Şimdi Ara

Torrent Nedir? | Nasıl Kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
3
Favori
7.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar torrent hakkında hiçbirşey bilmiyorum. yardımcı olabilecek var mı? nasıl kullanılır?

mesela bir oyun indireceğim nasıl indirebilirim?

Yardımcı olan herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 19 Temmuz 2013; 21:52:19 >

• arkadaşım fazla detaya girmeden anlatayım sana, torrent indirme sistemi olarak sitanımlanabilir, torrentten indirme yapabilmen için öncelikle torrent sitelerine üye olman gerekiyor ve torrent programı bilgisayarında kurulu olması şart, torrent sitesine girip torrent dosyasını indirip program yardımıyla indirmek
  • ilginç önce utorrent indiriyorsun sonra bir oyun torrent dosyası buluyorsun u torrent kendi indiriyor gerisini halledersin.
  • arkadaşlar utorrent den hiçbir dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mach.Eng.

arkadaşlar utorrent den hiçbir dosyayı indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz??

Biraz daha detaya girermisin?Niye indiremiyosun ne gibi bir hata alıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

Selamun Aleyküm,

Arkadaşlar torrent hakkında hiçbirşey bilmiyorum. yardımcı olabilecek var mı? nasıl kullanılır?

Aleyküm Selam, pm attım.
  • Arkadaşlarında dediği gibi indirme programı. Neden bu kadar popüler? Çünkü çok büyütlü dosyaları partlara bölmeden ve bekleme olmadan indirebiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

quote:

Selamun Aleyküm,

Aleyküm Selam, pm attım.

hiç bir şey indiremiyorum başka bi pc de deniyorum indiriyor aynı torrenti kendi bilgisayarımda indirmiyor..
  • biraz daha ayrıntılı anlatın lütfen, hata filan mı alıyorsunz, tepki mi vermior programlar?
  • bunun gibi hiç bir tepki yok
     Torrent Nedir? | Nasıl Kullanılır?
  • başka bir program denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 19 Temmuz 2013; 21:16:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Selamun Aleyküm,

Aleyküm Selam, pm attım.

hiç bir şey indiremiyorum başka bi pc de deniyorum indiriyor aynı torrenti kendi bilgisayarımda indirmiyor..

sorun:
    1- üyeli siteden indirmeye kalkıyor ve kullanıcı adı kullanmadan indirmeye çalışıyor olabilirsiniz. (siteye üye olunuz veya açık sitelerden indiriniz)
    2- izleyici siteler yüklü değil ve local peer exchange discovery, peer exchange, dht'ye o torrent için izin verilmiyor (yukarıdaki ile aynı)
    3- windows firewall açık ve torrent programına izin vermiyor (firewall üzerinde utorrente izin veriniz)
    4- bazı anakartlarda bulunan firewall sizde de var ve torrent programına izin vermiyor (firewall üzerinde programa izin veriniz veya programı durdurunuz)
    5- nadiren de olsa modemde tcp ve udp portlarının açılması gerekir sizde kapalı ve modem programın üyelere ulaşmasına izin vermiyor. (modemde tcp/udp portlarını açınız)

• hayır başka hangi programla inidrebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabata

quote:

quote:

quote:

Selamun Aleyküm,

Aleyküm Selam, pm attım.

sorun:
    1- üyeli siteden indirmeye kalkıyor ve kullanıcı adı kullanmadan indirmeye çalışıyor olabilirsiniz. (siteye üye olunuz veya açık sitelerden indiriniz)
    2- izleyici siteler yüklü değil ve local peer exchange discovery, peer exchange, dht'ye o torrent için izin verilmiyor (yukarıdaki ile aynı)
    3- windows firewall açık ve torrent programına izin vermiyor (firewall üzerinde utorrente izin veriniz)
    4- bazı anakartlarda bulunan firewall sizde de var ve torrent programına izin vermiyor (firewall üzerinde programa izin veriniz veya programı durdurunuz)
    5- nadiren de olsa modemde tcp ve udp portlarının açılması gerekir sizde kapalı ve modem programın üyelere ulaşmasına izin vermiyor. (modemde tcp/udp portlarını açınız)

1 madde değil siteye üyeyim
    2 madde izleyicilerde sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü başka bir pc de indiriyor sorun olmuyor
    3 windows firewall dan izin verilmiş durumdaymış onu kontrol ettim
    4 bu madde yi nasıl düzelteceğimi anlamadım bende asus n56vz serisi dizüstü var ne yapmam gerekiyor
    5 daha öncede aynı modemden ve aynı siteden indirme yapmıştım..

• bazı bilgisayarlarda anakart cd'si ile kurulan sürücülerin yanında programlar da olur. bu programlar arasında firewall/güvenlik programı var mı önce bi kontrol etmek lazım. var ise bu programlara torrent indiricisi için istisna koymak veya programı kaldırmak gerekir.
    bu arada bilgisayarınızın indirmeler bölümünde herhangi bir güvenlik yazılımı görünmüyor.
    son olarak aklıma gelen: acaba bilgisayarınız cookie'leri otomatik siliyor mu. bazan üyeli sitelerde indirmek için bilgisayarda cookie bulunması gerekir.
    sorunun genel bir indirme sorunu olup olmadığını anlamak için açık bir siteden torrent dosyası almanızı öneririm. onu indirir ise sorun site ile ilgilidir demektir.
  • 1. Adım: uTorrent isimli programı indirip kurabilirsiniz (bence en iyisi)

2. Adım: Oyunun sitedeki torrent dosyasını indirip açarak utorrente eklenmesini sağlayabilirsiniz. Sonra da kayıt yerini seçersiniz olur biter :)
  • Özür dilerim son mesajı görmemişim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Özür dilerim son mesajı görmemişim :)

başkalarına da yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 22 Temmuz 2013; 8:32:49 >
  • Yeni konu acmayayim madem buraya sorayim ben de musadenizle.

Almanya`da sirketin wireless internetine baglanip telefonumla veya bilgisayarimla torrent kullanirsam basima bir sey gelme olasiligi var midir?
  • burada gayet ayrıntılı bir anlatım var:
    http://www.cagdasalagoz.com/torrent-nedir-nasil-kullanilir/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.