Şimdi Ara

Toshiba 1.5 TB Store Basics 2.5inc 239 tl.(gold)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum ama bana sıcak gibi geldi çünkü toshibanın harddiskleri wd ve samsung gibi ucuza bulunmuyor. bir de 1.5tb ın 2.5 inçliği piyasada yok gibi bir şey. ne dersiniz?

http://www.gold.com.tr/toshiba-1-5-tb-store-basics-2-5inc-siyah-tasinabilir-disk_u

• Fiyat gayet güzel.Adı sanı bilinmeyen markalar yerine Toshiba almak daha mantıklı.

İçindeki hardiski üreten zaten 3 firma var diyebilirsiniz.Malzeme kalitesi ve servis desteğide önemli.
  • Cüzdan ile güzel fiyat oluyor
  • goldun geçenki kampanyasından tanesi 88 liraya 3 adet 1tblık 3,5" 1tb hdd almıştım. birinde bad sektor tespit ettim garantiye yolladım bu hafta diğerinide test amaçlı açıp taktım(paketi açılmamış duruyordu) 3 gün sonra ondada aynı sorun baş gösterdi. servisi arayım dedim direkt ama kimsenin birbirinden haberi yok. sanırım 2 firma getiriyor toshibaları biri dist. diğeride yan firma gibi tahminim ve benimkiler yan firma garantili çıktı sonucu heyecanla bekliyorum.
  • markası toshiba mıydı hocam?
  • kusura bakmayın hata bende. herkes goldun 88 liraya sattığı hddleri bilecek değilya
    evet toshiba ilkinde veri kaybıda yaşadım. hddyi açıyordu ama kopyalamak istediğimde donup kalıyordu. ikincisinde reallocated sector counts değeri 1 olmasına rağmen yolladım garantiye (ilkinde 55e çıkmıştı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

kusura bakmayın hata bende. herkes goldun 88 liraya sattığı hddleri bilecek değilya
    evet toshiba ilkinde veri kaybıda yaşadım. hddyi açıyordu ama kopyalamak istediğimde donup kalıyordu. ikincisinde reallocated sector counts değeri 1 olmasına rağmen yolladım garantiye (ilkinde 55e çıkmıştı)

ilki hard disk değil salatalık kasasıymış hocam zaten sıfır hard diskten 55 tane bad sector nedir?

ben de golddan almıştım 1 tb söylediniz ya iyi oldu doldurayım bir ara ben onu boşta durmasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar büyük HDD almamalı arkadaşlar 1'er TB'lık yapıp hepsini birbirine yedeklemek en güzeli. Pahalıya kaçar ama garanti olur işiniz, 1 TB'dan büyük HDD'ler sakıncalı. Bakma ben de kullanıyorum gerçi.
  • quote:

goldun geçenki kampanyasından tanesi 88 liraya 3 adet 1tblık 3,5" 1tb hdd almıştım. birinde bad sektor tespit ettim garantiye yolladım bu hafta diğerinide test amaçlı açıp taktım(paketi açılmamış duruyordu) 3 gün sonra ondada aynı sorun baş gösterdi. servisi arayım dedim direkt ama kimsenin birbirinden haberi yok. sanırım 2 firma getiriyor toshibaları biri dist. diğeride yan firma gibi tahminim ve benimkiler yan firma garantili çıktı sonucu heyecanla bekliyorum.

Yapmayın hocam. Ben de o hdden forumdan bir arkadaş sayesinde sanalpazar üzerinden 10 tl cüzdan indirimiyle 90 tl kargo dahil almıştım. Arkadaş da sağolsun faturasının kopyasını bana yollamıştı. Hdd 2-3 haftadır pcde takılı ama hiç dosya yüklemedim. Bozulursa fatura kopyasıyla garantiye yollayabilirim değil mi? Reallocated sector counts çok sinir bir şey gerçekten de. N11'den 1 tb Samsung M3 hdd almıştım 3. kullanışta aynı hatayı verdi (dosya kopyalamada ve okumada sorun yaşadım hatta) 7 gün değişim süresi geçmesine rağmen satan kişiyle görüşüp değiştirdim ama bu sefer de başka bir hata verdi. Bu hata uzun sürede bozulmayla ilgili olduğundan değişim yapmadım bu sefer bakalım ne kadar dayanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 1 Haziran 2013; 6:09:31 >

• 1 TB Toshiba canvio HDD aldim geçen yil dartyden Samsung tv görmüyor ayrica USB 3.0 PC ilerde calisiyor USB 2.0 da calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

1 TB Toshiba canvio HDD aldim geçen yil dartyden Samsung tv görmüyor ayrica USB 3.0 PC ilerde calisiyor USB 2.0 da calismiyor.

O sorun tvnin usb girişindeki güç hdd çalıştırmaya yetmediğinde oluyor ne yazık ki. Aynı sorun arkadaşın 640gb usb 2.0 samsung hddinde de olmuştu. Ps3'de çalışan hdd benim xboxımda çalışmamıştı. Y şeklinde 2'li kablo (1 güç, 1 veri. Diğer ucu hdde giriyor) ile düzeliyor. GG'den baktım da alttaki ürünü alırsanız ve tvnizde 2 usb girişi varsa büyük olasılıkla hdd çalışacaktır.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/micro-usb-3-0-y-kablo-83443239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 1 Haziran 2013; 6:18:39 >

• Merhaba bahsettiğiniz kabloyu biliyorum eski tip USB girişi için olani var bende ama toshibanin girişi yeni tip.Ayrica hard disk PS3te calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Merhaba bahsettiğiniz kabloyu biliyorum eski tip USB girişi için olani var bende ama toshibanin girişi yeni tip.Ayrica hard disk PS3te calisiyor.

Hocam tamam işte bu eski tip usb 2.0 için değil usb 3.0 için. İlandaki resimden girişine bakın %99 sizin hdde uyacaktır. Ps3'ün usb girişleri iyi güç veriyor Xbox'a göre. Büyük olasılıkla sizde ki hdd de Xboxta bu halde çalışmaz. 11.90 TL fiyatı var denemeye değer bence. Hatta kargo dahil isterseniz alttakini de alabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/micro-usb-3-0-y-kablo-micro-mikro-usb-3-o-kablo-85946018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 1 Haziran 2013; 6:28:15 >

• goldu ilk aradığımda dedim aynı faturada 3 ürün var orjinalini yollamam diye sorun olmaz fotokopisini gönderin dediler. crystal disk info programındanda ss alıp yazdırdım arkasınada açıklama ekledim süreç olumlu sonuçlanır heralde.
  • quote:

goldu ilk aradığımda dedim aynı faturada 3 ürün var orjinalini yollamam diye sorun olmaz fotokopisini gönderin dediler. crystal disk info programındanda ss alıp yazdırdım arkasınada açıklama ekledim süreç olumlu sonuçlanır heralde.

Cevap için teşekkürler. Yalnız faturada benim adım yok haliyle ve diğer alan kişi başka ilden. İnşallah sorun yaşamam da hiç garantilik işi olmaz. Umarım sizin hddi de değiştirirler.
  • Arkadaşlar bu hdd'den alıp içini söküp ps3'e takabilir miyim ? PS3 için uyar mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.