Şimdi Ara

Torununa da tecavüz etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avusturya'da, kızını 24 yıl bodruma hapsederek tecavüz eden sapık babanın, kızından olan çocuklarından (torunlarından) birine tecavüz etmiş olabileceği bildirildi.

Polis, Josef Fritzl'in 19 yaşındaki çocuğu/torunu Kerstin'i de bodrumda seks kölesi yaptığını düşünüyor. Dedektifler, kızı Elisabeth artık kendisine pek çekici gelmemeye başladığı için Kertsin'in, Fritzl'in ikinci kurbanı olmasından endişe ediyor.

Birçok organı iflas eden Kerstin komada bulunduğu için polis genç kızı sorgulayamıyor. Kerstin'in hastalanması, Fritzl'in kızı Elisabeth ile kızından olan çocuklarının, 24 yıl gün ışığı görmeden yaşadıkları bodrumdan kurtulmalarını sağlamıştı.

Bu arada, Elisabeth ile diğer çocukları Stefan (18) ve 5 yaşındaki Felix'in sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi.

Kurbanların bulunduğu psikiyatri kliniğinin müdürü Berthold Kepplinger, kurbanların yavaş yavaş bir aile olarak yaşamayı öğrendiklerini söyledi.

Fritzl'in, kızını 18 yaşındayken bodruma kilitlediği, kızından 7 çocuk sahibi olduğu, bunlardan birinin doğduktan sonra öldüğü ortaya çıkmıştı. Fritzl'in kızıyla kızından olan çocuklarının esareti, 19 yaşındaki hiç gün ışığı görmemiş çocuğu Kerstin'in hastalaması üzerine su yüzüne çıkmıştı.

Korkunç planı 1978'de hazırlayarak uygulamaya koydu
    Öz kızını 24 yıl bir bodruma kapatan Avusturyalı sapık baba Josef Fritzl'in planını 1978 yılında hazırlayarak uygulamaya koyduğu ortaya çıktı. Fritzl korkunç planını gerçekleştirmek için evinin bodrum katını hazırladığında kızı Elisabeth henüz 12 yaşındaydı. Olayı araştıran Avusturyalı savcı Franz Polzer, "Josef Fritzl 1978 yılında evin altına kimsenin bilmediği bir bodrum yaptı. Binada bu değişikliği yaparken yetkililere haber vermedi. Bu durum başka bir planı olduğunu gösteriyor" dedi.

Korku evi turizmi
    Avusturya makamları da, Elisabeth Fritzl'ın babası tarafından 24 yıl bodruma hapsedilerek tecavüze uğradığı evi görmek için Amstetten kasabasına doluşan "felaket turistleri"nden yakınıyor.

İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre, Amstetten Belediye Başkan yardımcısı Ursula Puchebner, felaketin yaşandığı "korku evi"ni görmek isteyen Alman ve Avusturyalı turistlerin sayısının her geçen gün arttığını belirterek, "Buna felaket turizmi adını veriyorum. Bunu şok edici buluyorum ve bu davranışlarını anlayamıyorum. Kurbanlara hiç saygıları yok" diyor.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8871685.asp?gid=229&sz=36184

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 7 Mayıs 2008; 9:15:05 >

• Allah ölümünü en ızdıraplılardan kılsın bu adamın. mezarında yatamasın
  • karısını, kızını torunlarını becermiş, dikkat edin torunu da 19 yaşındaymış ondan da çocuğu olacak yaşa gelmiş, yani ondan da çocuğu olsaymış torununun çocuğunu da halledecekmiş,, yahu bu adam öldükten sonra nasıl sorguya çekilecek insan sormadan edemiyor,,, yalnız benim kafama takılan sorular var,, nasıl olur da 24 sene bir insan tutsak olarak tutulur da bu kadar iğrençlik yaşar da kaçmak için hiç çaba sarfetmez,, adam zaten 78 yaşına gelmiş hiç mi delici kesici bir alet yoktu da kurtulamadın bu adamdan,, mahzende gencecik çocuklar da varmış 19 yaşında 18 yaşında anneleri varmış,, hepsi aynı yerde yaşıyor bu adam sevişmeye geliyor zaten yaş 78 bi sert bişeyle kafasına vurun gebertin, herhalde adam elinde silahla sevişmiyor, hiç mi plan yapamadı bunlar,, anneleri 15 yaşında bodruma kapatılmış ulen 24 sene 1 değil 2 değil daha da çıkmaya niyetleri yokmuş kız hastalanmış onun sayesinde kurtulmuşlar, 15 yaşında kapatılmışsın hiç mi dışarda hayat olduğunu hatırlamadın, çocuklarına demedin mi bu adam aynı zamanda sizin dedeniz bizi buraya tıktı, hiç mi bağırmadın hiç mi yardım istmedin hiç mni plan yapamdınız kafamda bi sürü soru işareti var bu konuyla ilgili, adam 78 yaşında yahuuu,, 78 yaşında adam kızı 38 orda yaşayan çocuklar 19 18yaşında bir pohluk var bu işte ,,, sonra işin ilginci millete demişki tarikata katıldı kızım,, oldu ne güzel ben burda atıyorum komşuyu öldüriyim sonra tarikata katıldı gelmicem dedi diyim millete millette inansın,, hangi tarikatmış bu avusturya gibi bir ülkede böyle bişeyin olması çok ilginç herkes kayıt altındadıri adama sorarlar hangi tarikata katıldı o zaman,, haa bir de adamın evine aldığı çocukları var, onlar için de demişki kızım bunlar bize bıraktı,, ulen adama gülerler hani kızın gitmişti tarikata kzılarını bırakıyosa demek yakın bir yerde,, demek sizden hala haberi var kızın annesi yani bu adamın karısı hiç mi kızını özlemiyor,, kızı gidiyor 24 sene gelmiyo arada çocuklarıunı bırakıyo annesi sormaz mı benim kzıım nerde torunlarımı bırakıyo ama adresi yeri belli mi diye,,, başka kafamı karıştıran içerde insan yaşıyo bu mahzende güneş görmeden 24 sene nasıl yaşamışlar, içerde insan varsa gerekli ihtiyaçlarda vardır ekmek su kıyafet vs. adamı hiç mi ev sakinleri görmedi aşağı yemek taşırken hepsini kendi mi yiyecek sandı bütün herkes,, işin ilginci ev içinde kira verip kalanlar da varmış onlara da diğer ev sakinelrine dediği gibi sakın aşağı kata inmeyin demiş, bana biri sakın aşağı kata inmeyin dese direk gizlice aşağı kata inerim, hatırlarsanız eskiden küçük çerçeveler satılırdı sakın arkasına bakma, tehlike anında arkasını çevir vs. gibi direk bütün millet arkasına bakardı arkasında da tehlike anında dedik salak diye yazardı şimdi bunlara aşağı inmeyin diyo kimsede merak edip inmiyo ulen güldürmeyin adamı,, hee ayrıca bu adam tatile teee taylanda gitmiş arkadaşlarıyla,, orada 5 gün kalsa 2 gün de yolda geçse, 1 hafta eder ulen 1 hafta içinde bu kadın 19 18 yaşıunda kızları hiç mi kurtulkmak için çabalamadı,, hiç mi evide yaşıyan insanlar aşağı kata bir bakalım ne var ne yok demedi,,,,,,,,, daha düşünsem milyon saçmalık çıkar bı işten ama medyaya ve insanlara inanmıyor ve güvenmiyorum

şerefcan bebek olayını hatırlarsınız sanırım

Torununa da tecavüz etmiş

http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/mpage_1/key_/tm.htm (104 sayfa yazı var millet nasıl inanmıştı)

sonradan meydana çıktı ki o hıçkırıklarla bana oğlumu getirin diyen annesi sevgilisinden yapmış, sevgilsi de çocuğu almış anne bunu biliyormuş,, bir de şerefcanı kurtarmak için dernek kurdular ona giden paralar da ne oldu belli değil.

• Arkadaşım anlattığında inanmamıştım yaa 24 yıl birisi bodruma kapatılır mı yaa 24 yıl yaa filmde görsem abartı derim

• Haberin de suyu çıktı. Adam başlı başına soruşturma konusu oldu.
  • bukadar saçma haber olmaz her okuyanın aklına gelen şey bir insanın yarı ömrü kadar yıl bu insanların hiçmi sesi çıkmamış biraz abartı geliyo 1 sene bile kapalı kalsa bi şekilde kurtulmanın yolunu bulurdu hapisaneden bile kaçanlar var bu 24 yıl diyo dile kolay
  • Şimdiye kadar böle bi skandal olmamıştır heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka

bukadar saçma haber olmaz her okuyanın aklına gelen şey bir insanın yarı ömrü kadar yıl bu insanların hiçmi sesi çıkmamış biraz abartı geliyo 1 sene bile kapalı kalsa bi şekilde kurtulmanın yolunu bulurdu hapisaneden bile kaçanlar var bu 24 yıl diyo dile kolay

korkuyla yönetmek diye bir şey var. eğer korku ile yönetme başarılı olursa ne olursa olsun insanlar bu durumdan kurtulmaya çabalamazlar... bu günkü toplumsal durumumuz buna en iyi örnektir. 82 anayasası korkuyla yönetmek için yaratıldı ve bu gün insanlar(24 yıl değil, 26 yıldır) içinde oldukları bu kültürel, ekonomik, ahlaki çöküşten kurtulmak için hiç bir şey yapmıyorlar.

hiç bir insan isteyerek asla ve asla mahkum olarak kalmak istemez. suçlu olanlar bile her gün hapisten kaçma planları yaparken, suçsuzca bir yere kapatılıp, üstelik bir yabancı değil, öz babası tarafından tecavüze uğramış, bu da yetmemiş gibi öz kızı babası tarafından tecevüze uğrayan birisi emin ol ki kaçmak için teşebbüste elbet bulunmuştur. fakat korku ile yönetme planı başarıya ulaşınca, artık var olan durumu kabulllenmeye(bunu normal yaşam olarak görme) ve hayatının sonuna kadar böyle yaşayacağını bilmek gibi duyguların esiri olmuştur.

çocuklarda ise bu daha kolaydır. ağaç yaş iken eğilir sözünde olduğu gibi, o adam çocukları istekleri doğrultusunda çok rahat yetiştirir. böylece olabilecek bir tepki daha var olmadan yok edilmiş olmaktadır...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

quote:

bukadar saçma haber olmaz her okuyanın aklına gelen şey bir insanın yarı ömrü kadar yıl bu insanların hiçmi sesi çıkmamış biraz abartı geliyo 1 sene bile kapalı kalsa bi şekilde kurtulmanın yolunu bulurdu hapisaneden bile kaçanlar var bu 24 yıl diyo dile kolay

korkuyla yönetmek diye bir şey var. eğer korku ile yönetme başarılı olursa ne olursa olsun insanlar bu durumdan kurtulmaya çabalamazlar... bu günkü toplumsal durumumuz buna en iyi örnektir. 82 anayasası korkuyla yönetmek için yaratıldı ve bu gün insanlar(24 yıl değil, 26 yıldır) içinde oldukları bu kültürel, ekonomik, ahlaki çöküşten kurtulmak için hiç bir şey yapmıyorlar.

hiç bir insan isteyerek asla ve asla mahkum olarak kalmak istemez. suçlu olanlar bile her gün hapisten kaçma planları yaparken, suçsuzca bir yere kapatılıp, üstelik bir yabancı değil, öz babası tarafından tecavüze uğramış, bu da yetmemiş gibi öz kızı babası tarafından tecevüze uğrayan birisi emin ol ki kaçmak için teşebbüste elbet bulunmuştur. fakat korku ile yönetme planı başarıya ulaşınca, artık var olan durumu kabulllenmeye(bunu normal yaşam olarak görme) ve hayatının sonuna kadar böyle yaşayacağını bilmek gibi duyguların esiri olmuştur.

çocuklarda ise bu daha kolaydır. ağaç yaş iken eğilir sözünde olduğu gibi, o adam çocukları istekleri doğrultusunda çok rahat yetiştirir. böylece olabilecek bir tepki daha var olmadan yok edilmiş olmaktadır...

iide bunlardan çocuk yaşta çocuk sahibi olmuş dogumu evdemi yapmışlar hastanede bile bukadar zor olurken hiçmi bu insanların çevresinde birileri yokmuş bu çocukları dogururken kimse farkına varmamışmı hastanede olduysa bu çocugun babası kim diye sormamışlarmı bi hamilelik bile 9 ay bunun 4-5 ayını karnın şiş geçiriyosun ozaman bunlar dagda yaşıyomuş anladıgıma göre kimi kimseleri yokmuş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

quote:

iide bunlardan çocuk yaşta çocuk sahibi olmuş dogumu evdemi yapmışlar hastanede bile bukadar zor olurken hiçmi bu insanların çevresinde birileri yokmuş bu çocukları dogururken kimse farkına varmamışmı hastanede olduysa bu çocugun babası kim diye sormamışlarmı bi hamilelik bile 9 ay bunun 4-5 ayını karnın şiş geçiriyosun ozaman bunlar dagda yaşıyomuş anladıgıma göre kimi kimseleri yokmuş

doğumu bir kadın bile tek başına yapabilir. riskleri yok değil ama mümkündür. hatta günümüzde bile bir çok doğum komşu yardımıyla yapılmaktadır. doğum yaptırmak için adamın doğumla ilgili bir kaç kitap okuması yeterlidir. doğumlar bodrumda olmuş, kızda orada yaşadığı için karnı şiş gezsede bir sorun teşkil etmez.

diğerlerinin türkiye şartlarında düşünmüşsün. orada babası yerine herhangi biri ismini yazdırabilir. mesela anne olarak adam karısının ismini baba olarakta kendi ismini yazdırmış olabilir. çünkü evlenip çocuk doğurmak zorunlu değil. evlilik dışı çocuklarda kimlik alabilmektedir. gerisi ailenin yalan söylemesine bağlıdır.

bu konu berbat bir konu daha fazla mesaj atmak istemiyorum. lakin senin dediğin gibi bir kaç soru işareti olan şeylerde yok değil

• Benim bu konudan yeni haberim oldu,cok uzuldum ogrenince , etkisinden 1 aydir da cikamiyorum. Icim cok parçalandı. Daha fazla uzulmemek için beynim surekli inkar edip hatalar ariyor. Hani sanki mantik sorusuymus da "Mantik hatasini bul" denmis gibi hatalar ariyorum. Hersey olasi gibi. Ama sadece bir yerde takiliyorum. Bu insanlar hic hava almayan 50 m2 lik bir alanda 24 yil nasil yasadilar? Bu mümkün mu? Biri bana sadece bunun cevabini versin. Odada cicek falan da yoktur muhtemelen.. Insallah gercek degildir diyorum hala bu olay .. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.