Şimdi Ara

Torrent oyunu usb ye atmak lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam bi sorunum var arkadaşa usb ye oyun atıp getircem die söz verdim ama oyun torrent oldugu için bi türlü gönderemedim bunu nasıl yapabilirim

Oyun Torrent'lerini USB'ye Aktarma

Gereksinimler:

• Oyun torrent'i
    • USB bellek
    • Torrent indirme yazılımı

Adımlar:

1. Torrent İndirme Yazılımı Yükleyin: Bilgisayarınıza uTorrent veya qBittorrent gibi bir torrent indirme yazılımı yükleyin.

2. Oyun Torrent'ini İndirin: Oyun torrent'ini saygın bir torrent sitesinden indirin ve torrent indirme yazılımınıza ekleyin.

3. Torrent'i Doğrulayın: Torrent dosyası indirildikten sonra, torrent indirme yazılımında doğrulayın.

4. USB Belleği Bağlayın: USB belleği bilgisayarınıza bağlayın ve torrent'i USB belleğinize kaydedin.

5. Dosyaları Ekleyin: Torrent'i USB belleğinize ekledikten sonra, torrent indirme yazılımınız dosyaları indirmeye başlayacaktır.

6. İndirmeyi Bekleyin: İndirme tamamlanana kadar bekleyin. İndirme süresi, oyunun boyutuna ve internet bağlantınızın hızına bağlı olacaktır.

7. Oyunu Kurun: İndirme tamamlandıktan sonra, USB belleği bilgisayardan çıkarın ve oyunu USB belleğinden kurun.

Önemli Notlar:

• Oyun torrent'lerini indirmek ve paylaşmak bazı ülkelerde yasa dışı olabilir. Bu nedenle, oyunları yasal yollardan elde etmenizi öneririz.
    • Kötü amaçlı yazılımlardan kaçınmak için yalnızca saygın torrent sitelerinden oyun torrent'leri indirin.
    • Torrent indirme yazılımınızı her zaman güncel tutun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ne alaka oyunun ındıgı yerden kopyala yapıstır bence sen yanlıs bisey yapıyorsun

Orijinalden alıntı: mAdde

ne alaka oyunun ındıgı yerden kopyala yapıstır bence sen yanlıs bisey yapıyorsun

hata veriyo usb dolu diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdiğin oyunu crack vasıtası ile oynayacaksan yaptığın iş illegaldir.zamanında hep crack kullanırdım ve crack de yazdım. Artık tahammül edemiyorum,adamlar bizim yüzümüzden zarar ediyor. Kabul fiyatları pahalı ama almak zorunda da değiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frkn3899

Siz çocuk musunuz ne saçma bir konu

he arkadaş çocuğuz sanane yani sonuçta burası bi donanım forum isteyen istediğini sorabilir denişik
    I Love JDM
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

İndirdiğin oyunu crack vasıtası ile oynayacaksan yaptığın iş illegaldir.zamanında hep crack kullanırdım ve crack de yazdım. Artık tahammül edemiyorum,adamlar bizim yüzümüzden zarar ediyor. Kabul fiyatları pahalı ama almak zorunda da değiliz

- Aynı zamanda kul hakkı.

- Dediklerine katılıyorum. Ne yazık ki piyasada korsan asla durdurulamayacak.

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • USB'yi NTFS olarak biçimlendirerek deneyebilirsin.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.