Şimdi Ara

Torres mi Dzeko mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol beke Kolarov gelse Torres'den daha çok gol atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dzeko tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donut*

Bugünlerde Torres'in Galatasaray'a geleceği haberleri çıkıyor medyada. Ben ne Torres'in ne de Dzeko'nun geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım belki olur.

Bence Torres Dzeko'dan daha faydalı olur bize.

Dzeko komple bir forvet ama birebirde ve defans arkası koşularda Torres çok daha iyi bir forvet.

Siz hangisini formamızla görmek istersiniz?

takımda drogba burak umut var elmanderde kirada hala st . bence safkan bi sol bek. bide yerli stoper. meloya alternatif yerli önlibero ve yerli kanat forvet tercihiniz olmali hala st falan diyosanız bence bu zihniyeti yd paklar

• Torres'in Fenerbahçe hariç hiçbir Türk takımına gelmesini istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

burak'a gol kaciriyor diyen adamlar torres gelse kendini camdan asagi atar galiba.

1.si itibar için torres çok önemli

2. olarak torres'in kaçırdığından çok attığına bakmalı adamın attığı gollerde hep teknik var

kaleciyle karşı karşıyada kalecinin üstüne vurmaz topun dibine girer falsolu şık goller atar messi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

burak'a gol kaciriyor diyen adamlar torres gelse kendini camdan asagi atar galiba.

1.si itibar için torres çok önemli

2. olarak torres'in kaçırdığından çok attığına bakmalı adamın attığı gollerde hep teknik var

kaleciyle karşı karşıyada kalecinin üstüne vurmaz topun dibine girer falsolu şık goller atar messi gibi

edit videoyu izlememiştim 2:40'da attığı golü burak 100 kere denese atamaz

ayrıca videoda gollerden çok ronaldo tarzı çalımları var birde yakışıklı adam maşallahı var

• Kesinlikle Dzeko. Torres artık bitti. Ayrıca biri Torres'in United'a karşı boş kaleye kaçırdığı golün gifini koysun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

Kesinlikle Dzeko. Torres artık bitti. Ayrıca biri Torres'in United'a karşı boş kaleye kaçırdığı golün gifini koysun.

Torres'i küçümseme çok fena golleri var.

Bu arada imzanı paylaşabilir miyiz bendeki çok uyduruk

• NO ZLATAN NO PARTY
  • Torres çok iyi forvet Burak ile kıyaslıyorlar kaçırıyor diyede Torres kat kat iyidir.

Ama ikiside gelmez
  • Bakin takima destek olmak lazim. Bu manxini gidecek yada cok para harcatip 2 yil bekliecez baska caresi yok. Fatih hoca nin sisteminde bu oyuncular is yapiyor cunku atak oynuyorduk. Defansif yani cok zayif takimdik bu iki sendir net belli bi sey. Ya takima destek olup moral vericez ve fatih terim baskan mancini demeden yada takimi bolen fatih terim ve unal baskan ikilisinin hakkini vericez. Iki yol var artik. Takim yaslandi ve Defansif futbol oynayacak oyuncu yok ! Bu hatayi yapan yonetim devre arasi transferi yapsa ne olur. Gecici hucum oynatan bi hoca getirip yaz doneminde yapicaklardi sukse yaratan hoca degisikligino. Kandirildik. Ilk gun dedim bunu yine diyorum. Akli olan anlardi hamlenin mide bulandirici yanini. Kakayim fatihe unala terime ben gs yi dusunuyorum kardesim ve resmen ihanet edildi o armaya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Galatasaray forması altında böyle bir gol kaçırsa bizim kolpa taraftar kesimi adamı asardı muhtemelen.

Golleri kaçırdıktan sonra çimlere bakıyor, düzeltiyor bişeyler bişeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donut*

quote:

Orijinalden alıntı: Solert

Kesinlikle Dzeko. Torres artık bitti. Ayrıca biri Torres'in United'a karşı boş kaleye kaçırdığı golün gifini koysun.

Torres'i küçümseme çok fena golleri var.

Bu arada imzanı paylaşabilir miyiz bendeki çok uyduruk

Torres'in kariyeri düşüşte, Dzeko bize gelirse patlama yapabilir.

Bu arada imzamın linkihttp://i.imgur.com/FFXpLaM.png

• Defans evlere şenlik hala forvet peşindeyseniz en pahalısı kimse o gelsin.Borç yiğidin kamçısıdır mantığıyla
  • ne forveti yahu... serdar aziz, uğur demirok, kolarov'u almamız gerek...

bide trabzondan yusuf erdoğan ve olcan adın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Dzeko tabikide

O degilde bi gun bu takima yaya toure gelecek

O gün Melo-Toure ikilisi ile dünyanın en sağlam ön liberosu oluşacak işte.
  • Keşke ikisinden birisi gelse. Böylece defansa yabancı kontenjanı kalmaz. Yine Gökhan, Semih, Balta üçlüsüyle oynarsınız. En azından diğer takımlar için bir rakip eksilir.
  • Torres gelirse açılacak balon konularını düşünemiyorum.
  • Torres'ten de iyi sol bek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

dzeko gsde oynarsa aglarim

aman be eser formasını alırsın kulübe katkın olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.