Şimdi Ara

Toros görünümlü Dacia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilanlara bakarken gözüme takıldı dacia 1310 serisine bakıyordum bi baktım toros .
    ilan :

adam yanlış eklemiştir heralde dedim kategoriye baktım gerçekten bu şekilde ilanlar var.:D

ben mi ilk defa görüyorum yoksa daha önce de bilmeyenler varmı bu olayı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toros Görünümlü Dacia: Dacia 1310 SW (Toros Dacia)

Dacia 1310 SW, 1970'lerde Romanya'da üretilen, Toros'a benzer bir görünüme sahip bir istasyon vagonudur. Dacia, Renault'nun bir yan kuruluşudur ve bu model, Renault 12'nin bir türevidir.

Dacia 1310 SW, Türkiye'ye "Toros Dacia" olarak ithal edilmiştir ve özellikle kırsal bölgelerde ticari amaçlarla yaygın olarak kullanılmıştır. Aracın sağlam yapısı ve geniş iç hacmi, onu yük taşımak için ideal hale getirmiştir.

Toros görünümlü bu Dacia modeli, 1,3 litre veya 1,4 litre benzinli motor seçenekleriyle sunulmuştur. Dört ileri manuel şanzımanla donatılmıştır. Dacia 1310 SW, arkadan itişli bir araçtır.

Toros Dacia, zamanının Türkiye yollarında sıkça görülen bir araçtı. Ancak günümüzde, daha modern ve teknolojik araçların yerini almıştır. Otomotiv meraklıları arasında, klasik bir araç olarak ilgi görmeye devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ne oldu ?
  • Dacia zaten Renault markasinin bunyesinde olan baska bir marka.. Mesela ben 4-5 sene once Romanya'ya gittigimde bizim burdaki eski model Renault marka araclarin Dacia markasiyla kullanildigini gormustum..
  • var sorun yok...
  • bundan daha eskisi vardı benim bir arkadaşımda hemde benzinli
  • direksiyon hidrolik olsa alirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reno motorlu Mercedes
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toros yazsaydı 10 kagida gider vardi
  • dacianın görüntüsünü beğenmeyenler onu toros görünümüne çeviriyorlar.
  • Şaşılacak bir şey değil yıllardır bu araç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Şaşılacak bir şey değil yıllardır bu araç var.

arkadaşım şaşmıyoruz.yıllardır olduğunuda anladık zaten model yılında 94 yazıyor ben sadece yeni farkettim böyle bi araç olduğunu.görende seni dacianın fikir babası sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Şaşılacak bir şey değil yıllardır bu araç var.

arkadaşım şaşmıyoruz.yıllardır olduğunuda anladık zaten model yılında 94 yazıyor ben sadece yeni farkettim böyle bi araç olduğunu.görende seni dacianın fikir babası sanacak.

Yorumunuzdan gerçekten birşey anlamadım. Ne alaka Dacia'nın fikir babası olmamla. Sadece yıllardır olduğunu söyledim.
  • Gidin bi bakin köylere 3500 liraya esek vermiyorlar....
    Al dursun bi sokakda al dursun garajda esek niyetine bin yük tasi iskence et pati cektir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Gidin bi bakin köylere 3500 liraya esek vermiyorlar....
    Al dursun bi sokakda al dursun garajda esek niyetine bin yük tasi iskence et pati cektir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.