Şimdi Ara

TORRENT VE BİTCOMET NEDİR? emuleci olarak bilmiyorum nasil kullanilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumu biraz inceledim, torrernt bitcomet alip basini gitmis. bir baktim iceri,, anlamadim.. upload sabitlemek, fake up filan?? kafam karisti..

bende mesela bitcomet'e gecmek icin ne yapmam gerekir?? hattim 2048 ama emule surunuyor tum gun boyunca bakiyorum millet benden cekiyo suluk gibi ama benim download tik yok. 20klarda geziniyor. (emule upload sabit: 10k.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydos -- 29 Eylül 2005, 15:19:17 >

• bitcomet : torrent indirmek için kurulan minik bir program
    torrent : fim, video vb. şeyler için web sitelerinde bulabileceğin klavuz diim

burada amaç port açmadan torrent ile istediğin herşeyi indirmek
    tabii emule gibi çok fazla kaynak ve dosya yok
    torrent sitelerinden birine girersin, spiderman mesela.onu bulursun torrentine tıklarsın, bitcomet açılır ve indirmeye başlar
    istersen torrentleri diskine kaydedip başka bilg.lardanda bitcomet ile indirebilirsin

saygılar
  • Port açmazsan torrent programlarından faydalanamazsın; bağlantın 2-3'ü geçmez.Emule'yi port açmadan da kullanabilirsin ama açmanı tavsiye ederim.
    Bu arada bğlantın süpermiş, değerini bil.Tavsiyem, hem emule hem de torrent programlarını birlikte kullan.Sonuçta ikisi birbirine alternatif olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.