundan çıkmadık.bu laptop işlerinden kimine göre az kimine göre çok iyi anlarız.ses düğmesini açmadan da bu aletten pil sesi gelmiyo diyecek kadar salak değilim.yok efendim sesi sonuna kadar açınca bas baya duyuluyomuş YOK YA BAK SEN!!!hay allah hiç aklıma gelmemiş.sen o KULAĞINI al bana gel bide benim makineyi dinle pil sesi varmı yok mu gör!!!!
    HE EĞER DUYAMAZSAN KORKMA OLMAYAN SESLER SESİ NEKADAR AÇSANDA DUYULMAZ BUNUN İÇİN DOKTORA GİTMEK GEREKMEZ....OYUN OYNARKEN NEDEN DUYULMUYO BİRADER???EĞER VİSTA YI SEN YAZDIYSAN BUKADAR EMİN Bİ CÜMLE KURMAKTA HAKLISIN AMA SEN YAZMADIYSAN ÇEMKİRMEDEN ÖNCE Bİ DÜŞÜN!!!
    GELELİM XP YE BUNDAN ÖNCE SAHİP OLDUĞUM TOSHİBA SATELLİTE M70 DE XP VARDI OYUN OYNARKENDE PİL ALARMINI VERİRDİ HEM NEDEN VERMEYECEK , O ALARM HER KOŞULDA PİL BİTTİĞİNİ SAHİBİNE BİLDİRMEK İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ.ZATEN MASAÜSTÜNÜ GÖRÜRKEN PİL ZAYIF YAZISI İNSANI UYARMAYA YETER ÖNEMLİ OLAN MASAÜSTÜ GÖRÜNMÜYO İKEN YANİ OYUN GİBİ DURUMLARDA KULLANICIYI UYARMAK!!!!!!ANLADIN???????

NEYİN SORUN OLUP NEYİN SORUN OLMADIĞINI KİMSE SANA SORMADI VE UNUTMA Kİ BURADAKİ HERKES 2500 YTL CİVARI PARA BASTI BU MAKİNEYE SAHİP OLABİLMEK İÇİN ....Bİ ÇUVAL PARA ÖDEYEN HERKESİN EKRAN KAPAĞINDAKİ ŞİŞKİNLİĞİ PİLİN TAKILI İKEN SALLANMASINI YADA EKRANININ YANINDAKİ BOŞLUKTAN LCD IŞIĞININ GÖRÜNMESİNİ YADA BENİM GİBİ PİL SESİNİN ÇIKMAMASINI AZ DA OLSA KAFYA TAKMA HAKKI WAR.
    BU CÜMLEM 5000 DOLARCI ARKADAŞA..
    NERDE YAZIYO YADA BİZ Mİ OKUMADIK 5000 DOLARIN ALTINDA FİYATA SAHİP CİHAZLARDA SORUN ÇIKAR AMA 5000 İN ÜZERİ KESİN SORUNSUZDUR DİYE?????????

BUNU BÖYLE BİLESİNİZ ANLAMAKTA ZORLANMIŞ OLABİLİRSİNİZ EĞER DOKTORA GİTMEK İSTERSENİZ HANGİ BRANŞTAKİ DOKTORLAR SİZE YARDIMCI OLABİLİR BİLMİYORUM EĞER BİLSEYDİM DE SENİN(ÇEMKİREN ARKADAŞ) GİBİ ÇEMKİRMEK YERİNE EMİN OL SİZE ELİMDEN GELEN YARDIMI GÖSTERİRDİM.

CİHAZLARINDA BENİM GİBİ KÜÇÜK YADA BÜYÜK PROBLEMLERİ OLAN YADA DUYDUĞU BİR TAKIM SESLERİ ACABA BU BİR SORUNMUDUR DİYE SORAN İNSANLARA LAF SAYMAYA HAKKIN YOK. İSTEMİYORSAN CEVAP VERME KİMSE SANA ZORLA YAZDIRMIYOR AMA ÇOK YAZMAK İSTİYORSAN İLLEDE CEVAP YAZACAM DİYORSAN FAYDALI BİRŞEYLER YAZ

İNSANLARA SALAK MUAMELESİ YAPMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMENE YARDIMCI OLABİLDİYSEN NE MUTLU BANA..

herkese iyi günler .

• Arkadaşlar yanıtlayabildiğim kadar sorularınızı yanıtlayacağım sorunlarınıza kendi çarelerimi önereceğim , birkaç gerekli gördüğüm şeyide sizlerle paylaşacağım umarım yararlı olur.

- 599 un hoparlörü harman kardon değil maalesef
    -ekran şişkinliği ve yanlardan ışık kaçırması her modelde yok
    -batarya sallanması birçok 599 da var ( yaysız anahtarın sert olmamasından dolayı) bunu çözmek için bataryayla laptop arasına yeterli kalınlıkta kağıt sıkıştırarak çözebilirsiniz
    - wireless problemi vistadan kaynaklanıyor ve en son sürümde bile çözülemedi ama inş yakın zamanda çözülür bıkan arkadaşlara tavsiyem vireless ayarlarından sadece tcp ip vers. 4 ile en üstteki iki seçenek hariç hepsinin tükini kaldırması ben bağlanamadığım ayarlarda bunlar harici tikleri kaldırarak bağlandım herhalde bir çok modem bu yeni versiyonları desteklemiyor
    - ekran kartının driver'ından dolayı kullandığı ram miktarını ayarlayamıyoruz inş yeni driver ile bunu ve daha bir çok ayarı değiştirebileceğiz control page yetersiz
    - cihazı vistayla kullanırsanız tavsiyem 1 gb daha ram ekletmeniz
    - 533 ile 667 mhz ram arasında pek fark yoktur çünkü timing değerleri nedeniyle aldığınız performans birbirine çok yakındır fark anlaşılmaz
    - hdd nizin çok ses çıkardığını düşünüyorsanız defrag yapın ve gereksiz dosya ve programları silin ama bence bu ses normal
    - bu makinede pek görsellik aramayıp performans ve tam kullanım arayanlar varsa tavsiyem xp kurmalarıdır driverları önceki sayfalarda verilmişti silindiyle söyleyin rapide atarım hepsini elimde mevcut
    - düşük pil uyarısı yine bir vista problemi bu da yamalarla çözülecek inşallah ama bir arkadaş ek program kurmuş forumda gördüğüm ama programın adını ve linkini alamadım üye olmadığım için vaktim kısaydı ama programı alır almaz yayınlayacağım ve yama olmadanda düşük pil uyarısı ve istediğimiz işlemleri gerçekleştirebileceğiz
    -cihazında problem olduğunu düşünen kesin servise götürsün derim bu kadar par verdiniz 1 $ bile az para değil ama serviste geçecek süreden mağdur olabilkirsiniz artı sorununuz çözümlenmeyebilir en iyisi toshiba support a mail atmaktır diyorum
    -cihaz geneli itibariyle gerçekten bir performans canavarı bir çok kişi kamerası olsaydı diyor ama böyle daha iyi olmuş normalde verilen kameralar düşük ışıkda çoook kötü veriyor iyi ışıkda bile görüntü bozuk oluyor odak ayarlaması yok ışıklandırma yok ben 30 ytl ye 5 mp(aslında 2 mp) ve ışıklı bir kamera aldım hem bozulursa değiştirmem daha kolay hem istemediğim zaman yanımda taşımam en büyük artısı kalitesi
    - size şunu söyleyeyim toshibanın malzeme kalitesi gördüğüm bir çok cihazdan çok daha üstün ekran kaliteside çok üstün örneğin ekranın açısı çok geniş
    -aldığınız cihaz şu an için en iyi fiyat performansı veriyor ileride tabiki değişecek ama bu teknolojinin en büyük sorunu .
    - Bu cihaz oyunlar ve bir kaç program haricinde herkesi 4 , 5 sene rahat götürür ileride blue-ray oturunca onun cihazını alıp takarsınız yada tv seyretmek isterseniz bir tv kartı alırsınız bence bir eksiği yok
    -inşallah sorunlarımız erkenden çözümlenir (eyyy yazılımcılar dduyun sesimizi işte bu bizlerin klavye sesleri)
    -herkese iyi günler

USTAVOLKAN

• quote:

Orjinalden alıntı: emre20382

quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

Yok ışıkta bakınca arka sol tarafı hafif kabarık görünüyor :) vs.Nedir ya bunlar.

Pil biteceğe yakın sinyal sesi var,ama sizin notebook üzerindeki ses düğmesini sonuna kadar açmanız lazım.O zaman bas baya duyuluyor.Yok yine duyamıyorsanız bi kulak-burun-boğaza gitmenizde fayda var.Oyun oynarken duyulmaz tabi;xp dede duyulmuyordu.Ama makine hibernate'e alıyor,fişi tak,kaldığın yerden devam et,sorunmu yani bunlar.

Neyse biraz çemkirdim farkındayım

Hadi kolay gelsin.

öncelikle cevabı daha önceden verilmiş soruları bir daha soranlara dediklerin beni bağlamaz

arkadaş bizde mağara kovuğundan çıkmadık.bu laptop işlerinden kimine göre az kimine göre çok iyi anlarız.ses düğmesini açmadan da bu aletten pil sesi gelmiyo diyecek kadar salak değilim.yok efendim sesi sonuna kadar açınca bas baya duyuluyomuş YOK YA BAK SEN!!!hay allah hiç aklıma gelmemiş.sen o KULAĞINI al bana gel bide benim makineyi dinle pil sesi varmı yok mu gör!!!!
    HE EĞER DUYAMAZSAN KORKMA OLMAYAN SESLER SESİ NEKADAR AÇSANDA DUYULMAZ BUNUN İÇİN DOKTORA GİTMEK GEREKMEZ....OYUN OYNARKEN NEDEN DUYULMUYO BİRADER???EĞER VİSTA YI SEN YAZDIYSAN BUKADAR EMİN Bİ CÜMLE KURMAKTA HAKLISIN AMA SEN YAZMADIYSAN ÇEMKİRMEDEN ÖNCE Bİ DÜŞÜN!!!
    GELELİM XP YE BUNDAN ÖNCE SAHİP OLDUĞUM TOSHİBA SATELLİTE M70 DE XP VARDI OYUN OYNARKENDE PİL ALARMINI VERİRDİ HEM NEDEN VERMEYECEK , O ALARM HER KOŞULDA PİL BİTTİĞİNİ SAHİBİNE BİLDİRMEK İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ.ZATEN MASAÜSTÜNÜ GÖRÜRKEN PİL ZAYIF YAZISI İNSANI UYARMAYA YETER ÖNEMLİ OLAN MASAÜSTÜ GÖRÜNMÜYO İKEN YANİ OYUN GİBİ DURUMLARDA KULLANICIYI UYARMAK!!!!!!ANLADIN???????

NEYİN SORUN OLUP NEYİN SORUN OLMADIĞINI KİMSE SANA SORMADI VE UNUTMA Kİ BURADAKİ HERKES 2500 YTL CİVARI PARA BASTI BU MAKİNEYE SAHİP OLABİLMEK İÇİN ....Bİ ÇUVAL PARA ÖDEYEN HERKESİN EKRAN KAPAĞINDAKİ ŞİŞKİNLİĞİ PİLİN TAKILI İKEN SALLANMASINI YADA EKRANININ YANINDAKİ BOŞLUKTAN LCD IŞIĞININ GÖRÜNMESİNİ YADA BENİM GİBİ PİL SESİNİN ÇIKMAMASINI AZ DA OLSA KAFYA TAKMA HAKKI WAR.
    BU CÜMLEM 5000 DOLARCI ARKADAŞA..
    NERDE YAZIYO YADA BİZ Mİ OKUMADIK 5000 DOLARIN ALTINDA FİYATA SAHİP CİHAZLARDA SORUN ÇIKAR AMA 5000 İN ÜZERİ KESİN SORUNSUZDUR DİYE?????????

BUNU BÖYLE BİLESİNİZ ANLAMAKTA ZORLANMIŞ OLABİLİRSİNİZ EĞER DOKTORA GİTMEK İSTERSENİZ HANGİ BRANŞTAKİ DOKTORLAR SİZE YARDIMCI OLABİLİR BİLMİYORUM EĞER BİLSEYDİM DE SENİN(ÇEMKİREN ARKADAŞ) GİBİ ÇEMKİRMEK YERİNE EMİN OL SİZE ELİMDEN GELEN YARDIMI GÖSTERİRDİM.

CİHAZLARINDA BENİM GİBİ KÜÇÜK YADA BÜYÜK PROBLEMLERİ OLAN YADA DUYDUĞU BİR TAKIM SESLERİ ACABA BU BİR SORUNMUDUR DİYE SORAN İNSANLARA LAF SAYMAYA HAKKIN YOK. İSTEMİYORSAN CEVAP VERME KİMSE SANA ZORLA YAZDIRMIYOR AMA ÇOK YAZMAK İSTİYORSAN İLLEDE CEVAP YAZACAM DİYORSAN FAYDALI BİRŞEYLER YAZ

İNSANLARA SALAK MUAMELESİ YAPMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMENE YARDIMCI OLABİLDİYSEN NE MUTLU BANA..

herkese iyi günler .

Valla arkadaşım sen bendende doluymuşsun :)

Benim kimlere ne kadar yararlı bilgiler verdiğim,nelere yardımcı olduğum,yanlış hatırlamıyorsam bu başlığın 2.sayfasından beri ortada.

Aynı notebooku kullanıyoruz ama benimkinde pil senin yaptığın kadar sorun yapacak şekilde oynamıyor.Aslında pil HİÇ oynamıyor.Şarj bitmeden evvel uyarı sesini duyabiliyorum.Herhangi bir yerindede şişiklik yok.

Sanırım sana çok sorunlu bir bilgisayar denk gelmiş.Heryeri ayrı sorun çıkartıyor.Değiştir istersen.Başka bir laptop al.Şöyle üzerinde windows xp home edition olanından.

İnsanlara salak muamelesi (eğer bana söylediysen) yapmadım.Sorun olarak değerlendirilmeyecek basit basit şeyleri kafanıza takıp dert etmeyin demek istemiştim ama anlamamışsın.Herhalde o arada laptopu ışığa tutup neresi yamuk diye kontrol ediyordun.

Tartışacak değilim.Zaten konuda uzatmaya değmeyecek kadar önemsiz.Cevap verdim çünkü biraz küstah konuşmussun.Umarım ağzını biraz düzeltirsin.Tatsızlık çıksın istemem.

Hadi sana kolay gelsin.
    ÇEMKİREN ARKADAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A100-599 -- 1 Mayıs 2007; 14:01:51 >

• @cimcoz1
    verdiğin bilgiler için çok teşekkürler..ama maalesef benim elimdeki cardfinans univ de 700ytl lik limit var,onun için vatanbilgisayar dan alamam5 taksitle 2280 ytl ye bir yerle anlaşmıştım ama o da döndü sözündena100-599 umutlarım suya düşmek üzere,en azından birkaç ay daha...
  • luciferian
    Finansbankı arayıp limit artımı iste, Vatan'dan Notebook alıcam de, olmaz derlerse, biraz kıyameti kopartınca yapıyorlar, kapatıcam falan de. Ben böyle yaptım artırdılar.
    Ağlamayana emzik yok bu ülkede biliyorsun.

Teşekkürler,

www.cimcoz.org
  • BU CÜMLEM 5000 DOLARCI ARKADAŞA..

Arkadaşım sen benim sadece bir kelimeme takılıp içinden seçip almışsın ve malesef nedemek istediğimi bile anlayamamışsın ,benim derdimde zaten burda bunu anlatmaktı tekrar onayladın sağol, seninde cihazın bizimkiler kadar sağlam olsun isterdim buna üzüldüm gerçektende ama bunun suçlusu biz değiliz,1. aldığın yer 2. sensin ha bir şey daha var ama onu yazmayacağım onuda düşün sen bul .
    En kısa sürede çözüme kavuşturursun sorunlarını umarım.........................ama sanmıyorum .

saygılar sevgiler
    5000 DOLARCI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark72 -- 1 Mayıs 2007; 13:50:26 >

• şuanda hala 1599$ dimi?
  • Herkese selam tekrardan Bu sorulan sorular ve cevapları hakkında bişeyler söylemek lazım kimse kimseye zorla cevap vermiyor.Kimseyede kimse bana niye cevap vermedin demiyor.

Ben Forumun hepsini okudum çünkü gerçekten ilgileniyordum.Ve örneğin 4.5. sayfada olan birşey benim yeniden başıma gelince tkrrdan tüm forumu okumak zorundamıyım yoksa bu bu forumu takip eden bu sorunla karşılaşmış ve çözümünü bulmuş yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan yardım mı istemeliyim...Lütfen kimse bu tip soruları zorunluluk olarak almasınlar....Umarım herkes cevap vermek istedikleri sorulara cevap verirler ve kimse kimseyi forumdan yararlanmak istediği için yargılamaz çünkü herkes bir şekilde yararlanıyor....

Benim sizlere sorularım var ilgilenenler umarım cevaplar...

Ekran kartının son driverı olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun ayrıca NFS Carbon ve FİFA 2007 oynayan arkadaşlar benim bilgisayarda gerçekten bir donukluk var sanki yavaş yavaş oynuorm oyunları fifa bazen takılıor en düşük özelliklerde bile bu tip sorunları yaşamayan ve yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim....

Ekran kartı 512 mb yapan arkadaşları okumuştum önceki sayfalarda nasıl yaptıklarını anlatabilirlermi?

Şimdilik bu kadar yeter herkese sorunsuz zevkli Toshiba A100-599 Kullanmalar dilerim.....

• ben endüstriyel tasarım okuduğum için bilgisayara işkence çektirecek 3d modelleme programlarında kasış renderlar alıyorum. bu bilgisayar beni bu konuda gerçek bir dumura uğrattı. lightwave 9 da içerisinde şeffaflık, kırılma, gölge, yansıma ve yüksek poligonlu nesnelerden oluşturduğum ortamları şaka gibi sürelerde render etti. ancak kafama takılan ve öğrenmek istediğim birkaç şey var...

desktop çözünürlüğünü 1024.800 ün üstüne çıkartamam kullandığım programlarda bana işkence yapıyor. bu bilgisayarın maximum çözünürlüğü 1024 800 olamaz heralde buna bakmak için nvidia denetim masasına girdim ve orada bulunması gereken çözünürlük ayarları bulunmuyordu. bu çözünürlük hadisesini öğrenebilirsem sevinirim.

bu aletle oynadığım tek oyun var içine yüklü olan. o da elder scrolls oblivion. aynı oyun evdeki diğer bilgisayarıma da yüklü. onda 128 mb pcix ekran kartı var 1 gb ram var p4 3.2 ht. bu alette a100 ile aynı grafik değerlerinde oyun sorunsuz çalışıyor. ancak a100 de sinir bozucu kasılmalarla karşılaşıyorum. bununda sorunun vista ile ilgisi olabilir mi merak ediyorum.

en kısa zamanda half life 2 ile de denemek istiyorum ancak cdmi kaybettim sizlerde bana bu aletle grafik olarak çıkabildiğiniz en uç noktaları hangi programlar ya da oyunlarla olduğunu söylerseniz çok sevinirim.

• arkadaşlar en son gördüğüm kadarıyla (2 hafta sanırım) alet halen 2004 dolar +kdv tekno sa ve şu mecdiyeköyde profilodaki toshibada ve profilonun karşısındaki bilgisayarcıda
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.