Şimdi Ara

toshiba 32' AV 635 lcd tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba 32" AV 635 lcd tv hakkında bilgisi olan var mı? araştırdım çok bir şey bulamadım.

bu AV serisi, XV serisinden daha mı yenidir? XV serisi Full HD herhade ama. AV635 in özellikleri iyi geldi bana.(4 HDMI ve USB girişi olması avantaj mıdır?)

Ekran Türü : LCD
    Ekran Boyutu : 82 cm (32")
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px
    Kontrast Oranı : 18000 : 1
    Parlaklık (Ansi Lümen ) : 500 nit
    Ekran Formatı : 16 : 9
    Görüntü Teknolojisi : RESOLUTION + ,Aktif Kontrast Geliştirme, DCDi Faroudja, PC görüntü iyileştirme modu, Exact Scan Mode
    HD Ready : Evet/Var
    Yatay Görüş Açısı : 178 °
    Dikey Görüş Açısı : 178 °
    Bağlantılar : 2x SCART Component Video 4x HDMI DVB-T RGB (PC) USB (JPEG) Kulaklık Composite Video Video / 3x Audio girişleri
    Renk : Parlak Siyah

• dostum 32" Tosh serisi için özel bir topic var oradan okuyabilirsin, ancak genel itibarıyla bilgi vereyim, AV serisi giriş seviyesi , VX serisi ise oyuncular için içinde özel bir çip var oyun için Ama SD yayın için AV yeterliymiş !
  • av635 serisini 1100 liraya buldum almayı düşünüyorum. üzerindeki usb girişinden acaba film izleyebiliyormuyuz. usb girişinin yanında parantez içinde (JPEG) yazıyo bu film izleyemeyeceğimiz anlamına geliyor.
  • İyi günler

-Tosh alacaksan tavsiyem AV5x serisidir>>SD lerde çok iyi+
    -AV6x serisi ise Test notları oldukça düşük çıktı(özellikle image da 7/10!!!)ara seri olarak çıktı,geç geldi
    v.s fazlada rağbet görmedi(dışarda)

-AV5x ise USA/Avrupa dahil devam eden tek Tosh serisidir!
    Tabi her zamanki son derece başarılı Motionhandling kabiliyeti vardır

-USB>>Movie play desteği yoktur!!! sadece Photo-JPEG desteği vardır!

Kısaca o fiyata ve SD ağırlıklı F/P panel olarak AV5x serisi alabilirsin

++
  • AV32 605 serisini kullanıyorum. İlk Lcd Panelim. Nedendir bilmem Tosh olsun istedim. AV 500 den farkı bağlantı seçeneklerinin ve dizaynın bana göre daha iyi olmasıydı. Uydu yayınları izliyorum. İhtiyaçtan dolayı ikinci bir tv gerekti. Salondaki crt ekrandan oldukça memnundum. Amacım salona koymak değildi. Paketten çıkarıp bağlantı yaptığımda direkt salonda kalmasına karar verdim. Görüntü kalitesinden oldukça memnun kaldım. Özellikle divx filmlerde ki kalite crt de yok. Divx player hdmi dan bağlı belki fark bundandır. Hareketli sahnelerde herhangi bir rahatsızlığa rastlamadım.
  • albani hocam ve diğer arkadaşlar AV635 serisindeki USB girişinden film izlemenin bir yolu yok mu? LG2000 serisinde de usb den normalde film izlenmiyormuş ama ayar çekerek görüntü alınabiliyormuş. AV 635 de de böyle bir imkan var mı bilginiz dahilinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: callottemre

albani hocam ve diğer arkadaşlar AV635 serisindeki USB girişinden film izlemenin bir yolu yok mu? LG2000 serisinde de usb den normalde film izlenmiyormuş ama ayar çekerek görüntü alınabiliyormuş. AV 635 de de böyle bir imkan var mı bilginiz dahilinde.

Bildiğim kadarıyla sadece MP3/JPEG desteği+Video larda ise kısıtlı gösterim vardır,sen MKV suyorsan YOKTUR!

++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • albani hocam utanıp,soramadım ama bu MKV denen olay nedir? Flash bellekten veya harici harddiskten izlenen filmlere mi deniyor?
  • mkv bluray in sıkıştırılmışına denir.
  • tosh ürünleri cogu zaman üzmez..32" alsam yine toshiba av serisini seçerdim..
  • bence süper bi görüntü veriyor.Üstelik ben çatı anteniyle kullandığım halde.tavsiye ederim.ben çok mennunum.
  • zaten 32rv635 serisi ile 32av635 arasında full/hd ready farkı var.. onun dışında herşeyi aynı..katalogları bile bire bir aynı geliyor zaten alınca..alınabilecek en iyi fiyat performans serisi bence 32" olarak.
  • hareketli görüntülerde maçlarda vs..kumlanma,bulanıklaşma,pikselleşme oluyor mu arkadaşlar,Dsmart kullanıyorum..Almak üzereyim bu seri bi tv ama nereye gittiysem rica etmeme rağmen kimse uydu görüntüsü açmadı karşılaştıramadım...
  • ben bu televizyondan yeni aldım. televizyonu kendim kurdum, ölüpiksel testi filan yapmadım herhangi bir olumsuzlukla da karşılaşmadım. baff 6000 uydu alıcısı ile kullanıyorum. uydudan SD yayınları izliyorum. HD yayın nasıl bişeydir bilmiyorum ama (showroom lar dışında görmüşlüğüm yoktur) 17" CRT monitörden izlediğim SD yayını aratmıyor (tabiiki LCD yi dibinden izlemiyorum) desem yalan olmaz. 16:9 a uydururken çoook az bir farklılık oluşuyor (4:3 izlemek de mümkün) hiç rahatsız etmiyor. bu kadar iyi bir görüntü izleyeceğimi düşünmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargagakdedi -- 11 Eylül 2010; 14:44:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.