Şimdi Ara

TOSHİBA 16 GB USB FLASH BELLEĞİM ÇALINDI BENİM OLDUĞUNU NASIL KANITLAYABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede 11. sınıf bilişim ğrencisiyim labaratuarda 16gb usb belleğim kayboldu ve kaybolmasının üstünden bir gün geçtikten sonra bir kişide aynısından görüm geçen senede 8 gb kingston usb belleğimde aynısı başıma gelmişti usb belleğe baktım kaybolanla aynı ama bu birinin kalbini kırmam için yetersiz kaybolduktan sonra çaldığını düşündüğüm kişiden usb belleği alıp bir kaç rakamını ezberleyip faturanın üstüne baktım belki yazıyodur diye ama sadece usb belleğin ismi ve fiyatı yazıyo bide fatura kodu vs abim sen bunuda kaybedersin demişti şimdi ona rezil olmamak için yeni usb bellek almak zorunda kalıcam Vereceğiniz cvp lar için şimdiden tşk ederim

PSN ID: halilmert
  • Abin haklı,biraz abini dinle derim ve artık kaybetmemeyi öğrenmen lazım yoksa alışkanlık haline gelir baçka öenmli şeylerini de kaybedersin,neyse sağlık olsun...
  • Evt yenisini alıcam ama 2. kez çalındığı için gerçekten sinirlendim bu tür olaylarada biraz takıntılıyımdır yani o usb benimmi deilmi diye olayı çözmek için her şeyi yaparım biraz prensip meselesi ^^
  • Bizde olan birisinin birşeyi "kaybetme" olayi degil, baska birilerinin birseyleri "bulması" ve kullanmasi. Bakin bulmasi diyorum yine iyi niyetle. Ogrencilik hayatım boyunca neleri kaybettim, ya da dogru tabiriyle birileri (aynı sınıftalarda!) neleri buldu neleri. Okul biter, bu kez isyerlerinde ayni hikaye devam eder ne yazik ki.

Bulmayı, sonra buldugunu kullanmayi seven insan cok!
  • sanırım veri kurtarma programlarıyla eğer ki biçimlendirilmişse bir ihtimal dosyalarını görmeyi deneyebilirsin.eğer üzerinden çok zaman geçtiyse(5-6 gün gibi) boşuna uğraşma arkadaşının kalbini kırmaya değmez

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.