Merhaba arkadaşlar sürekli dizileri dizimagdan izlemek zor oluyor. İnternet buldugum bir yerlerde indirip her yerde rahatça izlemek istiyorum fakat torrent den indirmek istediğimde sıkıntı çıkıyor örneğin dexter ın torrentlerine baktım birinde 1 sezon 10 bölüme ayırmış birinde 15 bölüme yanı altyazıyı nasıl yapıcam tek dosya halinde 1 sezonun tamamı olsa bulabilirim ama böyle bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Hocam DP de çoğu alt yazı var aslında bulamadıklarını " subtitle work shop " adlı program ile senkronize edebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dexter'da sezonun bütün bölümleri komple bir paket halinde çeşitli torrent sitelerinde mevcut. İndirdiğin takdir de turkcealtyazı ve divxplanet gibi altyazı sitelerinden kolaylıkla uyumlu altyazıları bulabilirsin.
www.subtitleseeker.com
Torrentten indirdiğin dizilerde bölümlerin alt yazısı için bir dosya daha olmalı yok mu o dosya ??
Hocam ıdman herkes bilir bu programı ınernet download manager bununla indir dizi ya da filmini çok daha hızlı ve kaliteli şekilde indiriyor.
dizi ya da filmi alt yazılı izliyor isen alt yazılı Türkçe dublaj izliyor isen Türkçe dublajlı indiriyor. Yani torrent'i kullanmak zaman kaybı olur.
Bsplayerın altyazı bulma özelligi var fakat her bölümü ayrı ayrı bulmalısın o da biraz sıkıntı,dp daha garanti dpde paket sezonlar var.Sana tavsiyem önce altyazıya bak sonra ona göre diziyi indir böylece sıkıntı olmaz